Wkano

Hvordan vite om en jente er å spille spill med en fyr

Når du først starter et forhold med en jente du er tiltrukket av, du er alltid litt nervøs for at hun i hemmelighet har noen baktanke å kurtisere deg, og er bare latterliggjøre deg.

Etter å ha spurt deg selv disse spørsmålene og dissekere ditt nåværende forhold, bør denne artikkelen hjelpe deg å avgjøre om hun er legitimt, eller om hun er den manipulerende og rov type.

Trinn

Hvordan vite om en jente er å spille spill med en fyr. Har hun synes altfor selvsikker?
Hvordan vite om en jente er å spille spill med en fyr. Har hun synes altfor selvsikker?
 1. 1
  Har hun synes altfor selvsikker? Når en jente behandler flørting som et spill eller virker veldig trygg, hun kan faktisk ikke bli tiltrukket av deg. Det betyr ikke nødvendigvis at hun med vilje prøver å såre følelsene dine, som hun kan bare være en flørtende type person.
  • Jenter som faktisk er tiltrukket av deg vil normalt ikke behandle flørting på en munter måte. De vil sannsynligvis være nervøs, selv om de er normalt trygg. Når man er forelsket, du vanligvis føler at små feil kan ødelegge hele forholdet, og selvfølgelig, føler stum rundt personen du er tiltrukket av. Mens noen mennesker er mer trygg enn andre, og kan finne frieri lettere enn andre gjør, få behandle den som et enkelt spill.
  • Ikke ta dette punktet som bevis på at hun ikke er interessert, men holder det i tankene.
 2. 2
  Vises hun deg som et trofé, anse deg som en premie i stedet for en person?
 3. 3
  Ikke viser hun manipulerende atferd? Hvis hun ofte sulks når du er uenig med henne eller fortelle henne at du er tilgjengelig for å gjøre noe med henne, eller oppfører seg på andre manipulerende måter, hun trolig bare bruker deg for noen skjulte mål (dvs. hun holder deg så lenge du fullføre sin lekser, kjøpe henne klærne, måltider, etc).
 4. 4
  Benekter hun være i et forhold med deg til andre mennesker, selv hennes nærmeste venner? Jenter vil vanligvis diskutere gutter de er forelsket i med sine venner, særlig hvis deres knuse spør dem ut. Selv sjenerte jenter vil neppe nekte å bli tiltrukket av deg når de er sikker på at du liker dem (som du antagelig gjøre hvis du spør henne ut). Hvis hun nekter dating deg når du snakker med vennene hennes, vil hun sannsynligvis forlate seg åpen for en "mer ideell boy", og vil droppe deg når en mer passende mann domstoler henne.
  • Jenter noen ganger liker å holde sine nye kjærlighet interesser ute av rampelyset i tilfelle at du ikke har noen interesse for dem. Men når du dater, og alt er eksklusivt, er det ingen grunn til at hun skal være bekymret for å diskutere deg med vennene sine.
 5. 5
  Har hun oppfører seg betydelig annerledes rundt deg enn andre mennesker? Det er normalt for jenter å være sjenert rundt knuse deres, men når du har blitt kjent med hverandre, vil hun trolig åpne opp for deg. Noen sjenerte jenter har "virkelig sjenerte" personligheter, de fleste er rett og slett ekstremt forsiktige jenter. Når de vet at du ikke prøver å manipulere dem for din egen underholdning, vil de vanligvis avsløre en mer flamboyant, frittalende personlighet som er reservert for sine venner.
 6. 6
  Gjør hun det første trekket? Noen jenter liker å ha en lik / dominerende rolle i frierføtter før et forhold, noe som er helt greit. Likevel, uansett hvor trygg en jente er, de vanligvis foretrekker den mannlige å starte frieri, det være seg fordi de liker en dominant mann, eller på grunn av sosiale normer (mange vestlige kulturer forventer den mannlige til retten den kvinnelige, og ikke vice versa ), eller fordi de ikke ønsker å følelsesmessig investere seg selv i deg før de er sikker på at du liker dem. På grunn av dette, hvis en jente ser ut til å kaste seg på deg, hun kan enten være den typen som får underholdning fra å være manipulerende, eller hun ønsker å bruke deg til noe annet formål.

Tips

 • Den beste holdning når du begynner et forhold er å ikke besette over det. Å være forelsket er veldig spennende, men hvis du lar det bli den eneste kilden til lykke i livet ditt, kan det også være din største fall hvis forholdet svikter senere. Holde tritt med andre hobbyer / aktiviteter som underholder deg, og prøve å holde deg opptatt når du er borte fra henne.
 • Hvis du kommer til den erkjennelse at jenta ble faktisk manipulerer deg, eller rett og slett ikke var interessert, ikke la det få deg ned. Husk at til tross for hvor du for tiden føler, vil det trolig være en annen jente du finner attraktive fort nok, og kanskje bedre egnet for deg. Verden er fylt med jenter, og sjansen for at du vil elske bare en er usannsynlig, med mindre du nekter å la henne gå (som du bør hvis hun manipulerer deg).

Advarsler

 • Ta denne artikkelen med en klype salt. Ikke bryte av fra et forhold bare fordi en jente stiller noen av atferd oppført her. Bare holde vakt opp til du blir kjent med henne bedre, ikke følelsesmessig investere hele selv inn i henne før du er sikker på at hun er definitivt tiltrukket av deg.