Wkano

Hvordan å kle seg som en indie hipster

Indie og / eller Hipster er en subkultur som verdsetter selvstendig tenkning, blir litt nonconformist, tror på progressiv politikk (men ikke nødvendigvis liberal), har en forståelse av kunst og indie-rock, har tonnevis av kreativitet, intelligens, og er kjent for vittig småerte.

Også, musikken. Indie-(n) en obskur form for rock som du bare lære om fra noen litt mer hip enn deg selv.

Trinn

Hvordan å kle seg som en indie hipster. Endre klær stil, hvis det er nødvendig.
Hvordan å kle seg som en indie hipster. Endre klær stil, hvis det er nødvendig.
 1. 1
  Gjenoppfinne. Endre bildet til noe som er helt unik og helt deg. Å være en indie kid eller en hipster betyr at du er åpenlyst quirky og du driter i hva andre mener.
 2. 2
  Endre klær stil, hvis det er nødvendig. Klær er viktig for en hverdag livsstil, så la oss starte med dem. Indie barna alltid ha at "jeg bryr meg ikke" utseende, men de faktisk gjør sette trodde i sine klær. Her er gode eksempler på Indie tråder å få.
  • Selvfølgelig, de Indie topper. Aksje opp på t-skjorter med ditt favoritt band navn, kule kunstneriske bilder, eller bare ren ironiske utsagn. Skjorta skal beskrive hvem du er. Hold deg unna t-skjorter fra Hollister, European Eagle, Delias, Abercrombie, og mainstream steder som det. Men Urban Outfitters og europeiske Apparel er stor, men dyrt. Når det er kaldt, oversized gensere er veien å gå. Alle farger, noe mønster, hva som helst. Cardigan gensere er også stor for fall, men også få dem større enn normal størrelse. Flanell knappen ups er virkelig allsidig for enhver årstid, også.
  • Neste steg er de bunner. Disse er enkle, i utgangspunktet strammere jeans, jo bedre. Egne mange forskjellige skinny jeans som du kan, i farger som mørk blå, sort og grå. Hvis du ønsker å slå det opp, er et par corduroys også stor for Indie / Hipster utseende. Hvis du er i skjørt, høye innsnevrede skjørt på den korteste siden. Samme gjelder for shorts.
  • Du kan ikke være Indie, uten riktig Indie fottøy. Jenter kan ganske mye trekke av noen form for sko, men følgende er de beste. Vans (slip ons eller blonder ups), båt sko, mokkasiner, fargerike leiligheter, hestesport stil støvler, converse (hi eller lave topper), Toms sko, fargerike hæler. Det er faktisk ganske vanskelig å gå galt med skoene.
 3. 3
  Accessorize. Nå som du har fått det grunnleggende, er det tid for tilbehør. Indie jenter elsker å ytre seg i tilbehør. Lenge, vil dangly øredobber i noen form eller størrelse fungere. Hamstre på armbånd, med en kul klokke og kanskje noen ting du har gjort deg selv. Pannebånd ikke lenger gå på tvers av din krone, det handler om pannen. Når det er kaldt, knyte et skjerf rundt halsen. Enhver form for ringer, hvis du virkelig ønsker unike smykker, kjøpe ut av etsy.com. Dessuten vil den uavhengige designeren navnet definitivt score deg Indie poeng. Tykke rimmed, store briller. Du trenger ikke bruke briller? Du er i ferd med å begynne med. Du kan kjøpe falske briller nesten hvor som helst.
 4. 4
  Sist men ikke minst, riktig yttertøy. Mest Indies liker å rocke ert strøk, dobbel breasted er bedre, men enkelt breasted er greit hvis det er alt du har. Medlem eneste jakker er definitivt vintage, og derfor kjølig. Gensere med noe ironisk på dem er akseptabelt også. Når det ikke er så kaldt ute, er en god hettegenser behov.
 5. 5
  Hår bør holdes naturlig. Ikke gå døende det hver uke eller rette livsskiten ut av det. Hvis det er rett, holde det rett, hvis det er krøllete, holde det krøllete. Makeup bør også være ganske naturlig.
 6. 6
  Smykker. Hjemmelaget, naturalistiske. Ringene er et must.
 7. 7
  Spare penger. Lage klær hjemme. Alter ting du allerede har.
 8. 8
  Spis sunt. Vel, fordi det er bra for deg.
 9. 9
  Les opp. Bøker gjør hjernen vår å jobbe hardere enn datamaskiner... plukke opp en bok!
 10. 10
  Blogg. Blogg. Blogg. Få en blogspot, tumblr eller hva. Skriv!
 11. 11
  Fotografering er vanligvis en hobby av en indie kid.
 12. 12
  Vær hyggelig mot alle. Men velger venner med omhu.

Advarsler

 • Klær og ting er dyrt. Se på budsjettet!
 • Folk vil alltid hate på deg. Ignorere dem.