Wkano

Hvordan være en normal tenåring (jenter)

Er du lei av å bli kritisert for ikke å være en normal tenåring? Vil du vite hvordan å være en normal tenåring? Denne artikkelen vil vise deg hvordan å være en normal tenåring.

Trinn

Hvordan være en normal tenåring (jenter). Vet at det er ingen spesifikke "holdning.".
Hvordan være en normal tenåring (jenter). Vet at det er ingen spesifikke "holdning.".
 1. 1
  Vet at det er ingen spesifikke "holdning." Bare gå med strømmen og være deg selv. Det er ikke noe slikt som normalt, vanlig i denne sammenheng (Google) betyr å passe godt med samfunnet.
 2. 2
  Bruk klær som uttrykker deg. Du trenger ikke å se ut som en modell fra "Seventeen". Utvikle din egen stil etterhvert. Hvis du bruker uvanlige klær med selvtillit, kan du likevel være "normal".
 3. 3
  Vær oppmerksom på de rundt deg hvis du velger å sverge. Det er viktig å respektere at andre kan finne vulgært språk usmakelig, inkludert mange voksne. (Noen tenåringer velger å avstå helt fra å banne, og det er fint, også!)
 4. 4
  Velg dine venner med omhu. Ja, du kommer til å møte mennesker som mener ting. Men du trenger ikke å være en av dem. Du kan bli hva og henge med hvem. Hvis vennene dine ikke behandler deg slik du fortjener, eller hvis de presse deg til å gjøre ting du ikke er komfortabel med, kan du velge nye venner!
 5. 5
  Vær aktiv. Ikke bare lå rundt huset. Kom deg ut og gå til bassenget med vennene dine, snakk med gutter, spille en sport, gjøre hva du finner morsomt.
 6. 6
  Ha et sunt sosialt liv. Mange jenter i disse dager har e-post, SMS, MySpace og Facebook. Du trenger ikke å ha disse til å ha et sosialt liv. Sosialisere ansikt til ansikt med folk.
 7. 7
  Vær trygg.
 8. 8
  Avstå fra besatt om penger, eller snakker om hvor mye foreldrene dine gjør. Du kan være kul og normal uansett hva din families økonomiske status.
 9. 9
  Hold hygiene opp. Ta en dusj hver dag og bruke antiperspirant. Børst håret og tennene, floss, bruke munnvann, daglig ting.
 10. 10
  Gjøre karakteren. Prøv ditt beste på skolen. Komme toppkarakterer er utmerket, det er ikke nerdete i det hele tatt. Gjør høye mål for ditt akademiske liv, og prøve ditt beste for å oppnå dem.
 11. 11
  Har et liv. "Normal" jenter har beste venner og henge ut med gutta. De tidvis komme i trøbbel med ting som ding-dong-grøft, men ingenting for ulovlig.
 12. 12
  Bare husk at normal ikke eksisterer. Vær deg selv, ingen liker en poser.
 13. 13
  Finn en venn som du kan fortelle alt til, noen du kan stole på 100%. Ikke flaske alt opp!

Tips

 • Ikke la andre styre livet ditt.
 • Ikke begrense ditt sosiale liv på internett. Gå og henge ut med venner på kjøpesentret.
 • Vær deg selv.
 • Finn din hobby. Med det kan du finne venner med samme interesser.
 • Ha det gøy! Vær deg selv, ikke la noen ødelegge moroa. Livet er en fest.
 • Lek med kjæledyr, søsken, venner, etc.
 • Prøv aktiviteter etter skoletid for å få nye venner og fylle tiden.

Advarsler

 • Ikke prøv å være noen du ikke er. Å gjøre vennskap med folk som ikke er som deg kan virke som en god idé å begynne med, men bare være deg selv og finne folk som deg. Det vil mest sannsynlig slå ut store i det lange løp!
 • Ikke over-forplikte deg - tilbringe litt tid avslappende som en tenåring!
 • Ikke utvikler selvfølelse problemer eller spiseforstyrrelser bare for å se ut som foto-handlet modell på forsiden av et magasin.

Ting du trenger

 • Pålitelige venner
 • Klærne du liker
 • Self-esteem