Wkano

Hvordan vite om en jente liker deg tilbake

Mange gutter får sitt hjerte knust fordi de spør en jente ut og de sier nei. Så her er noen tips om hvordan du kan vite om din forelsket liker deg tilbake!

Trinn

Hvordan vite om en jente liker deg tilbake. Prøv å finne en viktig aktuelt tema.
Hvordan vite om en jente liker deg tilbake. Prøv å finne en viktig aktuelt tema.
 1. 1
  Prøv å finne en viktig aktuelt tema. Hvis hun er interessert hun vil generelt gjøre øyekontakt. Når hun snakker til deg, se henne i øynene og synes interessert, fordi når du bare stirrer på en vegg hele tiden, gi deg av inntrykk av at det hun sier er ikke viktig.
 2. 2
  Når du nærmer deg henne og hennes venner, hennes venner smile til henne da ser på deg som de vet noe du ikke gjør det? Dette kan bety at hun liker deg.
 3. 3
  Har erte hun deg? Liker, dytte deg, eller ringe deg navnene? Dette kan være et positivt tegn. Men, noen jenter rett og slett bare ikke vil erte hvem de liker.
 4. 4
  Hold øyekontakt! Hvis hun ser tilbake bare en brøkdel av et sekund lenger enn noen andre ville gjort, så dette betyr sannsynligvis at hun liker deg!
 5. 5
  Smile! Jenter har en tendens til å like gutter som smiler og er glade. Men, hvis du har en dårlig dag, kan du prøve å betro henne. Som vil vise henne at du stoler på henne og verdsetter hennes mening.
 6. 6
  Lage en spøk som ikke er så morsomt, og se om hun ler. Hvis hun ler sarkastisk, ikke bekymre deg. Dette er trolig bare hennes erter deg. Bare ikke gjør dårlige vitser fordi hvis hun liker deg for humor din, kan hun begynne å ikke liker deg.
 7. 7
  Kommer hun til deg med alle hennes problemer? Hvis hun gjør det, betyr at hun stoler på deg og vet at du vil høre. Så når hun kommer til deg og sier noe sånt som et personlig problem, trill ikke øynene fordi dette er en turn-off med jenter.
 8. 8
  Er hun plutselig glad når hun er sammen med deg? Dette er et tegn på at hun liker deg.
 9. 9
  Har hun synes å prøve hardt å være på samme sted som deg hele tiden? Dette en av de mange hint om at hun liker deg.
 10. 10
  Har hun flørter ofte med deg? I så fall flørte tilbake! Men ikke for mye, ikke jenter ikke liker desperate gutta.
 11. 11
  Når hun snakker til deg, prøv å dra på med samtalen, fordi man kunne føre til en annen, og hun kan føle seg komfortabel nok til å be deg ut.
 12. 12
  Jenter liker ikke å gjøre det første trekket, så ikke føler at hun ikke liker deg bare fordi hun ikke be deg ut. Så, kan det være lurt å gjøre det første trekket. Men sørg for at hun liker deg.

Tips

 • Hvis hun snakker til deg (og bare deg) mye, så at det er et godt tegn.
 • Merk at mange jenter elsker det når gutta liker dem, så fortell henne at du liker henne og hun kan begynne å se de bedre sidene av deg.

Advarsler

 • Hvis en jente er å ha en dårlig dag, ikke gjør et trekk. Hun vil bli haket av og være frekk nok til å sannsynlig forlate deg med en stor feit "nei".
 • Hvis du noen gang liker en jente, bare gå opp og fortelle henne sannheten. Jenter liker det når en fyr sier hva han tenker ærlig og sannferdig. Hvem vet, kanskje hun liker deg også!
 • Hver jente er forskjellig. Noen ganger kan du ha alle de positive tegn i verden, men det kan bare bety at hun liker deg som en venn.