Wkano

Hvordan trimme nesehårene på en sikker måte

Til å begynne med, nese hårene er der for en grunn. De er en del av kroppens naturlige immunforsvar. Når du puster gjennom nesen eventuelle miljøgifter som støv, pollen, dyr dander etc. blir fanget i hårene. Men hvis du har mange utstikkende nesen hår som forårsaker tap av tillit, lav selvfølelse og forlegenhet, og deretter fjerne dem. Det er en enkel, rask, rimelig prosess, som raskt kan doble positivt kroppsbilde. Du trenger bare litt vet hvordan å sikre at du ikke skader delikat, følsom hud på innsiden av nesen!

Trinn

Hvordan trimme nesehårene på en sikker måte. Kontroller at du er i et privat sted, for eksempel et låst bad.
Hvordan trimme nesehårene på en sikker måte. Kontroller at du er i et privat sted, for eksempel et låst bad.
 1. 1
  Kontroller at du er i et privat sted, for eksempel et låst bad. Dette er ikke den type situasjon du generelt ønsker folk vandre inn på.
 2. 2
  Dette kan være litt smertefullt, (ikke mer enn vanlig plukker), men du likevel være lurt å døyve smerten litt. For å gjøre dette, sette en liten isbit opp riktig nesebor for omtrent et minutt. Du kan føle deg ganske vanskelig å gjøre dette, men husk, ingen kan se deg.
 3. 3
  Valgte hårene du ønsker å nappe. Ikke overdriv. Nesen hår er bra for lunge helse, pluss de er smertefullt å fjerne. Bare nappe de er synlige for en person som står en rimelig avstand. Sett deg et klart grense på forhånd.
 4. 4
  Griper fast i hårene rot, gi en rask, skarp trekk. Ikke gi deg selv tid til å tenke på det. Tegne den ut, av frykt for smerte, faktisk gjør det vondt verre.
 5. 5
  Selv om du kanskje føler trang til å kjøpe en elektrisk nese hårklipper, fordi det er ingen smerte, tenk om dette. Hver gang du nappe et hår, det vokser tilbake tynnere og mindre. Etter hvert vil det ikke vokse tilbake.
 6. 6
  Øynene dine vil vanne litt, og ansiktet ditt kan gå et snev rød, men beholde ditt endelige mål i tankene, en hårfri utvendig nesen.
 7. 7
  Når du er ferdig, kan du prøve å koke litt vann og puste inn dampen for en liten stund. Dette vil berolige en stikkende nese, og hjelpe den gjenvinne sine naturlige fuktighet.

Tips

 • Jevnlig plukker uønsket hår, i stedet for når du virkelig trenger det hver månedene, vil sørge for at håret bremser økende.
 • Berolige en litt sår nese ved å drikke te som er naturlig aromaterapi.
 • Alltid prøve å finne disse slags mennesker!
 • Hvis noen virkelig elsker deg, vil de godta nesen hår og alt!

Advarsler

 • Ikke stikke saks, eller noe annet enn pinsett eller en enhet laget spesielt for å sette opp nesen

Ting du trenger

 • * Ice
 • Pinsett
 • Bolle med dampende vann