Wkano

Hvordan takle en irriterende venn

Du elsker din venn, men noen ganger er de bare litt vanskelig å ta. Du må lære å takle.

Trinn

Hvordan takle en irriterende venn. Motet fra de ekle vitser.
Hvordan takle en irriterende venn. Motet fra de ekle vitser.
 1. 1
  Motvirke sladder. Når din venn snakker om folk bak deres rygg, ikke delta i. Bare overse sine kommentarer helt. Det ville være lett å bli sugd inn, men du kan få deg inn i en virkelig vanskelig situasjon. Hvis de sier noe om en av dine venner, si noe fint om den personen.
 2. 2
  Motet fra de ekle vitser. Når de bruker nedsettende humor, ikke le det bort, eller sulk når de gjør en ekkel spøk om deg. Send dem til å stoppe det. Være alvorlig slik at de ikke tror du fleiper også. Fortell dem at de gjør deg opprørt, og at hvis de fortsetter å gjøre dette, vil de miste venner, og risikerer vennskapet de har med deg. La ham vite at de bare kan finne noen andre å plukke på.
 3. 3
  Ikke la dem badmouth deg. Hvis vennen din sier stygge ting om deg, fortell dem om å stoppe det. Fortell dem å gå og få sine egne venner og stoppe fornærmende gutten din / kjæreste. Fortell ham / henne at du ikke bryr deg hva feil han / hun har, du elsker ham / henne likevel, og at de ikke kan komme i veien for det.
 4. 4
  Ikke tiltre dem opptre som en primadonna. Hvis de klager når deres kaffe er ikke der i morgen, handle kjøle og forklare ham at de ikke er den viktigste personen i verden.
 5. 5
  Ikke godta telefonsamtaler mer enn et visst antall ganger per dag. Hvis denne vennen er klengete sortere og ringer deg hele tiden, og vil ikke gå av telefonen, bare staten fast at du ikke vil ha mer enn en telefonsamtale per dag. Hvis han kaller to ganger, trenger heller ikke ta telefonen for andre gang, eller svar og høflig og veldig curtly forklare at du har til å henge opp umiddelbart. Det er ikke nødvendig å forklare hvorfor.

Tips

 • Ignorere dem hvis de blir høyt, så de ikke har et publikum å spille opp for.
 • Har litt sympati, men ikke for mye hvis de er klengete. Sørg for at de kan være uavhengige.
 • Prøv å forklare hvorfor denne personen er irriterende deg slik at de kan endre sin atferd. Vær grei, men slag på samme tid hvis du bestemmer deg for å konfrontere dem.

Advarsler

 • Noen mennesker trenger mye oppmerksomhet, så prøv og betale mer oppmerksomhet til dem. Men hvis de ønsker overdreven oppmerksomhet, forklare dem at de ikke er den viktigste personen i verden.