Wkano

Hvordan være en nonconformist

Lei av å prøve å holde tritt med utviklingen du ikke engang liker? Lei av å være bare en annen sau i mengden? Hvis du oppfyller nøyaktig til følgende liste med regler du vil være godt på vei til å bli en ikke-konforme. Justere dem til å danne din egen medfødte personligheten.

Trinn

Hvordan være en nonconformist. Slutte å bry hva folk tenker.
Hvordan være en nonconformist. Slutte å bry hva folk tenker.
 1. 1
  Slutte å bry hva folk tenker. Selv om det tar bevisst innsats i starten, blir det lettere over tid. Dette er basen og grunnlaget for avvik.
 2. 2
  Si det. Fortell noen folk som svever rundt deg prøver å få deg til å endre tilbake av. Alternativt kan du gå sitte ved noen som aksepterer deg som du er, eller som ikke bryr seg det ene eller det andre.
 3. 3
  Mister dramaet. Ikke overreagere eller knapt kalle ut ordene, det har en tendens til å forverre de rundt deg.
 4. 4
  Når du shopper, ignorere alt du har lært om mote, er hva emo, hva er preppy, etc. Everything. Når du ser en skjorte du liker, bestemmer hvorfor du liker det. Er det fordi du virkelig liker det, eller fordi du så et magasin har det? Bestem om du er OK med svaret. Hvis du er, kjøpe den, hvis ikke, gå videre. Avvik er ikke om seg kranglet klær, det handler om å bruke hva du vil.
 5. 5
  Gjør hva du vil gjøre, når du vil. Hvis du ønsker å gjøre cartwheels i gangen på skolen, så gjør det. Bare være forberedt på å ta konsekvensene.
 6. 6
  Vær oppmerksom på at andre mennesker har forskjellige ideer. Ikke prøv å tvinge dem til ikke å samsvare også, dette er fascisme og er feil (det er også noe som gjør dem i samsvar med avvik!). Men å vise eller forklare folk hvordan de er i samsvar med kulturelle standarder på måter de kanskje ikke engang er klar over, eller å være et eksempelen annerledes måte å leve kan bidra til å overbevise dem til å endre på egen hånd. Windskating på skole eller jobbe i stedet for kjøring, for eksempel, kan godt forverre noen mennesker, men vil inspirere andre til å tenke annerledes.
 7. 7
  Kjenn dine grenser. Alle har grenser.
 8. 8
  Gjøre enkle, sprø ting som star-jente, fra jerry Spinelli bok. Dans i regnet. Spill en ukulele til lunsj og synge Happy Birthday til bursdag mennesker. Har et kjæledyr rotte eller et kjæledyr rock. Kle deg i en 1920 flapper kjole. Gjør ting som gjør deg unik!
 9. 9
  Eksperiment. Finn ut hvem du er, hva du liker og misliker. Mange vil hevde sine standarder, meninger og idealer. Tenk for deg selv og velge de som synes rett for deg.
 10. 10
  Prøv en strid tilnærming. Spør hvorfor alle gjør eller tenker en måte, og prøve å gjøre eller tenke motsatt vei, hvis det har noen fordeler. Du er nødt til å finne ut at noen av eksperimentene dine ikke fungerer, det er OK så lenge du overlevde dem, prøve noe annet neste gang!
 11. 11
  Være naturlig, ikke konstruert: Tenk at å følge dette rådet ikke kan passe deg. Det setter deg på noen en annens plan. Tilpasningen skal være plan, er du støping deg inn i et mønster (Passer det deg?).

Tips

 • Ikke la folk fortelle deg hva du skal gjøre, selv denne listen. Hvis du er uenig med noe på her, ikke gjør det. Hvorfor skal du?
 • Prøv å finne folk som vil fortsatt liker deg, uavhengig av hva du har blitt. Disse kan være venner som du har kjent en stund, eller folk du møter se hvem verden som du gjør, eller i det minste akseptere dine synspunkter. Og finne nye venner, folk som er nonkonformistene så vel!
 • Avvik kan være mye mer enn mote. Faktisk handlinger taler høyere enn ord eller klær. Se om å være annerledes på egne premisser kan også bety å gjøre en forskjell.
 • Husk at endring er en god ting, men det er OK å trekke seg ut hvis det ikke føles riktig for deg.
 • Husk å være deg selv, du er din egen person.
 • Nyt ironi.
 • Bare husk dette: avvik er "ikke om" ikke samsvarer bare fordi det virker kult - eller du ønsker å virke annerledes i det offentlige, men ikke privat. Bare være ekte, og ikke følge denne guiden som en nøkkel. Det burde ikke være en guide som dette, eller andre folk vil samsvare med det! Vær deg selv, og det er alt du trenger å gjøre. Ikke bry gjør en haug med unødvendige ting bare fordi du blir fortalt i at kjepphest eller ved faddish venner (som bare søker å bli lagt merke til). Gjør det fordi "du vil" - men hvis du ikke gjør det egentlig, så det er fantastisk! Rock on!
 • Avvik betyr ikke nødvendigvis avvise regler eller idealer bare for moro skyld, heller ikke det bety å være pushy om dine egne forestillinger. Det betyr bare gjør dine egne ting for dine egne grunner.
 • Ønske Folk Happy Birthday en dag senere da "The Masses".
 • Lese boken Stargirl av Jerry Spinelli vil gi deg et godt eksempel på en nonconformist. Den snakker om fordeler og ulemper med avvik.
 • Selv nonkonformistene ha det gøy. Vi har bare ikke følger reglene alle andre gjør opp!
 • Bare fordi du er en nonconformist betyr ikke at du ikke lenger trenger å følge reglene fordi du er i din egen zen verden og bryr seg ikke om hva folk tenker om deg. Ikke gjør dumme ting fordi du er nå en "nonconformist '. Non-konformitet handler om å være seg selv, ikke å være i fengsel. Du kan finne at det er deler av verden med færre "regler" eller, i det minste, mindre håndhevelse av dem, der du kan være deg selv med mindre trakassering: et fenomen omtalt som en (TAZ), eller Midlertidig Autonomous Zone, etter den nonconformist forfatteren Hakim Bey.
 • Husk disse to reglene fra Harpo Marx:
  • "Hvis det blir for mye for deg, og du føler hele verden er imot deg, gå stå på hodet. Hvis du kan tenke på noe galere å gjøre, gjør det."
  • "Ikke bry deg om hva andre synes. Den eneste personen i verden viktig nok til å samsvare med er deg selv."

Advarsler

 • Venner kan ikke liker deg lenger. Men, om de virkelig er dine venner, etter en tid, kan de se at (til tross for endringene) du er fortsatt deg, og du kan finne vennskapet til å bli enda sterkere. Eller, kan du være drivende for langt, intellektuelt og åndelig, for dem å holde opp akkurat nå, og et sted nedover veien du kan tenne vennskap. Uansett kan du finne venner på alle nivåer i din vekst, ikke la din nåværende vennskap holde deg tilbake.
 • I all rettferdighet, spiller det ingen rolle hvilke regler du følge eller ikke, så avvik er om å følge dine egne regler. Bare sørg for å tenke selv, gjøre det du tror er rett, og aldri glemme å alltid godta hva andre gjør, selv om du kanskje tror de er feil.
 • Å være ikke-konforme betyr ikke automatisk at du ikke kan gjøre aktiviteter som er populære. Du kan gjøre det så lenge du gjør det for din fornøyelse og hva du kan få ut av det, ikke bare for "vise frem" eller "å være i".
 • Å være en nonconformist rettferdiggjør ikke å være uhøflig eller uhøflig mot folk.
 • Å være en ikke innrettet handler også om å kjenne dine egne personlige grenser som dette er en av de største navigasjons verktøy du noen gang vil bruke i å smi din egen vei. Som en ikke innrettet må du være smart nok og klare nok i deg selv til å bruke dette verktøyet godt. Du trenger ikke å godta alt som alle andre gjør eller sier, da dette fører til passivitet (en levende død)!
 • Noen ganger ting som vil belyse din individuelle vei mest er uenig med hva andre sier eller gjør.
 • Folk kan begynne å kalle deg en konforme uansett (til hver ny kjepphest), eller en poser. Hvis du har virkelig sluttet å bry seg hva de tenker på dine veier, bør disse menneskene ikke bekymre deg.
 • Å være en nonconformist er generelt om ikke å følge det alle andre gjør rett og slett for å "passe inn" Og montering i har ingenting å gjøre med å være deg selv. I stedet har alt å gjøre med hva noensinne gruppe du kan prøve å være en del av eller finne deg selv midt i, dikterer hva som er akseptabelt og hva som ikke er det. Ikke samsvar på det beste er om å gjøre hva som er best for deg selv uansett hva andre mennesker tenker og smi din egen bane.
 • Aktiviteter som sannsynligvis vil resultere i arrest eller alvorlig skade (offentlig uanstendighet, tyveri, narkotikabruk, sette branner) er kun for erfarne nonkonformistene. Ikke begynn med dette, enda bedre, ikke gjør dem i det hele tatt.
 • Folk som velger å være conformists er ikke kriminelle. De er bare å gi etter for og handle ut en annen type sosialt press.