Wkano

Hvordan velge komfortabelt undertøy

Visste du at 80% av alle europeere bruker samme type undertøy for hele sitt voksne liv? Dette betyr at mange mennesker er trolig å sette opp med substandard undertøy! Realiteten er at undertøyet ikke er ment å være skrapete, klemming, eller lite flatterende. Og når du velger komfortabelt undertøy kan være utfordrende med det brede spekter av muligheter der ute, er det lettere når du vet hva du skal se etter. Denne artikkelen forklarer hva du skal se etter når du velger undertøy, slik at du kan ta gode valg som vil forlate deg følelsen komfortabel og støttet med alt du slitasje.

(Forresten, gjelder denne artikkelen til menn og kvinner, og undertøy er tatt for å bety alt som foregår under, fra bras til boxer shorts.)

Trinn

Hvordan velge komfortabelt undertøy. Motstå forvirrende mote og komfort.
Hvordan velge komfortabelt undertøy. Motstå forvirrende mote og komfort.
 1. 1
  Motstå forvirrende mote og komfort. Mens det er rimelig å forvente de to idealer å konvergere disse dager, er det ikke alltid tilfelle, og det er viktigere å sette din komfort før din fashion statement. Som Janet Street-Porter sier, alltid huske at "hva du slitasje bør ikke være en kilde til smerte, store utgifter, eller elendighet." Noen viktige ting å huske på før du tar din neste tur for å kjøpe komfortabelt undertøy:
  • Undertøy sitter mot huden hele dagen lang. Det kunne ikke komme nærmere. Derfor bør det føles behagelig.
  • Velg egenskaper, fordeler og design enn farge, merkevare og emballasje. Bare fordi det står "designer" betyr ikke at det er en god løsning for deg.
  • Likt, bare fordi boksen ser bra ut, betyr ikke undertøy inni den er behagelig. Samme gjelder for salg assistentens banen. Det er din egen følelse av komfort som er den virkelige indikator på verdien av undertøy.
  • Og til slutt, men viktigst, bare fordi det er stygt av kroppen din, betyr ikke at det ikke vil være sexy på kroppen din. Tenk Bridget Jones. Hvis du synes det er stygt, unngå å kjøpe det hvis det ikke vil gjøre at du føler deg pen. Hvis det er passer godt, er behagelig, og holder alt på plass, har du fått en vinn vinn situasjon.
 2. 2
  Velg riktig størrelse. Komfort er om plass før alt annet. Undertøy som klyper, trekker, saft, rides opp, og generelt gjør livet så ubehagelig som mulig bør unngås fordi du ikke er ment å være ubehagelig eller vondt. Her er noen svært enkle måter å sikre at du får riktig størrelse undertøy:
  • Vær ærlig med deg selv. Unngå fristelsen til å gå en størrelse mindre fordi ingen andre skal vite eller bryr seg hvilken størrelse undertøy du har på deg. Faktisk vil undertøy som er for liten tendens til å gjøre en person ser tyngre og vil vise gjennom til kluter og som virkelig ser forferdelig!
  • Få en skikkelig montering hvis du kjøper bh. BH er spesielt viktig å få riktig montert fordi de vil påvirke nesten alt du slitasje, og de bør ikke grave i brystvev, forårsaker sagging, gjør ditt bryst bule over toppen av BH, faller ut av BH-en når du bøyer deg over, eller sitte skjevt. Ha en passende årlig av en selger som har blitt opplært til å gjøre en passer riktig. Prøv på ulike topper laget av forskjellige stoffer for å sørge for at du liker det du ser i speilet. Alltid justere stroppene ved montering BH.
  • For underbukser, sammenligne din midje og hofte til størrelsen diagrammer som vanligvis trykt på baksiden av underbukser, boksere, osv. Noen ganger butikken vil ha et diagram på displayet. De viktige ting å se etter inkludere symmetri (ingen rykke tvers derriere din), tettsittende men ikke bindende åpninger rundt bena og midje, ingen graving inn i huden, og kilen (skrittet) skal være jevn og flat, ikke stramt, sagging, eller riding opp.
  • Hvis butikken lar deg prøve på underbukser via eksisterende underbukser, så gjør det. Ikke ta av din nåværende underbukser skjønt (omkomme tanken)!
  • Hvis butikken ikke vil tillate en passende i butikken for underbukser, kjøpe ett par underbukser, underbukser, truser, etc., hvis du er usikker på din nåværende størrelse, og du vet ikke hvordan de vil føle når man bærer. Gitt at mange butikker ikke tillater utveksling på undertøy for grunner (ofte regulert), ikke kaste bort pengene dine på altfor mange par som ikke kommer til å passe. Prøv underbukser på hjemme, og deretter kjøpe mer av denne størrelsen hvis de er komfortable og passer godt. Du kan størrelse opp eller ned, eller prøve et annet merke hvis det er nødvendig. En stil eller merke passer ikke alle.
  • Be for detaljhandelen assistentens hjelp. Muligens en god selger kan størrelsen du opp bare med et blikk. Vær sikker på at de vet hva de gjør selv og bruke sunn fornuft.
 3. 3
  Se etter kvalitet stoffer. Stoffet kan være en stor årsak til ubehag når iført undertøy, spesielt hvis det er hakkete, svette-inducing, ikke puste, og føles forferdelig. Ved vurderingen av den nye undertøy, kan følgende tips hjelpe deg å gjøre et godt valg:
  • Føl materialet for glatthet, mykhet og komfort. Kjør fingrene gjennom undertøy. Hvordan føles det for deg?
  • Hvis det føles for tynt eller tykt, holde utkikk. Tykke stoffer kan klumpe seg opp og ser skjemmende eller føler skrapete.
  • Se etter myke tekstiler og sjekk for å se om tråden brukes på bras er hakkete på ryggen, så mange av dem er. Bomull er alltid en favoritt fordi det puster godt og er meget lettstelt. Bruk eddik til å suge bras for en kort tid hvis de har en underarm lukt som ikke vil vaske ut. Andre gode valg inkluderer Lycra, mikrofiber, bambus, kasjmir, silke-stemning nylon, høykvalitets polyester (polyester gir mest støtte - se etter bomull crotches) osv. Silke og sateng er en nydelig valg også, men de er vanskelig å ta vare på også, som de krever håndvask. Blander er ofte et godt valg, fordi de kan støtte og kontur samtidig. Les etikettene for å finne ut de påståtte fordeler.
  • Husk at disse elementene er mot huden hele dagen lang, så ikke engang tenke på å sette opp med noe hakkete eller sammentrekkende! Hvis du går for noe Lacy, pass på at blonder ikke forårsaker en kløe problem.
 4. 4
  Vurdere fordelene ved iført sømløs undertøy. Selv sømmer ikke kan virke som en stor avtale, og ikke bry alle, sømløs gjøre kluter ser jevnere ut på utsiden, spesielt med strikker. Iført tettsittende klær eller bare sitter på disse sømmer for lang tid kan føre til ubehag, er skjemmende, og langvarig press kan sette merker. Slikt press kan også føre til hudirritasjon og kløende hud i en person med sensitiv hud.
  • Lycra og Spandex skape mest mulig sømløs utseende.
  • Open-toed sko bør alltid brukes med sømløs tå tights og ikke de som er forsterket, som tuppen av tåa er mørkere i fargen. Det er ingen andre alternativ bortsett fra bare føtter med pent pedicured negler.
 5. 5
  Velg et kutt eller stil som fungerer for deg. Både underbukser og bras kommer i en rekke forskjellige kutt (eller figurer) som tar hensyn til din personlige støtte og komfort preferanser. Det er ikke alltid lett å arbeide ut hvilke kutt eller stil som fungerer best for deg, imidlertid, og du kan rett og slett nødt til å være dristig og prøve en rekke typer å se hvilke føler deg mest komfortabel.
  • Prøver på ulike typer og se hvordan de føler på deg, klemme de, ri opp, har stramme åpninger, eller synke etter å ha blitt slitt etter kort tid. Ikke bli påvirket av salget hype - cut må sitte godt og være komfortabel på kroppen din. Husk å ta hensyn til type klær du skal ha på seg over din undertøy. Hvis du bruker mange skjær topper, eller strikker, har du sannsynligvis ikke vil ha en fet farget BH, eller en med sømmer osv.
  • BH kutt inkluderer stroppeløs, cross-over, demi-BH, cabriolet, foran nedleggelse, grime, line, foret, push-up, bånd, sømløs, bøyler, etc.
  • Underbukser spenner fra en G-streng, Thong, bikini eller string bikini, gutt shorts, løs eller stram boxer shorts, pek bukser, truser: gutt leg kort, fransk kutt, kontroll kort, full dekning, høy klippe, osv. Hver har sin fordeler og ulemper avhengig av størrelse, aktivitetsnivå, og preferanse. Og du må prøve dem på å vite hva som fungerer for deg, så det er egentlig ingen rett eller galt stil, bare en feil følelse!
  • Kontroller at undertøyet ikke constrict eller skjære inn armer, midje og ben.
  • Tenk på hva du gjør hele dagen lang. Hvis du er en idrettsutøver, se på sportsundertøy for støttende, avrundede undertøy. Hvis du sitter på et kontor hele dagen lang, overraskende, de samme funksjonene i støtte og kontur som sportsutstyr er viktige hensyn. Hvis du ikke er veldig aktiv på grunn av sykdom eller andre årsaker, vil du kanskje mindre konturer og mer slark.
 6. 6
  Kontroller stramheten i noen elastiske bånd. Et elastisk bånd som føles for stramt vil constrict deg. De elastiske band på noen undertøy kan være for stram, plassere deg i fare for sammentrekkende blodstrømmen eller forårsaker hudirritasjon. Hvis undertøy er å etterlate merker på kroppen din etter at du tar dem av, må du ikke bruke undertøy. Et par gode undertøy bør ikke sette merker på kroppen etter slitasje.
 7. 7
  Tenk økologisk undertøy. Ikke bare å velge økologisk undertøy bidra til å støtte en industri av produserer voksende stoff materialer uten å ty til sprøytemidler, men også, kommer mye av denne type klær uten blekemidler eller fargestoffer som brukes i produksjonen sin. Siden undertøy er i konstant kontakt med huden din, og er under klærne mesteparten av tiden, kan slike kjemikalier potensielt forårsake hudirritasjon. Dette er spesielt viktig hvis du har veldig sensitiv hud.
 8. 8
  Tenk ingen undertøy. Selv om dette er et alternativ som vil sjokkere noen, for andre går "au naturel" under klær er normen. Hvis det fungerer for deg, og er ikke usikre, uhygienisk, eller ubehagelig, kan det være ett svar på å løse noen følelser av ubehag. Ulempene med denne metoden er at du vil ha din klær stoff i direkte kontakt med sensitive områder av huden din, kanskje du føler deg sårbar, og du kan bli flau hvis vinden eller bøyd over eksponerer din hemmelighet! Hvis du kommer til å prøve på klær, sørg for å bruke undertøy på det tidspunktet. Vær også oppmerksom på eventuelle utslipp du kan ha som kan lekke gjennom klærne, og da er det sannsynligvis best å ha undies.
  • Det anbefaler erstatte den flat overkropp kvinner en bandeau laget av hudfarget strømpebukse knyttet rundt brystet som en bandeau snarere enn iført en ubehagelig og unødvendig BH. På denne måten kan du bruke en snau topp eller kjole uten å føle utsatt.
 9. 9
  Fjern koder fra undertøy etter kjøpet. Disse kan forårsake riper og gni problemer hvis du er følsom for dem. Når fjernet, kan du alltid lagre dem et sted hvis du trenger vaskeanvisningen eller ønsker å huske merkevare, størrelse og stil på hva som fungerer for deg slik at du kan finne din neste underkjole med letthet. Det er mulig å kjøpe tagless undertøy i noen merker hvis ønskelig.
 10. 10
  Ta vare på undertøyet ditt riktig. God omsorg for undertøy er viktig for å forlenge levetiden og sikre at du får mest mulig komfort fra det. For eksempel kan dårlig vasket BH føre til at underwires å rote gjennom og skade deg når du bruker. Unngå for tidlig ødeleggelse av din komfortabelt undertøy ved å lese vaskeanvisningen nøye og lagre alt undertøy i en luftig, ren plass. Vask bh på en jevnlig basis eller du vil begynne å lukte, selv om du nettopp har dusjet. Her er noen ideer for å hjelpe deg i gang på godt undertøy vedlikehold:
  • Hvordan ta vare på dameundertøy
  • Hvordan å vaske en BH
  • Hvordan forlenge levetiden på BH.
  • Oppbevar undertøy som følger:
   • Brettes og stables i trekninger med lignende stiler stablet sammen.
   • For enkel tilgang, bør BH, underbukser og sokker lagres separat fra hverandre.
   • Bruk sekkene når ønsket om nødvendig.
   • Bras kan lagres hengende fra hakk kleshengere.
   • Aldri spray noe med en duft på undertøyet ditt, da det kan føre til store ubehag. Hvis undertøy lukter muggen etter å ha dem lagret i lang tid, rewash dem..
 11. 11
  Bytt undertøy regelmessig. Det er ikke en god idé å holde på undertøyet ditt langt utover sin levetid. Som undertøy sags og mister sin form, kast den og etterfylle. Tettsittende undertøy vil øke din komfort nivå, og vil holde klærne på toppen av det passer bedre. Roterende undertøy ofte, samt å bruke de foreslåtte vaskeanvisningen vil i stor grad utvide komforten og levetiden på undertøyet ditt. Selv om det ikke er satt levetid på undertøyet ditt, bruke skjønn når det gjelder tid for å erstatte dem. Bruk de samme reglene for komfort og passform som du gjorde da du kjøpte dem. Hvis undertøyet ikke passer godt, vil yttertøy ikke ser bra ut. Her er noen gjennomsnittlig levealder for undertøyet ditt:
  • Bras - 3-6 måneder, lenger hvis du har en rekke par og rotere dem, men selv da, bør skiftes årlig. Håndvask er viktig for BH, med en såpe beregnet for finvask.
  • Underbukser - 6 måneder.
 12. 12
  Resirkulere undertøy som er for gammel, slitent og ubehagelig. Her er noen ideer for å komme i gang:

Tips

 • Sjekk for fukt. Hvis du svetter mye, eller er du i aktiv jobb hele dagen, bør du vurdere fuktavledende stoff for undertøy. Denne typen undertøy bør transportere bort fukt og tørker raskt. Du kan teste det ved å dryppe litt vann på undertøy: vannet bør ikke perle og vil bli absorbert umiddelbart.
 • Den opprinnelige hensikten for undertøy var å beskytte din dyre, ytre klær fra de mer illeluktende deler av kroppen (under armene, lyske). Du kan vurdere dette når du velger undertøy.
 • Hvis antibakterielle og deodorizing teknologi interesserer deg, stoff typer å se etter inkludere X-static Fiber, Eco-stoff og Hollowfiber.
 • Astronauter rådes til å endre sin undertøy hver 7. dag. Tenk på det neste gang søket etter den perfekte paret får deg ned!
 • Flyttbare pads i en BH kan skape ekstra komfort, og det er billigere enn kirurgi!

Advarsler

 • Det er like lett å bære noe pen og skjegg som det er å ha noe fillete og lite tiltrekkende. Pretty undertøy kan gjøre deg bedre.
 • Ikke alltid likestille billig med dårlig kvalitet og dyrt med god kvalitet. Passform og komfort er i følelsen av brukeren, ikke nødvendigvis prislappen.
 • Vask alltid undertøy etter kjøpet før bruk. Du vet ikke hvem som har prøvd dem på "au naturel" i motsetning til prøverommet forskrifter, og det er alltid en god idé å vaske dem for å fjerne eventuelle rester til overs etter at produksjonsprosesser.

Ting du trenger

 • Lagringsplass og elementer
 • Undertøy vaske poser for å beskytte BH og andre finvask
 • Liste over ting å se etter (det er anbefalt å gjøre en lommebok-sized sjekkliste for å hjelpe deg når du handler)