Wkano

Hvordan å være en pirat jente

New Pirate er en stor ny subkultur. Finn ut hvordan du kan bli med det.

Trinn

Hvordan å være en pirat jente. Invester i et sjørøverskip.
Hvordan å være en pirat jente. Invester i et sjørøverskip.

Preliminaries

 1. 1
  Invester i et sjørøverskip. Dette kan være en hvilken som helst form for båten eller skipet. Du må fly Jolly Roger. Kanoner er valgfritt, men sterkt anbefalt.
 2. 2
  Rekruttere en pirat. Salt sjø hunder foretrekkes, men landkrabber vil gjøre også.
 3. 3
  Få en snakkende papegøye.

Klær

 1. 1
  Bære mye av bandanas! Spesielt de med skallen og crossbones design eller røde og sorte. Når du ikke bruker et tørkle, gjør håret litt rotete. Du kan også bruke en øyelapp, få en på din lokale kostyme butikken.
 2. 2
  Velg riktige fargene. Hvit, elfenben, beige, krem ​​og tan bonde skjorter er stor for utseendet. Skull t-skjorter er også stor. Vanlig svart, hvit eller beige skjorter med cut-off ermer er et flott tillegg til garderoben din. Fargerike langarmet knappen ups er piratey. Bare sørg for at de er løse, ikke stiv som en skjorte en konsernledelsen kan bære til kontoret. Og sørg for at du lar alle det untucked men helt foran, og skaper en sagging utseende (uavhengig av hvor den er ferdig) og knepper de beste noen knapper.
 3. 3
  Velg et passende stoff og design. Capris, capris, capris. Eller store bomull harem bukser. Dette er utrolig piratey hvis de har de rette knicker-jakt egenskaper! Unngå dongeri og andre nyeste tilleggene i tekstiler. Hold deg til hamp, bomull, ull og andre naturlige stoffer. Hold dem i brune og naturlige farger. Det er en god idé å rive av hem å gjøre dem ser litt mer tøff, men også holde dem baggy, fordi de ville ha vært reelle nikkers, stjålet fra menn. Hvis du bor i et kjøligere klima, bør du sannsynligvis ha lang, flyter bukser i vinter. Unngå korte skjørt. Du kan bære kalv lengde skjørt med harem bukser og høye støvler.
 4. 4
  Bruk "gull" smykker. Costume smykker er perfekt for dette - hva ville du ha stjålet fra et annet skip?

Hår, hud & makeup

 1. 1
  Style håret. Hvis du har mørk hud, så dreadlocks er gode. Svart, lys brun, dirty blond og rødt er flott, men din naturlige nyanse vil fungere også. Hvis dreadlocks ikke fungerer for deg, flette håret i mange små fletter for å oppnå en lignende effekt. Dette kan gjøres på en frisørsalong, med en elektrisk hår-braider. Hvis du har en veldig tålmodig venn med smidige fingre, vil dette også fungere. Alternativt kan du bare ha håret rotete, og litt slurvete.
 2. 2
  Tenk å få en brunfarge hvis du har lyse, beige, eller gyllen hud.
 3. 3
  Bruk en varm rødme en nyanse eller to mørkere enn din naturlige hudfarge. Det bør feies under kinnbena for å gjøre dem stikker ut.
 4. 4
  Bruk subtil øyenskygge, stick til jordfarger, eller ikke ha noen i det hele tatt. Mascara er greit, så lenge den er svart eller brun. Det samme gjelder for eyeliner.
 5. 5
  Gjør leppene dine en nyanse av rødt, hudfarget, en naturlig farge eller ingen farge. Holde glansen til et minimum hvis noen. Unngå lip liner. Du trenger ikke å bære eller glans i det hele tatt.
 6. 6
  Bruk neglelakk sparsomt. Pirates hadde aldri neglelakk, men hvis du føler deg naken uten den, bruke en klar, svart eller kjøtt tonet strøk. Hold neglene om lengden på en velstelt fyren negler. La skitt bygge opp under!
 7. 7
  Hold hender og føtter grove og callused. Gå rundt barbeint for å forbedre dette. Unngå å ha på noen sko.
 8. 8
  Ikke engang tør å prøve og handle "søt". Pirates er ikke søte, og målet ditt i dette er ikke å være en "søt, men litt sexy pirat-ish gal". Det vil bare være pinlig.

Atferd

 1. 1
  Ha en pirat personlighet og har pirat hobbyer å komplettere din pirat ser ut. Være morsom og vittig så mye som mulig. Spille tøff og liker at du er populær. Pirates er alltid litt arrogant. Ha det gøy båtliv. er også stor. Du kan spille kort og, men ikke bruke ekte penger, kan du bruke "pieces of eight" (pirat valuta). Praksis hvis mulig, selv om det er ulovlig å bære en lås plukke kit i de fleste stater.
 2. 2
  Strut som du er helt arrogant, men ikke altfor populær. Hold hodet høyt, men ikke stikke nesen i luften. Stomp litt, men gå raskt. Husk at pirater hadde en tendens til å forbli beruset i lange perioder av gangen, så det kan være lurt å vingle litt, også.
 3. 3
  Gesture mye, og snakke med hendene. På et skip, det meste av tiden, kan en person ikke få henne poenget med bare ord.
 4. 4
  Snakk som en pirat!
 5. 5
  Vær stolt, være sterk, 'En flaunt din pirattitude! Pirate jenter kommer i alle former og størrelser. Det viktige er at kroppene deres er deres egne, t'do med som de vil.
 6. 6
  Aldri aldri truffet, kick, eller fornærme de du elsker. Respekterer dem dypt, men baby ikke dem som de er ikke selvforsynt.
 7. 7
  IKKE gå over bord, eller du vil bli våt. Noen ganger coverup, mascara, eyeliner og lip gloss er for mye og gjøre at du ser mindre piratey.

Tips

 • Red er en stor "popping" pirat farge.
 • Være en guttejente. Feminine damene er ikke tillatt på et piratskip.

Advarsler

 • Ikke drep noen.
 • Dette er ikke en nøyaktig gjengivelse av faktiske pirater, men en guide til den moderniserte sub-kultur ser ut som en pirat jente.
 • Pass deg for hva slags publikum du vise din pirat side til. Vandre rundt i gatene med den karakteristiske drunken sprade kan provosere noen hevet øyenbrynene og berørte spørsmål.
 • Ingen tan er en trygg brunfarge. Tans kan føre til hudkreft, eller i det minste tidlige rynker og pigmentflekker. Vurdere en falsk brunfarge.

Ting du trenger

 • Bandanas med hodeskaller, svart og rød design
 • Øyelapp
 • Bonde skjorter
 • Skjorter med cut-off ermer
 • Flagrende capris
 • Costume smykker
 • Fake garver
 • Svart, brun, naturlig eller kjøtt-tonet øyenskygge
 • Svart eller brun mascara
 • Svart eller brun eyeliner
 • Rød, kjøtt-tonet eller naturlig farget leppestift eller lipgloss (ikke fake-utseende)
 • Varm rødme
 • Hair highlighter