Wkano

Hvordan takle ekle mennesker

De iført rose fargede brilleglass kan late livet er ikke fylt med ekle mennesker, men det er. Og de ekle mennesker er ofte å være ekkel som en defensiv tilnærming til vern av mennesker de er redd vil være slemme mot dem. Hvor latterlig er det! Dessverre, det er bare et faktum av livet, alle av oss kan være ekkel når de riktige knappene blir presset og alle av oss møter ekle mennesker hvis knappene har blitt presset. Hva gjør vi med dette?

Trinn

Hvordan takle ekle mennesker. Innse at ekle folk er ekte.
Hvordan takle ekle mennesker. Innse at ekle folk er ekte.
 1. 1
  Innse at ekle folk er ekte. Dette er ikke fantasy land levende, folk får ekkel fra tid til annen, og gitt den stadig økende befolkning, vil sjansene for å komme borti en ekkel person økning daglig. Du får ekkel også noen ganger, så ikke glem at (den klemt edderkopp kan attest til det selv om du tror du er en helgen). Så, er det første skrittet aksept for at nastiness foreligger heller enn å prøve å forgylle den lilje og forberede deg til å håndtere det konstruktivt.
 2. 2
  Ikke engasjere seg for noen lengre periode med en ekkel person. Jo mer du argumentere tilbake, jo slemmere de får fordi det er som å sikkerhetskopiere noen inn i et hjørne, vil de bare slå opp den ekle volum til å bli hørt mer og å prøve og bevise seg selv rett. I stedet for å prøve å overbevise en ekkel person som du har mer rett enn dem, ganske enkelt forberedt på å la det gå, som vist i neste trinn.
 3. 3
  Løsne raskt. Etter en ekkel rant, svare med briefness og gjør deg klar til å gå på. Svar skal være kort, saklig, så medfølende som mulig, men fast. Slike linjer og artikkelnummer kan fungere for deg:
  • "Wow, jeg visste ikke at det betydde så mye for deg. Jeg beklager min kommentar gjort ting verre. Jeg skal tenke gjennom min forespørsel og sjekke tilbake med deg senere."
  • "Jeg ser du har en dårlig dag jeg er lei for det;. Jeg håper ting vil bedre morgendag for deg, og jeg håper jeg ikke legge til problemene jeg ser deg senere.".
  • "Jeg er glad for at du har luftet dine følelser om dette. Jeg er i en bedre posisjon til å forstå dine bekymringer nå. Jeg ikke nødvendigvis enig med ta på den, men jeg kommer til å gå bort og tenke på hva du har sagt nå. "
  • "Jeg beklager? Jeg er hva? Det er en første for meg, og jeg har blitt kalt mange ting under solen! Never mind, jeg er i en hast, vil vi sortere ut dette rotet senere, bye! "
  • "Jeg forstår at dette / min kommentar har opprørt deg, og jeg kan se hvorfor du har reagert på denne måten. La oss snakke om det en annen gang når jeg har hatt en sjanse til å tenke på mine ord / tanker om denne saken."
  • "Vel, takk for å gjøre din side av ting så klart. Jeg vet bedre neste gang. Bye!"
  • (For den sinte forhandleren du ikke er sannsynlig å møte igjen) "Jeg kan fortelle at du ikke tror at dette ødelagt / ubrukelig produkt / tjeneste er ditt problem, men det er absolutt ikke min. Jeg ønsker en tilbakebetaling eller manager, og jeg er ikke å diskutere saken videre med deg. "
 4. 4
  Flytte ut. Ikke henge rundt for mer, tross alt, hva er poenget? Når en person har bety blitt, vil ytterligere samhandling på det tidspunktet bare drivstoff brannen. Flytte ut, og hvis du ønsker å gjøre opp (hvis det er noen punkt), gjøre det senere når alle har kjølnet. Hvis du ikke kan flytte seg fordi du venter på denne personen til å gjøre noe eller å få noen til deg, bare å vente i stillhet, sjekker uret jevne eller nikke på klokka nå og da, som vises så trygg som mulig.
 5. 5
  Prøv å se ting fra deres perspektiv. Husk hvordan det føles når du får ekkel, ting som tretthet, sult, sykdom, følelse av å besvime, følelsen overveldet, stress, osv., kan alle ta på en ekkel reaksjon i de beste av oss. Bruk din forståelse for å sette din respons med empati der det er mulig, erkjenner dårlig vær, den lange skift, dårlig mat, dårlig sjef, smerten av å stå opp hele dagen, etc., som et middel for å prøve og koble til.
 6. 6
  Se på dine egne ord og handlinger. Alltid tenke over hva du gjorde for å bringe dette videre. Selv en engstelig tilnærming kan bringe på nastiness, hva du ser på som å være høflig og gjennomtenkt kan noen ganger bli sett av noen andre som utjamning og mangler i handlekraft og dette kan sende mindre tålmodige mennesker i anfall av irritasjon! Også kan du ha sagt noe oppskakende (selv om du ikke mente å) eller noe som har ytterligere understreket denne personen, som ber dem om å gjøre mer arbeid når de allerede er overbelastet. I tilfeller der du har brakt på ekkel reaksjon, er det en god sjanse til å prøve og finne en løsning sammen gjennom utforskning av hva hver av dere føler og vil ut av samspillet.