Wkano

Hvordan være en dårlig jente

Vet du om Angelina Jolie? Hun er en av Hollywoods mest imponerende dårlige jenter og den mest sexy kvinnen i live. Og hun gjør hoder slår når folk ser henne. Vil du lære hvordan å være en dårlig jente akkurat som henne?

Trinn

Hvordan være en dårlig jente. Bygge opp selvtilliten din.
Hvordan være en dårlig jente. Bygge opp selvtilliten din.
 1. 1
  Være morsomt! En dårlig jenta elsker å ha det gøy. Hun kan fest hele natten, drikke seg inn i en døs, og likevel få opp neste dag og være klar for mer. Hun kommer til å le og være flørtende, og gjøre menn ønsker mer fra henne.
 2. 2
  Lær å bli spennende.. Dårlige jenter går adrenalin siv. For henne er livet en berg og dalbane, og det vil få blodet synge bare for å være med på turen. Gå strikkhopping, gå på farlige berg-og dalbaner eller sky-dykk, bare for spenningen ved det hele.
 3. 3
  Rydd deg selv og. Dårlige jenter er klare knockouts. Dårlige jenter er vanligvis svært iøynefallende med kjeve-drop tall. De er de grunnleggende "hot babes." De vet hvordan de skal gå på tur, og spankulere sine ting. De får avslag på å være sentrum av mannlig oppmerksomhet. Bruk miniskjørt, stroppløse topper, sandaler, mørke farger, skinny jeans, høye hæler (slites mest solide og mønstrede farger, men klart er ok) og leiligheter. En dårlig jente må være sexy.
 4. 4
  Være en subtil. Flørte med alle og enhver, bare for moro skyld. Gutter vil alltid ønske å være rundt deg og snakke med deg, så lære å elske oppmerksomheten fra dem. Hvis du bestemmer deg for å gjøre noe seksuelt med dem, ikke fortelle hele skolen. Rykter kan og mest sannsynlig vil gå rundt om deg. En dårlig jente lar dem flyte rundt, og fungerer mystisk om hver og en. Ikke bli plaget om noe som blir sagt om deg og din mann eller gutter, med mindre det går for langt. Når du kommer til det punktet hvor du tror det er litt for mye, så kan du konfrontere jente eller jenter starter den.
 5. 5
  Bygge opp selvtilliten din. Fremfor alt, vet en dårlig jente at hun er varm og at hun kan gjøre, si, og få noe som hun vil. Hvis du kan sette din skjønnhet og din personlighet, er du allerede på banen til tillit. Husk: jente kan være ti ganger bedre ser bare ved hennes holdning. Vandre hallene med hodet opp, brystet frem, skuldrene tilbake, se rett frem som du har en hensikt. Smil og akseptere komplimenter som du allerede visste at du så søt. Du kan ikke ha noe varmt eller søt uten å ha den holdningen som matcher det.
 6. 6
  Omgi deg med venner. Prøv å ha to eller tre forskjellige kretser av venner, slik at du alltid har sikkerhetskopiere dem når dine beste venner ikke rundt. Gjør yngre mennesker fans i stedet for venner. Vært kult med alle, men vær forsiktig med haters, ikke engang se sin måte. Har venner som er venner med folk du ikke liker, så de vil fortelle deg når andre folk snakker om deg eller si noe frekt. Du trenger ikke å være sammen med den mest populære jenta på skolen, men sørg for at hun er enten en dårlig jente, pen, morsom, eller godt kjent.
 7. 7
  Lær å feste. Du må lære å ha det gøy, men aldri gjøre narkotika, røyk, og ikke bli for vennlig med alkohol. Ikke vær trashy, prøver å være sexy, selvsikker, og beleven.

Tips

 • Dårlige jenter aldri har tid til introspeksjon eller depresjon - de er for opptatt gripe verden ved hornene.
 • Dårlige jenter skal være snille med folk rundt henne selv, om ikke folk vil begynne å mislike henne.
 • Være en trend forrett, slitasje moteriktige klær og sko!
 • En dårlig jenta elsker fasjonable utringninger, høye hæler, skjørt hemmet på midten av låret, stroppeløs noe, og sexy undertøy. Men ikke handle slutty eller slites altfor avslørende klær.

Advarsler

 • Ikke for mye, sove rundt, komme inn i kamper, dra nytte av folk, eller forføre hver mann du ser. Dette er alle gode måter å ikke være en sexy dårlig jente, men bare en dårlig jente.
 • Ikke ha skanky klær. De vil gi deg et rykte som du ikke ønsker.

Ting du trenger

 • Sexy klær.
 • Eye-liner.
 • Subtile makeup.