Wkano

Hvordan vinne en kile kamp

Kiling er en fin måte å flørte, leke med barna, eller bare for å få det du ønsker. En kile kamp er alltid en garantert god tid, men å vinne en kile kamp er enda bedre. For å vinne en kile kamp, ​​må du lære det grunnleggende om kiling og forsøke en alvorlig av bullet-proof kiling strategier. Hvis du vil vite hvordan du kan vinne din neste kile kamp, ​​bare følg disse trinnene.

Trinn

Hvordan vinne en kile kamp. Vet hvordan å feste din offeret.
Hvordan vinne en kile kamp. Vet hvordan å feste din offeret.

Det grunnleggende om kiling

 1. 1
  Vet hvordan å feste din offeret. Låsing ditt offer er avgjørende for din kiling suksess. Hvis motstanderen har gratis armer og ben, vil han være i stand til å få deg tilbake på et blunk. Du må finne en måte å raskt peke og felle motstanderen slik at du kan utnytte dine kiling ferdigheter. Du kan prøve låsing motstanderen din på flere måter:
  • Pin motstanderens armene over hodet med bena når han legger seg på ryggen.
  • Sitte på motstanderens bryst og pin armene ned med hendene.
  • Pin motstanderen din ved å sitte på kne eller gripe anklene når han er på ryggen.
  • Pin motstanderen din ved å sitte på ryggen hans når han er på magen hans, og presser armene ned til bakken.
 2. 2
  Finn de mest kile utsatt deler av offerets kropp. Hver persons mest kile-sensitive områder er forskjellige, så du bør eksperimentere med kiling ulike deler av kroppen for å se når motstanderen ser de mest overrasket og panikk, eller når han hyler, skriker og ler ukontrollert. Hvis tigging, bedende, og krampaktig bevegelser øker, vet du at du har funnet din kile sweet spot. Her er noen sikker-brann kile utsatt steder å prøve:
  • Føttene, tær, og Achilles sener
  • Magen og navlen
  • Armhulene, ribbe, og på sidene
  • Knærne og området rett over knærne
  • Hendene og palmer
  • Halsen og nakken
 3. 3
  Har ingen nåde. Hvis du kiling så motstanderen din går med på å gjøre noe, ikke stoppe før du får det du ønsker. Enten du kiling motstanderen for styring av den eksterne, gjør en gratis massasje, eller en middag dato, ikke før han gir i.
  • Ikke stopp bare fordi motstanderen din sier: "Jeg får ikke puste!" Hvis han ler og kan snakke, så han fortsatt puster. Men hvis han virkelig ikke får puste og høres fortvilet og omstendelig, så bør du stoppe.

Den fireveis kile

 1. 1
  Sette motstanderen på magen hans. Å få ham i denne posisjonen, kan du begynne med motstanderen din på ryggen, og kile ham armhulene før han slår over.
 2. 2
  Sitte på motstanderens øvre del av ryggen mens mot føttene. Hold kiling sine sider slik at han ikke motstå.
 3. 3
  Sett tærne i armhulene eller sider. Du trenger ikke å få dem akkurat i armhulene - bare flytte føttene i det generelle området. Hvis du har bare føtter, sørg tåneglene er trimmet med mindre du ønsker å klø motstanderen.
 4. 4
  Begynn å kile armhulene med sidene av føttene. Flytt føttene langs ribbeina også. Du kan starte kiling korsryggen med hendene for maksimal effekt. Husk at du ønsker å gjøre bruk av alle fire av dine lemmer, så jo tidligere du starter, jo bedre.
  • Du kan virkelig grave med sidene av store tær og hæler.
 5. 5
  Nå foran deg å kile motstanderens føtter. Prøv kiling bena også. Hvis din motstanders sko er fortsatt på, prøve å ta dem av for å maksimere dine kile ferdigheter.
 6. 6
  Fortsett kiling motstanderens føtter, sider, og armhulene til han gir opp. Se opp for motstanderens frie armer. Du må starte kile angrep pronto så han er for svekket til å kjempe tilbake.

Den triple kile

 1. 1
  Pass på at motstanderen din har blitt tilstrekkelig svekket. Dette er et must før du prøver den hensynsløse Triple Tickle. Du vil at motstanderen skal ha noen sjanse til å kjempe tilbake.
 2. 2
  Pin din motstander på ryggen. Sitt på brystet og peke ut armene.
 3. 3
  Raskt flyttes ned for å sitte på sin øvre del av magen. Slipp armene som du gjør dette.
 4. 4
  Kile armhulene hans med hendene. Kile ham på venstre armhulen med venstre hånd og hans høyre armhule med høyre hånd. Husk å handle raskt slik at motstanderen ikke har tid til å kjempe tilbake med sin frie hender. Han bør være så svekket at han ikke husker selv at hendene er fri.
 5. 5
  Begynner å gni haken på motstanderens nakke, ribbe, og magen. Husk at dette er ganske intimt, så du bør ikke prøve dette kile flytte på noen du ikke kjenner veldig godt.
  • Hvis motstanderen din er skjorteløs, prøv en bringebær på magen hans.

Den doble-fots kile

 1. 1
  Møte offeret. Ideelt sett bør du begge allerede ligge ned på gulvet, en seng, eller en annen myk overflate.
 2. 2
  Sett offeret på ryggen med føttene mot deg. Du kan gjøre dette i begynnelsen av din kile kamp, ​​eller etter å utføre noen andre kile taktikk. Den Triple Tickle er en spesielt effektiv oppvarming trekk for Double-Foot Tickle, fordi du allerede har din motstander på ryggen.
 3. 3
  Krangel foran offerets føtter. Du bør være vendt mot fotsålene.
 4. 4
  Grab en av anklene med en arm. Stramme grep.
 5. 5
  Kile såler av motstanderens to føtter med den ledige hånden. Ta svinger mellom de to føtter, og virkelig forsøker å kile området i midten av foten, noe som er mest følsom.
 6. 6
  Vær forberedt på å skifte lag. Motstanderen vil prøve å sparke bena og piske kroppen hans, så gjør deg klar til å skifte til høyre og venstre som motstanderen vilt pisker før du gir opp.
  • Sørg for å holde ansiktet i en avstand fra motstanderens føtter. Du ønsker å vinne en kile kamp, ​​ikke miste fortann.

Den knockout kneet kile

 1. 1
  Pin din motstander på ryggen. Dette er en annen stor flytte for å prøve etter at du allerede har svekket din offeret med noen kiler trekk.
 2. 2
  Sitt på brystet. Hold knærne på sine sider.
 3. 3
  Grab armene med armene. Vikle en fast hånd rundt hver av hans håndledd.
 4. 4
  Løft kroppen til knærne er på brystet. Dette vil ta litt skiftende rundt.
 5. 5
  Kile ham på brystet og magen med knærne.
 6. 6
  Kile ham armhulene og ribbe med knærne. Du kan veksle mellom brystet og magen og armhulene og ribbe. Måle motstanderens reaksjon for å se hvilke kile taktikk er den mest dødelige.
 7. 7
  Når motstanderen er klar til å gi opp, gi sine håndledd og underarmer en fast kile. Bare sørg for at din motstander er svekket på dette punktet, eller han vil være i stand til å kjempe tilbake med hendene.

Tips

 • Blindfold offer for å øke kilenhet.
 • Hvis ticklee prøver å stikke deg ut med sine føtter, er det en mulighet for deg. Fange og holde en av sine føtter ved ankelen. Så, ta en eller flere fingre, og lett kile den åpne plassen på foten sin. Hvis de har på seg sko eller sokker, handle raskt og ta dem av. Pass på at du holder ankelen stødig, kiling føttene er ikke alltid den enkleste!
 • Sokker er en meget allsidig verktøy når det gjelder å kiling. Tykke sokker kan gjøre føttene enda mer kilen når det tas av. Tynne sokker kan gjøre føttene mer kilen når på. Også lange sokker kan brukes som et bind for øynene eller å binde offeret ned til A) Stopp dem få deg tilbake, og B) for å beskytte seg selv og deg fra sine kilen reaksjoner (noen mennesker har svært fysiske reaksjoner på kiling).

Du kan legge peppermynte lotion, babyolje, fuktighetskrem eller anykind av fuktighetskrem for å øke tickleness det virkelig fungerer!

 • Tære på sine svake punkter sørge for de små kile flekker få det verste på kiling korstog!
 • Lytt til den vanligste bønn: "Jeg kan ikke puste". Du må flytte luft over stemmebåndene til å lage en lyd. Det er først når offeret munn ordene "Jeg kan ikke puste" som du vet at de egentlig ikke kan, og bør se advarselen nedenfor. Selv om offeret kan tydelig puste hvis han / hun sier "Jeg kan ikke puste", kan det være lurt å la opp litt fordi dette er vanligvis en indikasjon på at det blir vanskelig for dem å puste.
 • Du vil at personen du skal kiling å være på ryggen, med forsiden opp.
 • Ha det gøy, men ikke være sadistisk med det. Prøve å gi dem pauser, det gjør det mer moro, og gjør dem paranoid. Du bør i de fleste kile dem fem minutter.
 • Du kan også gjøre bringebær.
 • Når kilende noen med en fjær, bruker raske korte børster på deres kile spot og på magen og føtter bruke lange myke slag.
 • Aldri kile kamp med fremmede, med mindre du har fått tillatelse. Når tillatelse er gitt, kile med mindre intensitet enn du ville gjort med en nær venn.
 • Barn elsker å bli kilt!
 • Hvis ticklee har sokker på, ta dem av og bruke dem til å kile dem.
 • Først og fremst, sørg for at den personen du kiling liker å bli kilt. Folk som virkelig ikke liker å bli kilt kan reagere med vold før de har tid til å tenke på det. Andre uønskede reaksjoner inkluderer oppkast og astmaanfall.
 • Forsikre deg om at personen du kiling ikke har en over aktive blæren, er utsatt for reisesyke eller kvalme, eller du kan ha et rot å rydde opp.
 • Husk at bare fordi personen ler betyr ikke at de koser seg. Vær oppmerksom og følsom for ideen om at kiling kan være mer beslektet med ekte tortur for dem, og dette kunne ha betydelige, negative bivirkninger. Holde det vennlig og ikke bli bety.
 • Vær forsiktig motstanderen ikke bruker hans eller hennes føtter føtter for å støte deg av, eller du kan være sikker på at din tur til å bli kilt ut av tankene dine kommer ganske snart! Dette er alltid en fare med mindre du har noen andre å hjelpe deg å sikre bena, så vel.
 • Hvis en person begynner å bli sint, og forteller deg gjentatte ganger for å stoppe kiling dem, stopp. Det er ikke verdt å vinne en kile krig, hvis det gjør vondt ditt vennskap.