Wkano

Hvordan vite når du blir voksen

Voksenlivet ikke magisk komme med et tall. Den dagen du når 18 eller 21 er ikke en dag som kommer utstyrt med manuell for voksenlivet. Faktisk, i dagens tider, har en tendens oppvekst som skal utvide seg selv gjennom noen andres 20-årene og 30-årene, med voksne barn ("adultolescents") ikke forlate hjem og velger å vedta arbeidsstil som gjør det mulig for minst ansvar og ikke blir "bundet". Likevel, det kommer en dag når det vokser opp er enten viktig eller bare kryper opp på deg. Å vite at du har nådd det punktet er ofte et problem for aksept og lære å endre måter å både utad og innad vedta mer modne atferd.

Generelt, dyrkes opp indikerer at du har utviklet seg til en ny fase i livet ditt der du tar din karriere, livet og fremtiden mer på alvor, eller i det minste, har du mer bekymring for dine fremtidige behov og er ikke lenger så lett overtalt av grunne spenning og formålsløs meandrerende. Hvis "adultolescence" har vært din greie for en stund, men du føler de røre av modenhet, bruke denne artikkelen til å sjekke om du er klar for den neste fasen av livet vekst.

Trinn

Hvordan vite når du blir voksen. Du faktisk tenke på fremtiden.
Hvordan vite når du blir voksen. Du faktisk tenke på fremtiden.
 1. 1
  Du faktisk tenke på fremtiden. Tenk på din oppfatning av tid. Når du er en gutt, er din tenkemåte i her og nå. Kanskje du tenker på hva som kommer til å skje i morgen, eller neste uke, eller til og med i sommer. Men, vet du at du er en voksen når du tenker seriøst på hva ting vil bli som fem eller ti år fra nå, og iverksette tiltak for å påvirke din fremtidige liv. Dette manifesterer seg i et par forskjellige måter:
  • Du ser etter et forhold partner som er like mye kompatibel som han eller hun er spennende. Når du er ung og umoden, det handler om kjemi og fyrverkeri. Når det er stopp å være morsom, før lang, stopper det bare. Etter hvert som du blir eldre, begynner du å lære av dine tidligere forhold, og du blir mer selektiv. Og når du treffer humper i veien, du faktisk prøve å jobbe seg gjennom det, heller enn å argumentere på toppen av lungene og avslutte forholdet med drama.
  • Du investerer i et pensjonsfond. Du er offisielt en voksen når du egne aksjer. Selv om du ikke vet hvor mange du har, hvor mye de er verdt, eller hva aksjer er nøyaktig, er du fortsatt sette på stor gutt bukser og sette pengene inn i noe som forhåpentligvis vil blomstre i fjern fremtid.
 2. 2
  Du bryr deg om din vekt og helse. Undersøke livlinjen - husker du være i stand til å spise eller drikke hva du vil og bor lean uansett hva? Hvis de dagene er bak deg, og du prøver å reversere demping av stoffskiftet ditt, er du sannsynligvis en voksen. Du ser ikke barna telle kalorier eller veie seg. Mens ønsket om å imponere andre med utseendet ditt er ikke eksklusivt for voksne, er jakten på helse og fitness veldig "voksen" fordi det krever en viss grad av conscientiousness og selvkontroll at barna rett og slett ikke er interessert i (og har ingen trenger for).
 3. 3
  Du begynner å verdsette de finere ting i livet. Tenk på hvordan din smak har endret seg. Hva likte du 10 eller 20 år siden, at du ikke liker lenger? Hva liker du nå at du hatet når du var barn? Noen tegn på at du vokser opp:
  • Du tror musikken tenåringer og studenter lytter til er forferdelig... Ikke nesten like fantastisk som den musikken som kom ut da du var tenåring eller en høyskole student.
  • Du liker vin.
  • Du foretrekker vel tilberedes måltider enn hurtigmat (minst noen ganger).
  • Du liker filmer og TV-programmer som du ville har tenkt var kjedelig i det siste.
  • Du har faktisk sagt noe er "for søt".
  • Du tar deg tid til å dekorere hjemmet ditt, i stedet for bare slapping opp plakater.
 4. 4
  Du mimre om "de gode tidene". Spør deg selv: Er livet bedre nå enn det var for 10 år siden? Hvis svaret er nei, og du kan tenke på flere årsaker til at, er du sannsynligvis en voksen. Som folk blir eldre, har vi en tendens til å romantisere en fjern fortid og lengter etter forgagne tider. Ironisk nok, er det mer enn sannsynlig at den tiden du er i nå er en epoke du vil lengte etter 10 eller 20 år ned linjen. Dette er trolig en av de aspektene ved å være en voksen som du har det bedre uten. Setter pris på hva du har og slutte forventer det å være så gledelig som en tid som ikke lenger eksisterer.
 5. 5
  Du er fornøyd med mindre søvn. Huske en tid da sover i 10 timer i strekk var en godbit. Hvis nå det er umulig, er du sannsynligvis vokser opp. Vitenskapen har vist at eldre mennesker trenger mindre søvn. I tillegg, jo mer ansvar du har, jo mindre tid du har til å sove, så det funker ganske bra. Vet du at du vokser opp når du våkner før vekkerklokken ringer og tenker for deg selv: "Nice! Jeg har ekstra tid til..."
 6. 6
  Du elsker å bo hjemme. Sammenligne din nåværende selv til dine tidligere selv. Var det en tid da du ønsket å gå ut så mye som mulig, og nå kan du nyte bor hjemme? Etter hvert som du blir eldre og føler trekke av ansvar, begynner du å se ditt hjem som et fristed, snarere enn et fengsel. Hvis du finner deg selv å slå ned muligheter til å gå ut (muligheter som du ville har hoppet på i det siste), er du offisielt en voksen.

Tips

 • Holde huset ryddigere er et annet tegn av oppveksten. Det kommer en Eureka øyeblikk når du innser at litt regelmessig rengjøring her og der, og rengjøring som du går, er mye mer effektiv og behagelig enn de tre månedlige forbannelse fylt kjernefysiske ren og støv-laden leve for resten av tiden.
 • Et annet avslørende tegn på å vokse opp er hvordan du refererer til folk. For eksempel, du slutter å kalle folk "fyr" eller "mann", og du anser det som høflig å bruke folks fornavn som en form for anerkjennelse dem for hvem de egentlig er. Faktisk trenger du ikke engang tankene henvise til folk ved sin tittel eller herr eller fru!
 • Aldring er et annet tegn på å vokse opp, selv om noen mennesker inn eldre alder sparker og skriker. Å måtte bruke briller for å se på TV eller stasjon kan være en stor vekker for noen, mens de grå hårene er ikke akkurat skrikende ungdom!

Advarsler

 • Dyrkes opp betyr også at du fortsatt kan ha det gøy og være dum. Ikke ta deg selv så høytidelig. Faktisk vil den voksne som er i stand til å se verden gjennom barnlige øyne aldri miste en følelse av undring og ærefrykt. Bare ikke forveksle dette med barnslighet.
 • Folk som hadde fornærmende eller traumatisk barndom passer ikke nostalgi mønster og noen av de andre mønstre. Det er mer sannsynlig de beste årene av livet ditt er foran deg hvis noen utsikt fra fortiden har ingenting, men bitter anger og / eller traumatiske minner.
 • Mange av disse forfall pekepinner er kulturelle og kan variere mye avhengig av omstendighetene. Alt dette innebærer valg. Du kan ikke miste en smak for søtsaker og bære det inn i alderdommen. Du kan aldri bli en ryddig person eller liker å få opp om morgenen, eller bli mer formell. Mange mennesker lever ikke av disse mønstre av kultur. Du kan nyte hvert tiår musikk som det kommer sammen, ser fram til endringer og fremtiden i stedet for alltid å se tilbake på fortiden som bedre.
 • Den største risikoen i disse aldersrelaterte endringer i livsstil er at folk leve og dø med kalenderen, gi opp ting de fortsatt genuint nyte og ta opp ting de er lei, bare for å tilpasse og passer i. verste fall scenen etter dette blir "venter på å dø" og en full tredjedel av europeere dør på samme alder og på samme måte som deres homofile foreldre. Dette er hva som skjer hvis du bor forventet levetid. Breaking alder konvensjoner kan holde deg ung og interessant for livet.