Wkano

Hvordan være tilfeldig


Randomness, randomosity, randomology, hva du kan kalle det, er å bruke improvisasjon til å lage originale humoristiske setninger eller monologer eller kongler på stedet. "Randomosity" er morsomt å uttrykke i nærvær av venner eller logging selskaper, men kan fort bli ekstremt ytterst ubehagelig. Ha det gøy med tilfeldigheten din, ikke tving den. Husk at hvis du har det, flaunt det!

Trinn

Hvordan være tilfeldig. Bryte fri fra konvensjonelle regler.
Hvordan være tilfeldig. Bryte fri fra konvensjonelle regler.
 1. 1
  Bryte fri fra konvensjonelle regler. Etterbehandling setninger er ikke obligatorisk, bare valgfritt, og du kan gjøre det på tirsdager, men ikke på onsdager hvis du ønsker det. Dette er hvordan du må tenke. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe gummi mens dere snakker om noe viktig - ikke vær redd for å avslutte samtalen og gjøre det! Hvis du er på et college bibliotek og plutselig, du bare ønsker å finne Wally \ Waldo, gå til skrivebordet og be om Hvor er Wally \ Waldo. De vil sannsynligvis ikke ha det, men hei, minst du prøvd!
 2. 2
  Nevne ting på tilfeldige intervaller, for eksempel appelsiner eller kake.
 3. 3
  Lage planer og endre dem halvveis. Bare fordi du kjøper et nytt lag betyr ikke at du ikke kan gå til dyrehagen på veien dit. Planene bør bli brutt hvis du tenker på en mer spennende plan.
 4. 4
  Være merkelig spesifikk med hva du sier. Det høres mer tilfeldig, eller som du har fått noen form for hodeskade. For eksempel, i stedet for å si: "For noen år siden," være mer spesifikk og si: "For noen år etter år før ti år siden, talte jeg til broren min søsters far (onkel)."
 5. 5
  Gjøre rare ting. Som finner en bok, setter det foran noens ansikt, og si: "Du bare fikk facebooked!" Merk: Dette vil få deg til å virke ekstremt dum.
 6. 6
  Lær tilfeldige / spesifikke farger og tall. Hvis bedt om å si en farge, bruk "eggeskall", eller "dioxizine fiolett." (Se gjennom Liquitex maling navn for ideer, min favoritt av deres er Og ja, det er en ekte farge "horer grønn.".) Også, svare med noe sånt som "pi", "e", eller "kvadratroten av syv" da bedt om å velge et tall mellom en og ti.
 7. 7
  Unngå "wandom" ord. "Wandom" betyr "wannabe tilfeldig", og er ekstremt hjerteskjærende at noen ville føle behov for å oppfinne dette begrepet. Dette er vanligvis tidligere tilfeldig materiale som har vært mye og er bare ikke tilfeldig lenger. Wandom ord inkluderer sylte, kylling, ape, dino, pingvin, lilla, pai, ekorn, moo, pizza, majones, pudding, bukser, rawr, sokker, ponni, lama, enhjørning, taco (eller burrito), ost og nese. Selvfølgelig er det wandomness ganske kulturelt spesifikke for nordeuropeiske skolekultur, så gjerne ignorere dette trinnet.
 8. 8
  Ikke være falsk. Hvis du ikke kan være tilfeldig, ikke tvinge den. Folk kan slutte å like deg hvis du prøver for hardt, men hvis du leser en guide til å være tilfeldig, å ha venner var aldri en byrde for deg.
 9. 9
  Finn ditt ord. Sørg for å samsvare med trinn 7 når plukke et ord. Eksempler på tilfeldige ord er smiley, kneet, Boing og lignende.
 10. 10
  Gjør tilfeldige lyder. Ting som "mwargh" eller "oooooohh" eller "bwah" og "digee" vil fungere guddommelig. Du kan også le. Mye og tilfeldig. Folk vil kjenne deg for det. Noen ganger kan du være den personen som ler og gjør alle andre bli med! Ikke prøv for dette, skjønt. Du må slags være i din egen verden først.
 11. 11
  Ikke glem tilfeldige handlinger, som å klappe tilfeldig, eller dupper hodet som en undulat (undulat en ka undulat:. Liten australsk undulat).
 12. 12
  Tilfeldige navn fungerer godt. Prøv å bruke Chris Mear, Mr. Chesters eller Teletubbies, alle gjør det bra.
 13. 13
  Har visse ting du må gjøre hver dag, som kjæledyr vekke hår eller si "jeg elsker deg" til en fremmed. Husk å gjøre disse tingene hver dag, så det blir en vane, men aldri gjøre disse tingene til samme person, eller hvis du liker alltid gjøre det til samme person.
 14. 14
  Ha en liten notatbok hvor du kan holde styr på tilfeldigheten din. Skriv alt tilfeldig at du sier i det for videre bruk. Sørg for å bære denne bærbare rundt med deg, slik at tilfeldigheten kan alltid være med deg.
 15. 15
  Satt på en meget vanlig antrekk (e. G., Jeans og t-skjorte) og legge til noe latterlig (for eksempel en stor kylling maske). Selvfølgelig kan du også gå med merkelige klær hele veien - du kanskje ønsker å investere i ting som seler, topp hatter, parasoller, glitter vester, stokker, bånd, hæren støvler, hippie eller (ekte) vintage ting, neon ting, glowsticks, regnbue bukseseler, etc. (Trikset er å ha basisvarer: vanlig t-skjorter i varierende farger og et par par blå jeans, kanskje i grått, sammen med sprø tilbehør). NB: iført 'tilfeldig' klær vil miste deg tilfeldigheten poeng i hva annet du måtte gjøre - folk vil se hvor latterlig dum du ser ut og ignorere tilfeldigheten av dine ord og / eller handlinger. Sorry, men det er sant.
 16. 16
  Ha det gøy med det. Bare se på det som en måte å uttrykke din originalitet. Ikke vær tilfeldig bare for å etterligne andre. Bruk den som et talent. Tenk på det som en måte å være lykkelig.
 17. 17
  Få brukes til å danne ulike tvangstanker, som en viss tilstand, mat, person eller dyr. Gjør dem veldig offentlig og sinnssyke. Det er visse emner skjønt som er like gammelt og brukt: pingviner, lamaer, Ramen, muffins, Red Bull, Mountain Dew, Monster, Michigan, kjendiser som Marilyn Monroe, Ryan Ross, Benji og Joel Madden.
 18. 18
  Det er absolutt ingenting galt med å bryte seg inn tilfeldige aksenter. Gjør ditt eget språk!
 19. 19
  Sitere interessante ting av tilsynelatende fjollete informasjon når situasjonen tillater det (som under en pause i diskursen. Ikke vær frekk.) Også noen kort anekdote som begynner med: "This one time..." som gjelder eksternt til emnet som diskuteres fungerer som en sjarm. Bare sørg for at vennene dine vil synes det er morsomt. Ikke rart dem ut.
 20. 20
  Legg ekstra biter til ord! For eksempel kan Edit bli omgjort til Ed IMIFY, kan Filosofisk være Phil amah IMIFY,> sophical og så videre. Å gjøre ord lenger er det mest gøy AMAST del av tilfeldighet
 21. 21
  Ordet "the" kan gi endeløs moro. Du kan alltid legge til "den" til begynnelsen av ord som Internett, Youtube eller Facebook. Disse blir til "Internett" eller "The Interwebs," * "The Youtube" og "The Facebook». Føl deg fri til å endre "den" inn "teh". Du har alltid muligheten til å si "teh" eller stave det når du skriver den et sted. * Interwebs er en mer tilfeldig versjon av Internet.
 22. 22
  Endre den vanlige uttalen av enkelte ord. California kan bli omgjort til "Cal-ee-For-Nigh-A", eller "Cal-eye-Phor-nee-ay" så det er sagt "Californighia" eller "Caliphorneae"! Vær kreativ! Du vil bli overrasket over hva du kan komme opp med.
 23. 23
  Gjør et ordforråd på din egen oppfunnet, redigert eller uttale endret ord og bruker dem ofte! (Selv om, se advarselen i advarsler!)
 24. 24
  Selv om tilfeldigheten kan være morsomt, er det viktig å huske på å bare være tilfeldig rundt mennesker som vil le, ikke mennesker som du vet vil bli opprørt / fornærmet.
 25. 25
  Snakk om deg selv i tredje person ("john doe / meg selv / super john doe / john doe-san liker cheese" i stedet for "jeg liker ost") og om det kollektive ved hjelp av tilfeldige gruppe konsepter ("vi" blir "vårt firma »,« vår hær "," bevegelsen ", etc). Holde bytte mellom normal jive og denne metoder, og også i stadig endring erstatninger selv for maksimal effekt. Som alltid, ikke overdriv.
 26. 26
  Velg en rimelig vanlig ord, (ikke så vanlig, som "det", og ikke så uvanlig, som "useriøse"). Hver gang du hører noen si det ordet, handle forskrekket som om de nettopp har ytret de mest motbydelige ereterina ord i universet.
 27. 27
  Legg til en tittel til navnet ditt. Hvis du bruker et adjektiv, sørg for at det ikke vanligvis gjelder mennesker. Hvis du bruker et substantiv, gjør det en uvanlig en, eller en i et annet språk. Eksempler er John Doe den ugjestmilde, Dr. Doe, John Doe av Topeka, og John el Fuego.
 28. 28
  gå til 9gag. com og si alle vitser du liker, vil du bli veldig le tilfeldig

Tips

 • Husk: definisjonen av tilfeldig er planlagt for. Ikke prøv å være tilfeldige, bare gjør det.
 • Føl deg fri til å bryte ut i sang og dans når som helst.
 • I stedet for å si noe tilfeldig, synge og gjøre opp en liten dans for å gå sammen med det. For eksempel: I stedet for å si: "sviske juice gjør mitt indre løs," synger det og danse sammen. Navngi dansen den sviske Juice dans eller løs tarm dans... uansett.
 • Prøv å miste hemninger, mange mennesker tenker på veldig tilfeldige ting gjennom dagen, men aldri handle på dem fordi de er for redde for å bli flau eller sett på som merkelig. Lyst til å kjøre på duer midt i en samtale? Plutselig føles som kjører gjør en skråning skriker "Wheeee!"? Får lyst til å plukke veikanten påskeliljer og gå av med en bukett av dem mens du går et sted? Gjør det!
 • Watch liten gutt show, du vil bli overrasket over hvor fantastisk Thomas the Tank Engine er.
 • Ha det gøy og slappe av.
 • Prøv å ringe venner ved deres etternavn, mellomnavn, initialer eller en kombinasjon. Blande ting opp. (Ikke mer enn det)
 • Hvis du ønsker å være tilfeldig, bare husk å ikke bry seg om andre folk tror du er rar. Hvis du ønsker å skrike "søppelbøtta" i midten av et overfylt kjøpesenter og kjør mot det, gjør det! Bare prøv å ikke være ytterst ubehagelig.
 • Ikke bruk ordet "tilfeldig" når du egentlig mener "spontan", "uvanlig", osv.
 • Finn din "indre tilfeldig." Ikke bruk andres tilfeldigheten! Det vil gjøre deg virke som en copy-cat, og vil ødelegge din sjanse til å være tilfeldig.
 • Ikke gå opp til folk som spør dem for klemmer. Det er ikke morsomt og / eller søt og har vært det brukes for mye til poenget med å være wandom. (Men hvis dette er allerede "brukt" av dine venner og er en av de vanligste crack-ups, ville vi ikke ønsker å nekte deg).
 • Meeh er også et godt ord å bruke.
 • Prøv å fortsatt være hyggelig til vennene dine. De kan ikke like det hvis du blir tilfeldig. Husk å fortsatt snakke med dine venner.
 • Tilfeldige folk pleide å bli kalt "surrealistene." Forske på disse interessante mennesker og gjerne stjele deres ideer.
 • Når du finner ditt ord, det er ditt ord. Ikke tillate folk å stjele den. (For eksempel, hvis ordet er "avocado", bruke ord for alt). Avocado det i ulike toner og lengder for ulike avokado, slik at du nesten har ett ord tilfeldig språk består av ordet avocado. Ordet "Rawr", for eksempel, kan sies i glade, opphisset, sint, avocado'd, nedslått, og trøstet toner.
 • Det hjelper å vite om et bredt spekter av emner, eller har mange livserfaringer. Du kan deretter tut tilfeldige ord / setninger / hendelser / fakta når du ønsker.
 • Ikke bruk materialet planlagt fremover. Av og til er det akseptabelt å bruke noe tanken på en stund siden, men aldri brukt, men bare hvis forholdene tillater det.
 • Ikke prøv for hardt å være tilfeldig. La det øyeblikket kommer til deg, akkurat som når du ser en halv spist taco på bakken. Når du tvinge i tilfeldige setninger, du blir irriterende.
 • 3 ord - "Brokkoli, Hyundai, Administrasjon."
 • Når du har en samtale, eller å snakke med noen, se litt på siden av dem, heller enn på ansiktet deres. (Merk: Noen mennesker synes dette er irriterende snarere enn tilfeldig.)
 • Snakk merkelig. Være dumt, men ikke tyster for mye, det blir irriterende.
 • Prøv å overdrive en gazillion ganger om dagen.
 • Hvis du er tom for ideer til tilfeldige setninger, se rundt deg på si, et tre, så tenk på hva treet minner deg om, som sukkerspinn, deretter snakke om sukkerspinn. Ikke nevn treet fordi da folk ikke vil finne det tilfeldig.
 • Prøv å lage din egen verden i løpet av dagen. Liker forestille seg at gresset er lilla og en bygning er en enorm muffin. Så bare snakke om din verden. Det kan være veldig morsomt også.
 • Få en partner til å hjelpe deg med tilfeldigheten din. Dette vil hjelpe deg til å møte motbydelige reaksjoner fra de som ikke forstår din oppførsel.
 • Si at du venner navn flere ganger, og når de begynner å bli irritert, bare si noe tilfeldig, som du kan hviske "cheeseburger" i en episk tone i stemmen.
 • Gå opp til folk som ser ut som de har en god sans for humor og snakke med dem. Si ting som "Så, Dorothy, hvordan er Myrtle skilpadden?" og "Hvis jeg var en haug av paraplyer, jeg tror du var kløen!"
 • Imitere dyrelyder. For eksempel ser rundt raskt i ca fem sekunder, så gjør ditt beste inntrykk av et dyr. Når du har gjort det, etter at noen sier noe til deg, si at samme lyden, bortsett fra ikke så realistisk.
 • Noe annet du kan gjøre er, når du snakker, sier snakker du om hunden din, kan det gå noe sånt som: "Min hund (Molly) Liker å tygge på OoOoOoOoOoOoOo!!
 • Re-iverksette reklame. Prøv Honey Monster ett. Sitere linjer fra dine favoritt reklame, også. (Eks. Hei, ny Volvic gjenopplive!)
 • Få et tilfeldig kallenavn som "Gosling" eller "Fat andungen". Alt går!

Advarsler

 • Husk at RANDOM = / = FUNNY.
 • Å gjøre dette vil gjøre deg virke veldig dum til folk som betyr noe for deg.
 • Husk at du prøver å være tilfeldig Tap hele hensikten med å være tilfeldig, siden alt du gjør er på jakt etter aksept fra faktisk tilfeldige mennesker, så ikke prøv for hardt, eller du vil mislykkes.
 • Ikke le av din egen tilfeldigheten, det bare gjør at du ser ut som en oppmerksomhet søkende.
 • Ikke bli for høyt for lenge. En høyt ordtak er OK, men for mye vil gjøre alle sint.
 • Ikke vær tilfeldig hele tiden, spesielt hvis noen prøver å fortelle deg noe viktig. Hvis du ikke vet hvordan du skal svare på det spørsmålet, for eksempel ikke endre faget tilbake til deg og din tilfeldigheten. Det gjør du virker innbilsk og en fryktelig venn.
 • Aldri kuttet en viktig samtale uansett hva du heller vil gjøre eller hvor tilfeldig det ville være. Det er uhøflig, og du vil såre noens følelser.
 • Alltid kjøre dine vitser av vennene dine hvis du tenker på å gå nasjonalt, du kan få ekstremt flau.
 • Ikke si: "Jeg liker kake." Det er uoriginal.
 • Setninger som involverer ost, banan pai, aper, iskrem / frossen yoghurt, sukker, muldvarp rotter, lamaer, bever, ninjaer, nerder / geeks / dweebs, bad humor, Hannah Montana, jentete jenter, dalen jentene, og lignende er ' helt overdrevet, spesielt bananer og aper.
 • Ikke være tilfeldig hele tiden. Randomness hver gang på en stund kan få folk til latter, men det er en grense for å være tilfeldig, og hvis du bryter denne grensen, vil folk tro at du er gal heller enn morsomt og tilfeldig.
 • Selv om dette kan være en morsom ting å prøve blant venner, bruke den sparsomt rundt voksne og fremmede. Det vil virke respektløst.
 • Ikke prøv å være tilfeldig foran en helt tilfeldig person. Den forannevnte vil bare le av deg og være frekk mot deg.
 • Ikke prøv å være tilfeldig, bare la det komme til deg. Hvis du ikke gjør det, vil du bli betraktet som "wandom."
 • Folk vil bli irritert med deg - enten bruke denne "talent" sparsomt eller gjøre den til din livsstil. Det er ikke i mellom.
 • Ikke bruk "tilfeldige" ord i nærvær av en tilfeldig person, som slik person vil skjelle deg grundig.
 • Hvis en bestemt tilfeldig ordtak eller handling ikke trekke seg veldig bra, ikke le og ikke prøve det igjen. Poenget er å få folk til å tro at du er like bisarre og gal, ikke et desperat oppmerksomhet hog.
 • Du trenger ikke å endre din personlighet til å være tilfeldig. Folk kan se at du er underlig hvis du følger disse trinnene, så mange mennesker ikke gå til disse ytterpunktene til å være tilfeldig.
 • Husk: det er ingen sann måte å være tilfeldig, du er eller er du ikke. Det er litt som en sjette sans, er du enten født med det eller er du bare som alle andre normal person på hele planeten som ikke er morsomt i det hele tatt!
 • Ikke gjør un-tilfeldige ting som de un-tilfeldige venner synes er morsomt (fordi de ikke er).
 • Du kan faktisk være tilfeldig ved ikke å være tilfeldig i det hele tatt!
 • Ikke bruk samme tilfeldige ordtak eller handling mer enn en gang det blir ekstremt kjedelig og irriterende med dine nære venner.
 • Du trenger ikke å være tilfeldig hele tiden, kanskje bare for en time eller to rundt vennene dine.