Wkano

Hvordan være en hipster

En hipster refererer til en ung tenåring på 1990-tallet. Denne kulturen er i hovedsak forbundet med variert ikke-mainstream mote følsomhet. Så, om du ønsker å være en moderne, selvbevisst hipster? Her ser du hvordan du kommer i gang.

Trinn

Hvordan være en hipster. Kle seg som en hipster.
Hvordan være en hipster. Kle seg som en hipster.

Del én: hipster mote

 1. 1
  Kle seg som en hipster. Mote er like viktig som din smak i musikk. Mens shopping på vintage butikker fortsatt en stift for mange hipstere, dette er ikke gitt, heller ikke det trenger å være en del av hipster garderobe.
  • Vet etikettene. Flere etiketter imøtekomme til hipster scene, den mer kjente inkluderer European Apparel, H & M, ASOS, Cobrasnake, og Urban Outfitters.
  • Unngå å kjøpe merket utstyr fra butikker drevet av etiketten selv (så veldig ikke hyggelig forbruk). I stedet ser for uavhengige forhandlere fordi støtte obskure forhandlere er "helt dekk". For eksempel kjøpe fra aBasicAttire.bigcartel.com eller den lokale blandet mote butikk nær deg.
 2. 2
  Ha skinny jeans. De klassiske " skinny jeans "gjør hipster utseende, både for menn og kvinner. Hipster menn har en tendens til å være så tynn som kvinnene.
  • I utgangspunktet, jo strammere, jo bedre.
  • Merk at fyren hipsters faktisk trolig ha skinny jeans mer enn jentene (jenter foretrekker leggings / jeggings / Leggings).
  • Alternativt, for kvinner, høy bortkastede bukser (aka "mom jeans") kan også brukes.
 3. 3
  Bruker briller. Hipsters elsker ironisk briller som shuttershades, oversized plast innrammet briller, Buddy Holly briller, nerd briller, og - for de som har råd til det - autentiske Ray Ban Wayfarers av alle regnbuens farger.
  • Noen hipsters bruker briller selv om de har 20/20 syn! I dette tilfellet, sprette ut linsene eller sørge for at de bare vanlig glass.
 4. 4
  Bruk ironiske topper. For topper, følgende er gode plukker: ironiske tees, rutete skjorter, cowboy skjorter, og alt i gingham, pledd, ruter, paisley, vintage florals.
  • Mange hipsters sport topper med applikasjoner, bilder av dyr eller skoger, andre bilder, figurer fra barne-tv, og ironiske utsagn eller til og med boken dekker.
  • Montert er perfekt, også.
 5. 5
  Dress vintage. Kjoler er bra for kvinner, gjerne vintage floral eller blonder. Bestemors skap er definitivt en god kilde, men bør du vite hvordan du skal sy og restyle vintage klær som passer deg.
 6. 6
  Finne egnet fottøy. Hipster sko inkluderer cowboy boots, og en rekke leiligheter.
  • Converses er ikke lenger universelt. De ser flotte ut, og du kan bære dem stort sett overalt, men siden alle bærer dem, Doc Martens eller andre vintage sko er bedre.
  • Hvis det er trenere du er ute etter, kan du se Classic Reeboks.
  • For jenter, hæler er ikke den mest populære, men føler seg fri til å bære dem. Søte sandaler, Keds, støvler og bestemor støvler er ikke bare mer praktisk, men viser også hvor lite krefter du har lagt frem (selv om det tok deg aldre å finne den perfekte par).
 7. 7
  Accessorize. Det er et bredt spekter av tilbehør, inkludert store blomsten pannebånd, neon neglelakk, pins, lyse belter, fugl halskjeder, mønstrede og fargerike leggings, etc.
  • Ikke glem plugger, piercinger, og tilfeldige arr angivelig ervervet gjennom treverk og andre snekker-lignende bestrebelser.
  • Hensiktsmessig ironiske tilbehør er obligatorisk, slik som ting ungene ville ta til skolen, som et dyr bilde på en matboks.
  • Nødvendigheter inkluderer en kurer bag (ikke en ryggsekk), helst noe fra Freitag, som kan passe din MacBook, iPhone og vinyl LP-plater (aldri CDer) av din nåværende favoritt band.
 8. 8
  Mismatch og lag. Lagdeling eller iført ting som ikke passer sammen er veldig hipster. Det er at "Jeg kan ikke bli plaget" utseende som faktisk tar litt planlegging før du kommer inn i vanen.
  • Husk at en hipster antrekk aldri trenger justering bør du bestemmer deg for å gå til stranden - holde alle dine urbane akkompagnement for sand og ironisk stikke ut av ditt element.

Grooming

 1. 1
  Skille mellom essensielle og ikke-essensielle hygiene. Det er mange uhøflig kommentarer om hipsters ikke tar showers. Saken er, hipsters vet forskjellen mellom vesentlig hygiene og treffer en salong bare for å bli omgjort til en karbon-kopi, de er også godt kjent med hvordan å trekke av fettete eller just-out-of-bed look med uvitende innsats.
  • Mens hipsters gjør dusj regelmessig og rengjøre tennene, de er bare mindre interessert i gaffel ut penger for frisørfaget, spa økter, pedikyr / manikyr, og store make-up bag fordi disse er tegn på samsvar med kulturelle idealer om skjønnhet.
  • Uten tvil, hipsters er ikke så interessert i "å gjøre det meste ut av sine eiendeler" fordi de ser hele deres selvbilde som en eiendel, fra et synspunkt, er dette faktisk en ganske sunt syn.
 2. 2
  Hold håret casual. Rotete frisyrer er helt fint. Den "bed look", lang uflidd hår og hår som motstår ethvert forsøk på å holde flat uten kjemikalier er akseptable utseende.
  • Uskarpe kjønn linjer med hårklipp og stiler er en del av hipster kulturen.
  • Fett hår er ansett greit med noen i hipster kulturen. Det betyr ikke at du trenger å være enig og en squeaky ren, men uncombed ikke kan være mer din greie.
  • Noen hipstere liker å farge håret i en åpenbar måte.

Shopping

 1. 1
  Gjør hva som er gammelt nytt på nytt. Dette tar en blanding av nøysomhet, respekt for noen av fortiden, og et ønske om å vise at nye ting ikke definerer deg. Naturligvis, må du kjempe med inkonsekvens av dette trinnet med det faktum at kjærlig skinnende nye Apple-produkter og splitter nye klær fra enkelte etiketter er også en side av en ekte hipster, men siden vi er alle motstridende dypt ned, Jo før vi forstå disse motsetningene og aksepterer dem, jo ​​mer hele en person vi vil være.
  • Kjent gamle ting forbundet med hipsters er Parlamentet sigaretter (og en djevel-kan-omsorg holdning om røyking lover), Pabst øl, besteforelder klær (eller finner), sykler med faste gir (ofte ridd til nattklubber), analoge kameraer, og gjenvinning og gjenbruk av nesten alt (oppfinnsomhet, sunn fornuft, og moroa kommer inn i dette).
 2. 2
  Avviser blind forbruk. Hipsters er i "nisje forbrukersamfunnet". Hvis kjøpet hjelper lokale forhandlere, miljø, mor og pop forhandler, og håndverket selgere nedover veien, så er det hipster.
  • I forhold til å avvise materialisme, har du seriøs konkurranse i disse dager. Tree-huggers, peak oilers, urbane survivalists og frugalistas er rett opp der med deg selv om du kan eller ikke kan ha noe å gjøre med slike tilhengere. Lære om dem, kanskje mest bare for å skille deg ut fra dem, og ikke bli overrasket når du arbeider ut at kanskje til og med hele generasjon har vedtatt anti-materialisme melding av ren nødvendighet fra mangel på jobber, penger og finans støtte som en gang var rundt, med Generasjon Y er "sekulære spiritualists", "utsatt drømmere", og "dreamful døde" nå tallrikere enn de "tradisjonelle materialister".

Livsstil

 1. 1
  Definer ditt valg. Bestemme hva det handler om å være en hipster som så appellerer til deg. Det er vanskelig å holde seg lidenskapelig om en personlig stil som du adoptere hvis du ikke har klare grunner hvorfor. For mange mennesker, å være hipster handler om å være oppmerksomme på hvilken måte kan lett subsume oss og lede oss, snarere enn oss står tilbake og kritisk vurdere det.
  • Begrepet "hipster" kommer faktisk fra så tidlig som på 1930-tallet (de Beatniks) eller 1940-tallet, da begrepet "hip" fra jazz alder ble synonymt med middelklassen hvite tenåringer som ønsker å etterligne livsstilen etterfulgt av svarte jazzmusikere. Med fremveksten av hippier som har fokus var mer på fellesskapet enn enkeltpersoner, for å hipsters falmede for en tid, bli forynget begynnelsen på 1990-tallet. På gjenfødelsen av hipster kultur, søkte europeisk ungdom til å bringe i forgrunnen en forkjærlighet for uavhengige musikk og kunst, samt å finne gamle trender verdig vekkelse, slik som deres besteforeldre klær smak og Pabst øl.
  • Så, nå som du har lært litt av bakgrunnen, bør du vurdere følgende grunner:
   • Du er opptatt av å åpent vise din kjærlighet til noe indie, uavhengig kunst, kulturelt utsette litteratur, eksistensielle eller nihilist filosofi, og overlegen kulturell bevissthet (fingeren er på pulsen på hva som er råttent i hjertet av alt).
   • Du liker fashion stilen av hipstere. Se ovenfor for hva som hip i klær, hår, sko og tilbehør.
   • Det er en stil som definerer alt som du føler saker akkurat nå. Eller, du er faktisk ikke så sikker på hva det er du ønsker for en stil og du er forvirret, bla fra idé til idé og tilbake igjen. Ikke bekymre deg, hipsterism vil tillate deg å passe rett inn, forvirring og alt.
   • Å være en hipster gir den perfekte unnskyldning for å sitte på en kafé nipper mocha latte mens du surfer på din Mac eller iPad i timevis hver dag.
   • Du er allerede quirky og du bare ønsker å bekrefte quirkiness med andre av samme type.
 2. 2
  Være på rett aldersgruppe. Hipstere pleier å være i tenårene gjennom til 30-årene, dagens "utvidet ungdom" æra består av eksistensiell angst, søker etter formål og indre verdi, og ber betydningen av alt.
  • Selvfølgelig betyr ikke dette at du ikke kan være en hipster i en eldre alder, men det faktum at du i alderen du får mindre plaget og opprørt over måten verden fungerer, eller ikke fungerer, sannsynligvis betyr at du ' re a) ikke så opptatt av å være merket noe, b) ikke har behov for tilhørighet til noen sub-kultur, og / eller c) mindre sint enn du pleide å være. Det er fullt mulig du er også veldig diskret styre roret av dine egne tenåringer går gjennom "problemer" og du er mindre enn opptatt av å ta i bruk mer av det samme selv.
  • Hvis du fortsatt ønsker å være hipster på 70, gå for det, men vær oppmerksom på at det er nok tid baby boomers forlot oppvekst av nå.
 3. 3
  Være der hipsters streife. Hipstere pleier å samles i svært urbane innstillinger og de er koblet globalt takket være Internett. I Europa, vil du pleier å finne hipstere i storbyområder sentre der "alt går". Være der det er uavhengige kunstgallerier, film hus, band og mennesker.
  • Tenk New York, Chicago, San Francisco, Portland, Seattle, Minneapolis, og spesielt Brooklyn, NY forstad til Williamsburg (kjent som den uoffisielle hipster hovedstaden i verden).
  • Steder som Glasslands og Pianos vil være rett opp smug.
  • Los Angeles er også akseptabelt, men vær forsiktig så du ikke å bli sugd inn i California kultur.
  • For mindre urbane Europa, prøve å finne noen middels store universitetsby, og i noen stater, kan en universitetsby være den eneste liberale delen av staten slik som Austin, TX, eller Lawrence, KS.
  • I Storbritannia er London din plass i Canada, prøv Montreal, og i Australia, prøv Melbourne.
 4. 4
  Være utdannet. Mål å gå på college, som hipsters pleier å være godt utdannet i slike områder som liberal arts, grafikk og matematiske og vitenskap.
  • Gjør mye lesing, selv om det betyr å sitte i den lokale bokhandelen med sin plass og ikke faktisk kjøpe bøkene du siphoning opp kunnskap fra. Søke å gå til høyere utdanning hvis du er i ditt element på college.
  • Mange hipsters baserer sine yrkesvalg rundt musikk, kunst eller mote. Selv om disse områdene arbeid er ikke avgjørende valg, de er sannsynligvis en naturlig utløp for en hipster kreativitet.
  • Utdanning er det som hjelper en hipster å være avvisende om fargetone og gråte av andre, de vet det bare historien gjenta seg selv, eller det handler mye ståhei for ingenting.
 5. 5
  Vær tidlig ute. Hipstere en tendens til å oppfatte hva som er verdt før trenden eller varen blir mer populært. Mange band blitt kjent først etter hipsters første flokk til sine ukjente forestillinger. Mange klær trender ble startet av hipstere, bare for å bli kapret senere av mainstream motehusene. Mange tekniske gadgets blir tatt opp av hipsters første, bare for å bli mainstream godbiter senere.
  • Selvfølgelig er det ironi av å være tidlig ute hipster at når trenden eller varen blir mainstream, er det på tide å gå videre til noe annet obskurt og ukjent. Det er problemet med å være en slik uavhengig ånd, du trailblaze men du må også holde går videre.
  • Hvis du er virkelig god på noe som matematikk,, medisin, psykologi, politisk analyse, øko-bevissthet, etc., kan du finne deg selv å gjøre fantastiske funn som er lysår foran alle andres tenkning. Du vet innerst inne at du har cottoned på noe som virkelig betyr noe, og at det er fornuftig, men andre er ikke overbevist fordi det er den "store ukjente". Være lett og være bestemt i din viten at en dag, vil andre komme rundt til oppdagelsen din.
 6. 6
  Ikke definerer deg selv til andre "(fornektelse). En av de viktigste elementene i å være hipster har vært å unngå etiketten. Ikke gå rundt å forkynne din troskap, for å gjøre det ville være å begynne å alliere seg med de som liker pent bundet opp bokser som angir hvem som er hva, når og hvor.
  • I det øyeblikket du definerer deg selv altfor tydelig er det øyeblikket du begynner å stagnere og risikere å bli fanget av status quo. Mang en hipster vil derfor nekte sine "hipster-ness" når det er mulig.
  • Å preemptively avverge spottere, har noen hipstere tatt for å utvide sin sans for ironi å inkludere enda selv ved å anerkjenne og spottet sin egen hipsterdom (for eksempel på seg en tee som sier "jeg hater hipstere"), på den måten, ved å spotte seg selv først, kan ingen andre effektivt gjøre det.
 7. 7
  Holde en puls på hipster samfunnet. Når noen nye, obskure bandet er på Pitchfork (helst før), bør du vite om det. Sjekk ut Brooklyn Vegan (selv om du ikke bor der), Stereogum, Gorilla vs Bjørn, og Hype Machine så ofte som mulig, men ikke gjør det åpenbart at du sjekke dem hvert femte sekund.

Entertainment

 1. 1
  Les hipster klassikere. Dine lesing kilder er viktig fordi det du leser forbinder du med andre hipstere, informerer deg om kulturelle spørsmål, og holder deg kunnskapsrik. Det er mye som skal leses der ute, så sortere klinten fra hveten og komme inn i de tingene som betyr mest. Ting å lese omfatte:
  • Hipster magasiner som Vice, Another Magazine, og Wallpaper. Utenlandske magasiner er bra også.
  • Gode ​​bøker og av folk som Jack Kerouac, Alan Ginsburg, og Norman Mailer. Noen andre bøker du synes er flott. Noen bøker, punktum, lese bøker setter hipsters bortsett fra en masse mennesker. Besøk statsvitenskap, antropologi og sosiologi deler av bokhandlere og lokale bibliotek ofte.
  • Blogger skrevet av andre hipstere. Du kan også bli inspirert nok til å skrive din egen blogg ofte.
 2. 2
  Se hipster kino. Se uavhengig og, samt delta frie sceniske produksjoner, som viser av Ann Liv Young. Se Wes Anderson, Hal Hartley og Jim Jarmusch filmer.
 3. 3
  Lytt til nylig nye, uavhengige musikk. Indie musikk er en stor del av det å være en hipster handler om. Sving til endeløs og stadig fornye liste over uavhengige kunstnere i musikkmiljøet, særlig i de områdene av nu-rave, minimalistisk, uavhengig rap, Nerdcore, Elephant 6, garage rock og punk rock. </ Ref>
  • Hipster kunstnere av notatet omfatter Animal Collective, Grizzly Bear, Belle & Sebastian, Electric President, Stray Kites, Jens Lekman, Neutral Milk Hotel, M83, Neon Indian, Neon Neon, Margot & The Nuclear Så og Sos, og King Khan og helligdommer.
  • Musikk blogger som Gorilla vs Bjørn, Indiehere, / mu /, og Fredsprisutstillingen kan hjelpe deg med å velge passende band å lytte til. Møte folk som allerede er i disse bandene vil hjelpe deg så godt.
  • Kanskje den mest populære hipster musikk nettsted er pitchforkmedia.com. Hvis de gir et album en god vurdering, må det være ganske hip.
  • En god måte å tyde hvorvidt en artist er hipster er hvis ikke-hipster venner å aldri har hørt om dem.

Selvutfoldelse

 1. 1
  Få lingo og holdning. Mens det vil være mange variasjoner-del av virkeligheten i hipster kulturen er at ting endrer seg hele tiden, er det noen ting som er nyttig å vite:
  • Husk å bruke kanskje den viktigste hipster linje: ". Jeg likte dem før de var kule" En annen god linje gitt de siste flom av katastrofer er å si noe sånt som: ". Jeg donert til Haiti... før katastrofen"
  • Namedrop ofte. Snakke om alle de obskure band du liker at ingen du kjenner har hørt om. Når vennene dine snakker om et band du ikke er kjent med, bare si at du har hørt om dem, men faktisk ikke hørt dem. Se dem opp neste gang du har en sjanse til. Det vil gi deg mer cred.
  • Fornærme mange band. Hvis du elsker alt du virke som en fanatiker. Sørg for å avgi en puls som du er for kul og elite for mange band.
  • Hvis du ønsker å virke mer utdannet og elite det er nøkkelen frasen "Jeg likte deres første EP, men ganske mye etter at jeg aldri kom inn i dem."
  • Bruk vilkårlig ord så ofte som mulig. Eller bruke ekte ord at ingen egentlig vet betydningen av med mindre de ser dem opp (f.eks pulchritudinous, cordiform, og Petrichor).
 2. 2
  Finpusse humor. En hipster er kjent for sin sterke sans for ironi og sarkasme. Når du blir spurt et spørsmål, nekter å svare direkte, i stedet obfuscate, stille et spørsmål i retur, eller bare være ren sarkastisk.
  • Pass på å lag på gliset å indikere din mangel på seriøsitet, fordi det er mulig for den andre personen til å ta feil av din sarkasme for oppriktighet.
  • For eksempel: Når du er i et teater å se en film, og personen ved siden av deg blir å si: "Herregud, det var så kult Så du det?", I en tørr tone, svar noe langs linjene av, "Nei, jeg betalte 10€ 0,50 å stirre i taket."
  • Se britiske komedier for eksempler på gode anvendelser av sarkasme du kan låne.
  • Har en følelse av humoristisk perspektiv og ikke ta deg selv så høytidelig. Hipsters er ofte parodiert, så vet hvordan du skal le av hån vil hjelpe mye.

Mat

 1. 1
  Starte og slå vegetarianer. Bruk kompost hvis mulig. Hvis du har absolutt ingen plass til å gjøre dette (ikke engang en balkong eller vinduskarm), gå til en naturlig mat markedet i stedet. Å spise kjøtt er ikke akkurat populært med hipster kulturen, og mange hipsters tendens til å være vegetarianer eller veganer. Hvis du spiser kjøtt, må du hevde at valget som en kynisk transcendens av vegetarianere 'fåfengt forsøk på å redde verden-din sans for ironi har allerede ansett som bevegelse foreldet.
  • Frukt,, asiatisk mat, etc., er alle hip matvarer.
  • Du kan egentlig ikke gå galt med lunsj fra Whole Foods.
  • Teknisk, hipsters er alle en gjeng med og elsker å lage gourmetmåltider. Hvis du ikke kan lage mat, få noen gode kokebøker i dag.

Sosialt samvær

 1. 1
  Bruk sosiale medier. Kvinnelige hipsters elsker å bruke Blogspot, Tumblr eller Wordpress ta bilder med sine Holga kameraer av kryss-behandlet og "drømmende-like" bilder av seg selv i et felt, ved havet, i skogen, i sine hipster rom. Deres fotografering gjenspeiler vanligvis deres ønske for vakre og myke vintage ting. Hvis du vet om en hipster jente som kjenner begrepene "reblog" eller "følg meg på blogspot" så det er definitivt en av indikatorene på en kvinnelig hipster.
 2. 2
  Date andre hipstere. Grunnen til "hekte" med andre hipsters er at du er mye mer sannsynlig til og se øye til øye på en rekke spørsmål. Den all-europeiske muskel fyr eller Sorority-stil garvet blonde er ikke sannsynlig å være din type, så en kar hipster er svaret.
  • Se innenfor sirkelen din for passende datoer, og interracial dating er typisk innenfor hipster sub-kultur.
  • Noen hipsters kan oppleve et problem med monogami som det kan føles som en form for å være bundet. Så igjen, hvis du tror det er unikt for hipstere, har du mye å lære om dating og...
  • Hvis du bryter opp med en hipster, tekst dem det er over eller enda bedre, få noen andre sende meldingen på (prøv en internett break-up service). Ingenting for emosjonell, OTT, eller smertefri anerkjenne er ideelt.
 3. 3
  Begynne å danse. Hvis du ønsker å få øye på en hipster, bare snu det neste gang du er på et show og se dem stå i ryggen diskutere Stella eller Pabst Blue Ribbon (PBR) i en boks. Noen ganger, hvis musikk og innstillingen er riktig, vil du være vitne hipsters engasjerende i dansetrinn.
  • Hipster dans, hvis det gjøres riktig, ikke bruker så mye av hoftene som det gjør overkroppen og armene. Masse svinger hodet frem og tilbake, men bare gjøre dette hvis du ikke er ydmyket lett (og som en hipster, du virkelig ikke bør bry seg).
  • Selv om du sjelden ser hipsters dans på utstilling, har de en tendens til å nyte separate dansefester der de kan danse til en rekke mer upbeat hipster dansemusikk.

Håndtering kritikk

 1. 1
  Få forberedt. Vær oppmerksom på at hipsterism er ofte parodiert eller latterliggjort fordi hipsters bug noen mennesker. Du kommer til å trenge å bli vant til hånlige holdninger og å regne ut hvordan du er mest komfortabel å svare.
  • Det vil ofte være en insistering på at din sub-kultur er "mindre enn" hva det er hater "tror" i.
  • Gitt tendensen for hipsters å følge progressiv politikk, er det sannsynlig at du vil støte sporadisk konservative forakt, så det er sannsynligvis en god idé å friske opp dine svar til en standard latterliggjøring.
  • Som for folk som rote moro på din motesans, minner den såkalte trendy massen som deres slitt og revet jeans mote ble startet av hipstere som fant jeans i sparsommelighet butikker og brukte dem år før de ble til mainstream mote. (Den "vi gjorde det først" er et kjent catch-gråte av hipster som har opprinnelige ideer ende opp med å bli innlemmet i mainstream profitørene ventures.)
 2. 2
  Gjenkjenne roten av problemet. Innse at mye av folk som angriper du kan ha dype usikkerhet om sin egen plass i samfunnet og har svært blandede ideer om hva kultur er, eller hvordan de forene variant elementer av kultur med sin egen livsstil og preferanser. Litt medfølelse for den mest aggressive av de tapte sjeler kan gå en lang vei, som du skjønner de er egentlig ikke angripe deg personlig, men de uttrykker sin fullstendig forvirring og uansvarlig mangel på dyp tenkning gjennom av alle sakene. Det betyr ikke at du må respektere eller liker disse menneskene, men nå din egen indre fred og forståelse av hvor de kommer fra kan lette ting for deg.
  • Hvis hater er harping på om din alder, er det en stor anelse om hva som egentlig skjer, de ser på deg og dine venner som en amorf gruppe "mennesker i deres teens/20s" og syting om egen misspent ungdom og / eller hva de går glipp av nå! Virkelig, det er en gammel gripe sett i lys av dette.
  • har en merkelig forhold med hipsters. Mens noen er hånlig, andre geeks faktisk innse at geeks ofte sitte på kanten av hipster og noen ganger smelte sammen med hipsters. Blande obsessiveness av geek med dismissiveness av hipster resulterer i noen som er fast bestemt på å komme til bunns i hvorfor alt suger.
 3. 3
  Utdanne deg selv. En klok hipster holder seg à jour med kritikk av hipsterism å vite hva som blir sagt, og for å finne den ironiske implisitt i enhver kritikk. I stedet for følelsen defensive, bruke litt tid på å lese kritikk av hipster motkultur.
  • Noen av kritikken er gyldige, spesielt når hipster suges inn all-night fester i narkotika-tilført hazes med tungt ritualiserte sekvenser som hver person må delta i, og Douglas Haddow er opptatt av at hipsters har blitt offer for "forbruker cool" heller enn å skape kult.
  • Les hvordan du tenker på snøggtenkt comeback og Hvordan lage morsomme comeback for flere ideer.

Tips

 • Uansett hva du gjør ikke lytte til noen sanger som ikke har en dyp og deprimerende lyrisk stemning, og ikke slitasje crocs, for Guds kjærlighet.
 • Gå til viser - musikk, drama, opera, poesi, komedie, gladiatorer. Jo mer, jo bedre.
 • Mange hipsters er interessert i "nerdete" fag ", som filosofi eller film kritikk. Hvis du finner sånt interessant, det øker ens hipster cred for å bringe dem opp i samtalen.
 • Snarere enn å gå til Starbucks for kaffe, gå til en lokal butikk eller lage din egen hjemme for å øke opp hipster cred. Bære rundt en holdbar termos kopp for hjemmelaget kaffe, hvis den har et klistremerke mot genteknologi på siden, så mye bedre.
 • Det er vanlig for hipsters å spille instrumenter, og starter et band av din egen er en fin måte å vise frem din kjærlighet til uavhengige musikk. Du trenger ikke å være bra, bare være entusiastisk.
 • Gjør ditt eget hår. Den puddingform er en utmerket gammeldags løsning for en rett frisyre hvis det er et problem for deg. Bare up-ende den over hodet og bruke skarp saks til å kutte smell eller hår edge.
 • Ikke se på MTV hele tiden. Du bør ikke bruke det som en måte å finne ut om musikk. Men kanskje ser litt trashy reality show vil bli sett på som ironisk.
 • Kjøp en Mac, Apple TV, og en iPad. IPod og iPhone er for mainstream nå, så for smarttelefonen, plukke opp en Windows Phone, fortrinnsvis fra en hip merkevare som Huawei. Kinesiske produsenter bare!
 • Ikke kjør en dyr bil. Ikke engang eier en bil i det hele tatt. Det er en sløsing med gass og penger og parkering vil frazzle hjernen din. Sykle i stedet - gjør det til en fast eller enkelt utstyr sykkel. Den faste-gear sykkel bør ha tynne dekk, ekte Brooks lær vesker og ingen foran brems. Selv om du ikke eier en sykkel (dvs. kjøre bil), sørg for å rulle opp din høyre fot til å avgi inntrykk av at du bare krysset byen uten å øke karbonutslipp. Den rullet opp buksebenet er ikke komplett med karabinkrok rasling med så mange nøkler som mulig. Jo mer du ser ut som du jobber dager som en budbringer og måneskinn som vaktmester, jo mer hip du vil bli.
 • En enkel og billig måte å oppnå briller utseende er å sprette ut linsene av de tykke, 3D-briller som teatre gir ut for 3D-filmer. Ta på deg brillene og du har fått deg brillene! Plus, vil det ikke være noen linser for å komme i veien.
 • Det er en konstant myte at hipsters leve av sine foreldre. Noen kan, akkurat som noen mennesker kan fra mange andre subkulturer, men like mye hipsters gjerne gjøre sin egen stue.

Advarsler

 • Igjen, prøv å ikke ta seg selv for høytidelig.
 • Målet om å være en hipster er å se ut som du ikke prøver, men hvis du er en, er du sannsynligvis prøver virkelig hardt, eller i det minste nok. Bare godta det.
 • Negativitet kan gjennomsyre hipster kulturen, kanskje som en counteraction til latterlig-positive, can-do motiverende høyttaler stil holdninger gjennomsyrer mye av virksomheten og forbruker kultur i disse dager. Imidlertid er negativitet ikke et svar, er det bare en reaksjon. Alltid prøve å finne balanse og ro i ditt liv heller enn å se undergang og tungsinn i alt. Ja, er samfunnet fullt av problemer, men å være negativt om dem vil ikke løse eller endre slike problemer mens en realistisk og pragmatisk tilnærming til å gjøre ting som gjør en forskjell vil gå en del på vei til å få til en bedre verden. Husk også at hver generasjon er forbannet med tenker ting pleide å være eller kan bli bedre. Vi er tidfestede og kropp-bundet skapninger som trenger å akseptere våre begrensninger, samtidig som det meste av hva vi vet og kan gjøre. Konstant dekonstruere og kritisere samfunnet kan altfor lett bli til en lammelse-by-analyse livsstil, der klager blir din modus operandi, men faktisk å endre status quo er ikke noe du er etterbehandles opp å gjøre.
 • Noen ganger, bare noen ganger, kan du bli veldig frustrert over at andre mennesker ikke får det er så bra med musikk, mote, og andre valg. Gi det opp, du vil aldri se, høre eller føle ting de liker den måten de gjør, og det er fordi alle er forskjellige.
 • Ikke ta denne artikkelen for alvor, i stedet se det som et sett av retningslinjer for å jobbe med som det sømmer seg deg. Hipsters er stolte over sin uavhengighet fra mainstream.

Ting du trenger

 • Hipster klær (se ovenfor)
 • Rutete skjorter
 • Skjerf (å bære året rundt)
 • Vintage støvler
 • Non-mainstream gadgets (valgfritt)
 • Turntable
 • Et gammelt kamera
 • Lokale, ukjente band
 • Fast-gear sykkel
 • Din egen hage
 • Grønnsaker
 • Fountain Pen
 • Noen Apple-produkt alltid oppdatert
 • Instagram (husk å legge til et sitat som er relatert til bildet)
 • Noe ikke-mainstream