Wkano

Hvordan være mørk

Synes du selv fascinert av alt mørkt? Vil du uttrykke din indre mørke? Tror du at du har det som trengs for å trekke av humørsyk fortvilelse? Hold leser å finne ut om du har det som trengs for å få folk til å tro at du trenger en real life!

Trinn

Hvordan være mørk. Bli komfortabel med mørket.
Hvordan være mørk. Bli komfortabel med mørket.
 1. 1
  Ikke pose! Ikke later til å være mørkt fordi du tror det er kult, det er det ikke. Hvis alle vennene dine gjør det, trenger du sannsynligvis å finne nye venner.
 2. 2
  Bli komfortabel med mørket. Utvikle god nattsyn og overvinne eventuelle frykt du har for mørket. En god måte å gjøre dette på er å gå rundt huset ditt om natten med lysene av. Det er gøy å våkne opp midt på natten og gå utenfor for en spasertur. Opprettholde et dypt åndelig forbindelse med månen. Hvis du absolutt må ha noen lyskilde mens våken i løpet av natten, tenne et lys - det gir en uhyggelig, romantisk, gammeldags følelse å alt.
 3. 3
  Mørke mennesker dekorere sine rom for å passe deres indre mørke. Felles temaer av fortvilelse inkluderer røde og sorte roser, makabre bilder, lys og enhver anstendig (ikke billig ser) dekorasjoner designet for Halloween. Hjemmelaget innredningen er ikke i det minste litt skummelt, så hvis du ønsker noen ekte gotisk stil, gå til en lokal gård og få noen skumle hjem innredning stykker som geit hodeskaller osv.
 4. 4
  Kle seg i mørke farger. Ikke ha lyse farger i det hele tatt. Svart er bra - det går med everything.if mulige slitasje lange ermer skjorter og sorte jeans, jo mer huden din dekker bedre, avhengig av dine preferanser, kan du også velge å bære en svart kortermet skjorte og svarte jeans (shorts kan se god på enkelte hunner, men det er sjelden tilfelle med menn).
 5. 5
  For en ekstremt mørk utseende vurdere å investere i en lang, svart, enkel gotisk stil trench coat (dette ser flott ut i de fleste tilfeller, og vil virkelig forbedre din mørke).
 6. 6
  Unn deg fascinasjon med alle ting mørke. Dette kan bety å forske mørke eller okkult-relaterte emner, plukke opp hobbyer som å skrive mørk musikk og poesi, eller bli nattaktive. Noen gode ideer til å utforske er magi, død, vampyrer, nighttime, åndelighet og noe gammelt.
 7. 7
  Være reservert og fjernt. Hvis du bor reservert, vil du irritere mindre folk.
 8. 8
  Lytt til mørk musikk (selv nyter det er valgfritt). Det er et stort spekter av musikk som vil fungere, fra klassisk til heavy metal eller techno til emo, lære å elske den individuelle fortrinn av artistene eller musikk sjangre. Symfonisk musikk har en tendens til å gjøre underverker samt klassisk inspirert band med en mørk kant (evanescence eller Nightwish være gode eksempler).
 9. 9
  Sjelden snakke eller sosialisere. Dette er til fordel for samfunnet som helhet, og vil også gi folk inntrykk av at du er lunefull og innadvendt.
 10. 10
  tenk før du snakker. Å være virkelig mørkt er mer enn en klesbutikk valg, det er en livsstil, la det permiate gjennom deg og vise i de tingene du gjør. Hvis du må snakke prøve ditt beste for å snakke i en formell og innsiktsfull måte. Intelligens er sexy og det er ingenting eksternt mørket om blurting ut hva som skjer til pop inn i hodet ditt.
 11. 11
  Å være hemmelighetsfull er en del av å være mørk. Dette induserer også en følelse av at ingen bryr seg hvor elendig du er.
 12. 12
  Hold deg innendørs eller i mørke steder, stenge gardinene å blokkere ut lys. Dette er viktig fordi en sunn solbrun er bevis for moro. Klart, er blek hud kjennemerket på en sofistikert mørk person.
 13. 13
  Solbriller er for shading øynene mot solen, ikke for å se kul. Hvis du bruke solbriller hele tiden folk vil være mer sannsynlig å stemple deg som en poser.
 14. 14
  Vær deg selv. Goterne er aldri redd for å være seg selv, så hvorfor skulle ikke mørkt tallet (mørke personer). Hvis du tilfeldigvis liker Siouxsie and the Banshees og Soulja Boi, si det med stolthet. Ingenting er goth mer enn å være ærlig om dine interesser.
 15. 15
  For å oppnå en mer helhetlig mørkt utseende vurdere døende håret svart eller få piercinger. Tatoveringer er også bra, men husk "less is more".
 16. 16
  Lengre hår vil fullføre utseendet bedre - ja, dette går for menn også. Kvinner kan gå for en middels lengde eller lange hår stil, være på utkikk etter mørke jakt stiler, noen gode stiler inkluderer bob og hime Klipp for kvinner. Krøllete hår kan ikke virke mørkt, men uansett hva slags hår du har, jobbe med det, kan svart fargestoff eller ekstreme kutt gjør underverker for ellers normalt hår.
 17. 17
  Ikke droppe venner for ikke å være som deg. Hvis de er sanne venner, så ikke gi opp på dem. Kanskje de er midlertidig forvirret eller misforståelser deg, men det betyr ikke at det er over. Snakk med dem hvis du føler at du trenger å få noe i det fri, ikke holde alle følelsene flaske opp.
 18. 18
  Ikke forbanne overdrevet. Det er ikke noe kult om en person som ikke har vokabular. Vi hører det alt for ofte og blir lei av det. En fire-brev ord som glipper her og der er naturlig, men når det gjentar hver setning - du vet det er på tide å åpne opp en synonymordbok.
 19. 19
  Utvide dine horisonter. Darkness viser på mange måter, er intellegence en av disse, friske opp temaer som kultur, musikk, kunst ect.
 20. 20
  Skolen er viktig. Når high-school er over, hva tror du vil skje? Ønsker du å være en gang trist einstøing som jobber på de lokale butikkene? Ønsker du å være en vellykket arbeidstaker med nok penger til å leve komfortabelt? Svaret er enkelt. Gjøre det bra på skolen, og ikke konsentrere seg for mye på ditt sosiale liv og hvordan du oppfattes. Før du vet ordet av det, vil det være større problemer som må tas vare på.
 21. 21
  Ikke vise fram eller bli oppmerksomhet søker, den mørke mann / kvinne trenger ikke å vise frem, viser de sine styrker i hverdagen, vil folk se dem og tenker på deg høyt for det og ikke bli irritert av deg å gå over bord.
 22. 22
  Less is more. Ikke gå over bord, darks er som goterne, men i motsetning til goterne, pleier å fjerne seg mot mer naturlig, klassisk inspirert uttrykk. Dont være ekstrem, forestille vampyrer av gamle, bleke, vakre og kultivert, er dette det bildet du må ha i tankene når persuing den mørke utseende.

Tips

 • Å være Mørk betyr ikke å være falske. For eksempel, du er en jente som elsket ballett helt siden du var en Tyke. Registrer deg for noen leksjoner, ta en klasse, gjøre hva du vil, ikke bli for fanget opp på en stil som du ikke gjør det du elsker (eller lignende).
 • Bryr meg ikke hva andre mener! En stor del av å være mørk er ikke omsorg.
 • Ikke vær redd for noe.
 • Blir mørkt betyr ikke at du må du se eller handle emo, goth, eller noen annen stereotypi. Darkness er ikke et plateselskap, men en livsstil, så tror ikke at å få merket vil gjøre deg mørk.
 • Lov mørkt. Ikke bare handle deprimert eller humørsyk.

Advarsler

 • Samfunnet som helhet tror kanskje at du er en humørsyk, selv overbærende menneske.
 • Mørk betyr ikke det onde. Selv om du har en mørk personlighet, har du fortsatt ikke bør mishandle andre mennesker.
 • Selv lemlestelse kan føre til infiserte kutt, noe som fører til dødelig infeksjon i blodet. Prøv å unngå å kutte generelt.
 • Å være tilbaketrukne vil sterkt redusere sjansene for noen gang å ha sex, med mindre du finner en annen mørk sjel å være tilbaketrukne med.
 • Menneskene i livet ditt kan frik ut hvis du gjør en plutselig endring fra vanlige klær til mørke klær.
 • Du kan utvikle en vitamin D-mangel fra å bo innendørs hele dagen

Ting du trenger

 • Scary dekorasjoner
 • Skrekkfilmer
 • Mørke klær
 • Gothic ser sølv eller tinn smykker
 • Hårfarge
 • En dyp forbindelse til mørket