Wkano

Hvordan være varm selv om du bruker briller

Du kan tenke deg brillene ser stygg, men det er ikke å være tilfelle. Med riktig briller, utseende og holdning, folk vil ikke sette brillene dine og stygge i samme setning.

Trinn

Hvordan være varm selv om du bruker briller. Få rammer som passer ansiktet ditt.
Hvordan være varm selv om du bruker briller. Få rammer som passer ansiktet ditt.
 1. 1
  Få rammer som passer ansiktet ditt. Ingen liker å se folk som har briller ser for stor for ansiktet. Hvis du har en mindre ansikt, gå for rammer som ikke er for bred.
 2. 2
  Få tynne linser. Selv om du har den verste syn, trenger du ikke å sette opp med forlegenhet av tykke linser, takket være teknologi.
 3. 3
  Plukk fargede rammer som går med på at du har på deg. Du kan få forskjellige fargede rammer for å matche ulike antrekk (som kan være dyrt), eller bare få en nøytral farge som går med noe - svart tynne innrammet, tynne linser, er et utmerket valg.
 4. 4
  Velg en farge som passer din hudfarge og hårfarge. Generelt sett, ser lysere hudtoner bedre når matchet med lysere nyanser. Svarte briller bare gjøre ansiktet ditt ser hvitere, prøv en mild skilpaddeskall stedet. Mørkere hudtoner, derimot, ser bedre ut med mørkere nyanser, som svart eller mørk brun.
 5. 5
  Ha tillit. Hvem bryr seg om du bruker briller? I dag kan du være varm på seg noe hvis man bruker det med den rette holdningen. Sørg for at dine antrekk er samordnet, classy og stilig par briller vil ha deg ser enda varmere enn du allerede er.
 6. 6
  Spise sunt og trene. Du vil se enda varmere hvis du spiser riktig og er fysisk aktiv. Å være sunn, vil du og få tillit.
 7. 7
  Polere neglene. Klar neglelakk ikke er for prangende og ikke vage. (Selvfølgelig, ikke gjør dette hvis du tilfeldigvis være en mannlig bruker briller.)
 8. 8
  Ta vare på håret ditt. Sørg for at håret er alltid sunt og rent, og prøve nye frisyrer hvis du ikke er fornøyd med din nåværende utseende.
 9. 9
  Bruk alltid rene og nystrøkne klær. Pass også på skoene dine er alltid rene.
 10. 10
  Alltid smile. Hvis du er kvinne, krysser bena mens du sitter ned. alltid smile.
 11. 11
  Være hygienisk. Ta en dusj minst annenhver dag, sette deodorant på, og fukte slik at huden din er sunn og glødende.
 12. 12
  Har god holdning. Stå rett, og ikke synke skuldrene eller slentre.
 13. 13
  Vær trygg. Det er ikke noe mer sexy enn selvtillit.
 14. 14
  Lov den delen. Vær deg selv! Ikke prøv å være noe du ikke er, for da vil folk tro at du ikke er på ordentlig. Husk, er personlighet det bedre enn noe annet.

Tips

 • Wire rammer har en tendens til å være mer avansert enn plast rammer. Plast rammer er ofte store og klumpete, men det noen som er stilig ute. Men hvis du er en tenåring eller ung voksen, kan du vanligvis trekke av plast rammer. Hvis du er eldre, wire rammer en tendens til å fungere bedre.
 • Husk, aldri la noen få deg ned bare fordi du har briller. Du tror kanskje at du ser annerledes på utsiden, men det er innsiden som virkelig teller.
 • Unngå fet lyse farger hvis du vil bare være iført ett par briller. For eksempel, ikke får en lys gul par briller hvis de fleste av dine garderobe sammenstøt med gult.
 • Spør legen din om tynne linser. De kan ikke foreslå dem til deg, men tynne linser er forskjellen mellom nerdete og chic.