Wkano

Hvordan vinne tilbake kjærligheten til livet ditt etter juks

Elsker du noen, men helt messed det opp? Å miste kjærligheten til livet ditt er en av de tristeste tingene som kan skje med hvem som helst. Spesielt når du vet det er ingen å skylde på enn deg selv. Men ting er hvis de er kjærligheten til livet ditt og du er deres, så er det mulig å få dem tilbake.

Trinn

Hvordan vinne tilbake kjærligheten til livet ditt etter juks. Avskåret all kontakt.
Hvordan vinne tilbake kjærligheten til livet ditt etter juks. Avskåret all kontakt.
 1. 1
  Vær ærlig. Du bare jukset på ditt livs kjærlighet. Du må se dypt inn i deg selv å finne ut hvorfor du gjorde dette og da være helt ærlig med partneren din. Uansett tillit de hadde i deg kommer til å bli helt knust, og lyver om hva du har gjort er bare kommer til å gjøre vondt verre. Trappe opp og være åpen om hva du har gjort.
 2. 2
  Beklager. Si at du beklager og ber om tilgivelse. Det du gjorde var din feil. Ikke hennes / hans. Du må la dem vite at de vil kjempe for å håndtere hva du har gjort.
 3. 3
  Avskåret all kontakt. Hvis du ikke allerede har gjort, end ting med den andre parten nå! Adviseably gjøre det med din partner slik at de kan se at denne andre personen betyr noe for deg, og at du ønsker å være med din partner og din partner bare.
 4. 4
  Kommunisere. Din partner skal ikke lenger være i stand til å stole på deg. Hvis du virkelig elsker dem og ønsker dem tilbake da er du nødt til å gjøre noen ofre av din egen. Fortell dem alt de vil vite. Vær ærlig og åpen. Hvis de ønsker passordene dine eller ønsker å se telefonen, gjør det. De kan ikke gjøre noe med det, men jeg viser dem at du er villig til å være ærlig og helt åpne ditt liv til dem er det første skrittet for å få tilbake sin tillit og viser hvor mye du elsker dem.
 5. 5
  Imøtekomme. Kjærligheten til livet ditt kommer til å være vondt mye og mest sannsynlig den eneste personen de ønsker å slå til, er den personen som har gjort vondt. Så hvis de spør deg om noe gjør det. Hvis de ber om plass, gi det til dem. Hvis de ber deg om å tilbringe mer tid med dem, bruke mer tid. Vise hvor mye du er villig til å gjøre for dem.
 6. 6
  Kjempe. Ja, du har gjort en feil. En svær en. Men hvis du virkelig elsker denne personen og du vet at de elsker deg deretter kjempe for det du hadde. Minn dem på alle de lykkelige tider du brukt sammen. Kjøp dem blomster med betydninger hele tiden. Kjøp dem smykker som viser hvor mye du kjærlighet og omsorg for dem. Dusj dem med gaver. Vær romantisk og føle seg spesiell og elsket, etter at alle de er kjærligheten til livet ditt.

Tips

 • Ikke legg skylden, eller prøve å rettferdiggjøre dine handlinger. Ingenting annet enn å innrømme feil og ba om unnskyldning, og kommunisere om problemet vil hjelpe situasjonen.
 • Sine venner kommer til å være beskyttende av dem og mer enn sannsynlig tyder på at de ender ting med deg permanent. Være klar over dette og ikke tilbakevise noen ting de sier. Erkjenne det og svare med hvordan du skal komme forbi det sammen og vise dem hvor mye du elsker din partner ved å respektere dem og gjøre det de ber.
 • Jenter er vanskelig å lese. De vanligvis si en ting, men mener en annen. Vær forsiktig med dette. Hvis hun sliter med å la deg gå, da hun fortsatt elsker og bryr seg om deg. Bruk dette så lenge det varer eller hun vil la deg gå for godt.
 • Hvis de ikke ønsker å snakke med deg, la dem være i fred. Gi dem den plassen de trenger. HVIS de virkelig elsker deg og du er kjærligheten til livet, vil de kontakte deg til slutt.

Advarsler

 • Det vil ta lang tid å komme gjennom dette og din partner vil fortsette å skade på dine handlinger. Husk at når du føler at partneren din blir en mase eller invadere ditt personlige rom. Ikke bli sint eller si at det er tid for dere å gå videre. Dette vil bare skyve dem lenger unna.