Wkano

Hvordan å kle seg som en varm indie

Å være indie er mer enn bare hvordan du kler deg. Det er en livsstil, men hvis du ikke er i det, og akkurat som mote, så les videre.

Trinn

Hvordan å kle seg som en varm indie. Få "indie" frisyre.
Hvordan å kle seg som en varm indie. Få "indie" frisyre.
 1. 1
  Få "indie" frisyre. Det er egentlig ikke en bestemt frisyre du trenger å gjøre. Bare gjør en frisyre som er avslappet og kul. Muligens enda backcomb litt, men ikke gå gale med det. Det er en fin linje mellom indie og scene! Du kan finne en bestemt skuespiller, sanger, eller modell som du liker, og ta et bilde til frisøren din. Hvis du ikke får det riktig første gang, bare knuse den før du går til sengs og få det just-våknet opp titt!
 2. 2
  Gjør make-up. Nøytral øyenskygge er alltid best, farger som tan, brun, grå, svart, peachy rosa og hvitt er rad. Påfør en lys farget fuktighetskrem rosa blush, og avslutt med (kanskje) svart mascara og sort liner. Ikke over gjelder, husk at less is more. Makeup er å fremheve dine naturlige funksjoner, for ikke å ta unna dem.
 3. 3
  Få et par par skinny jeans. Prøv dem i svart, grå og mørk vask blå. Av og til kan du bruke fargede skinny jeans. Gul og lilla er stor. Hvis du er mer inn i vintage følelse, en lys vask (men ikke for løs!) Er flott med mokasiner og en vintage topp.
 4. 4
  Kjøp noen komfortable tees. Mønstret og solide farger er helt greit, er som bandet tees (nå som du har fått indie syltetøy, er det på tide å vise det!) Smarte ord kan også være indie. Husk å sjekke ut Goodwill (ikke bare jentenes del!) For noen kule tees:)
 5. 5
  Cardigans og genser vester er viktig for ethvert indie jente garderobe. Svart, grå, off-white/white og brunt er flott, men du er ikke begrenset til disse fargene. Prøve seg dem med din favoritt, ensfarget camisoles. Enten bære dem helt kneppet opp til midten, eller med bare midterste knappen gjort. Regelmessige jumpers er også stor, men får ikke mainstream de-finne noen funky mønstre på en Goodwill eller online.
 6. 6
  Få noen kule sko. Converse (helst Høye sko), Vans slip-ons, authentics, Eras og Sk8-Hans, og noen typer Keds ser kjempebra. Av og bære noen funky leiligheter. Merk: de fleste av disse skoene kommer inn i mainstream nå. Noen sko å vurdere er Sanuks, ørken støvler, Vans chukkas, Nike Dunk (eller vintage Nike egentlig), eller funky støvler. Combat boots er stor, så lenge de ser ekte! Du kan egentlig ikke gå galt med skoene, bare ikke få black / neon / mønstret / hello kitty Converse, vil du se ut som en poser. Men bruke hva du vil, fordi det er din stil:)
 7. 7
  Få noen søte indie tilbehør. Flettet hodet wraps, Beret stil floppy strikkede luer, interessant smykker som lange / korte metall halskjeder (har du noen gang tenkt på DIY?), Lær armbånd (faux-lær for veganere), svart gummi armbånd, over store metallringer med steiner satt i dem, Totes overdimensjonerte solbriller, og store faux-lær enkelt fullføre noen indie garderobe. Som for øredobber, noen vintage-y, metall hang-downs eller ganske studs (perler er stor!) Er helt akseptabelt. Fjær og andre tribal tilbehør er stor, og ganske hip. Pent mønstrede hode band ser flott ut på kort / mellomlang hår-get kreativ!
 8. 8
  Være quirky og unik. Vær deg selv, uansett hva andre måtte synes om deg. Bare husk å alltid behandle andre slik du ønsker å bli behandlet. Ikke start argumenter eller kamper og være omsorg for alle, også dine fiender.
 9. 9
  Ha det gøy og husk å leve livet til det fulle.

Tips

 • Nøkkelen til å være Indie er å være deg selv og ha tillit, kle den måten du ønsker.
 • Indie er en forkortelse for Independent Indie>, så dette er det viktigste om indie subkultur. Lytt til hva du vil, kle hvordan du vil og være deg selv!
 • Vær deg selv.
 • Ha det gøy med det.
 • Ikke ta dritt fra noen, være hyggelig mot alle, selv dine verste fiender.
 • Ha en god sans for humor, være vittig og sarkastisk.
 • Disse er alle bare forslag, men de er de grunnleggende Indie dressing.

Advarsler

 • Ikke svarer til hva folk vil du skal være. Indie er en unik stil, så være unikt!
 • Mens shopping for klær, hvis du finner noe du liker, ikke spør deg selv: "Hva ville ______ tenke på dette?" Hvis du liker det, ta det, selv om det er ekstremt ut i verdensrommet. Folk som saken ikke bryr seg, og folk som bryr seg ikke saken.