Wkano

Hvordan å style krøllete hår i 20 minutter eller mindre

Er du en jente (eller gutt) med krøllete hår og er grensen fôr galskap fordi du er usikker på hvordan du skal style det? Ønsker du at håret kunne mindre tid til å style, men siste hele dagen? Er du begynner å misunne de med slank, rett vakkert hår? Hvis du svarte ja til enda ett av disse spørsmålene, så denne artikkelen er for deg.

Trinn

Hvordan å style krøllete hår i 20 minutter eller mindre. "Finn en sjampo".
Hvordan å style krøllete hår i 20 minutter eller mindre. "Finn en sjampo".
 1. 1
  Akseptere det. Ja, er første skritt til vakre, krøllete håret til å akseptere det som en del av deg, din unikhet, din definere kvalitet. Begynn å tenke på at uregjerlige manke som en velsignelse lokker og vakkert slik det er. Få disse ideene av relaxers og flatirons ut av hodet! For det er først da, kan du finne veien til sann krøllete skjønnhet. Har du akseptert? Bra. Nå kan vi gå videre til noe litt mindre filosofisk, selve teknikken.
  • Total tid: 0 minutter
 2. 2
  "Finn en sjampo". Gå opp og ned sjampo midtgangen, sørg for at du er komfortabel med shampoo, for det første sørge for at det er bra for din type hår, for det andre at den vil reagere med hodebunnen din riktig og for det tredje at du er helt komfortabel med det, lukten, konsistensen og "pris". Prøvene er god for dette, eller henvisninger, det er akkurat som en såpe, hvis du hadde en såpe som tørket huden din, og du kan ikke stå lukten av dere ville ikke holde det selv om det var "designer". Noen god sjampo og balsam er det Mane 'n' Tail merkevare, Aussie, australsk skyll og frodige sjampo og balsam barer.
 3. 3
  Vask håret. Din nye regime for å holde krøllene vakre begynner i dusjen. Du kan bestemme fra din type hår hvis du ønsker å bare gå med Conditioner som er veldig bra for tørr krøllete hår, bør du sannsynligvis bare sjampo (hvis du gjør) håret bare en gang eller to ganger i uken.
  • Total tid: Ca 5 minutter.
 4. 4
  Pakk håret opp løst i en gammel silke putetrekk. Aldri et håndkle som har løkker i den. Hår har en særegen vane av å bli viklet inn i sløyfene og dette vil trekke hårene som resulterer i brudd og, ja, mer frizz. For å sikre at vannet ikke bo i nærheten hodebunnen din (dette kan føre til at rare fuktig-rag smell senere i dag), snu hodet før innpakning håret opp. Vannet vil renne mot gulvet og skjorte vil suge den opp. Ikke la håret bundet opp for lang tid vil imidlertid dette ta opp for mye av den ekstra fuktighet og gjør håret vanskelig å style. Du må finne ut hvor behagelig det er å ha fuktighet i håret, noen må ha helt vått hår, mens andre foretrekker den tørr.
  • Total tid: ca 10 minutter

Produkter

Hår uten styling produkter er som en sandwich uten å fylle. -Charles Worthington

 1. 1
  Hvis du velger å bruke hår produkter sørg for at du er komfortabel med dem, er dette vanligvis nås med prøving og feiling som gjør anbefalinger og prøver igjen veldig nyttig,
  • Mousse: Vanligvis bør du se etter en lettvekts ikke klissete mousse for hver dag, spesielt for krøller og bølger, er Aussie god for dette, men det er hva som fungerer for deg. Vanligvis gjelder en liten skvett på hendene og knuse det gjennom, bør du ikke bruke for mye eller håret vil bli svært tynget ned, er dette en av grunnene til å bruke en liten porsjon først.
  • Hairspray: Hairspray er en life saver noen ganger, men de fleste av dem bruker alkohol som kan være tørking til tider kan det også gjøre dine krøller stiv hvis det brukes for tett, så bare spraye den oppover i et område og gå opp og ned i det nok for håret ditt til å bevege seg er vanligvis nok.
  • Gels / Voks / Fett: gele, voks og fett brukes til å holde håret på plass og fukte hodebunnen, hvis de er for tunge for hodebunnen din kan du bruke noen oliven, jojoba, solsikke eller kokosolje. Gele, voks og fett er svært nyttig å sette håret tilbake.
  • Total tid: ca 13 minutter

Teknikk 1

 1. 1
  Klem en generøs mengde av et texturizing flytende gel inn i håndflaten og gni hendene sammen, noe som gjør at fingrene er belagt jevnt. Finger gre gel gjennom håret ditt, spre den jevnt til alt håret er belagt med det. Akkurat nå det skal se litt våt. Starter med sidene av hodet rett over øret, ta hårstrå og raskt nøste dem rundt fingeren din. To eller tre ganger er nok for grunnleggende krøller. Mens du går, må du være forsiktig for ikke å floke tidligere vridd hårstrå med nyere vendinger. Fortsett til alt håret er ferdig.
  • Total tid: ca 16 minutter
 2. 2
  Få en hårføner, angi hastigheten til lav og temperaturen kjøles ned og forsiktig tørke håret, tar seg ikke å blåse krøllene rundt for mye. Du trenger ikke å bekymre deg for å tørke håret ut, fungerer den kjølige luften mye som det kjølige vannet, holde neglebåndene stengt. Aldri, aldri, aldri bruke varme når du tørker krøllete hår. Ja, tilsvarer det frizz. Håret ditt er ferdig når håret er fuktig knapt til omtrent halvveis opp hodet ditt. Det bør likevel føle fuktig. Resten av tørking er opp til naturen. Hvis du ønsker å gjøre det helt tørt og ikke har mye hår skade bruke en diffuser, en bolle formet vedlegg som skiller krøller og bølger. Et voila! Du er ferdig! Nyt din nå vakre krøller!
  • Total Tid: Ca 20 minutter.

Teknikk 2

 1. 1
  Perfeksjonere det. Hvis du bare frustrert med håret-prøve curling "kinky" eller "gale deler av den. Enn la resten alene. Hvis du ønsker en" Taylor Swift "utseende, bare ta dine vakre krøller og legge til elgen. Vil det å se curlier? prøve å få kortere lag, eller curling toppen litt mer. Vi elsker vårt hår, men prøver å krølle noen gjør det ser mindre krusete og at det ser fint uten å drepe håret ved å bruke varme over alt. ( bare fikse det litt.)

Tips

 • Elsker håret ditt.
 • For mer holdbare krøller som vil bo ganske mye før du våkner opp neste morgen (eller til neste regnstorm), spray over krøllene med en lett hårspray. Garnier Fructis Stil Rask Dry Spray Strong (Puh, en munnfull) er en virkelig god en, og det er ikke dyrt heller. Du kan velge å bruke dette før eller etter at du blåse tørr. Uansett er bra.
 • Del håret i dusjen mens balsam er fortsatt soaking inn i håret ditt. Det er aldri så mye lettere på dette stadiet, og det holder seg gjennom hele styling prosessen.
 • Jeg kan ikke understreke på hvor viktig det er å ikke bruke varme når styling krøllete hår. Bruk aldri en varm hårføner, varmt vann eller varme styling ting som flatirons og curling strykejern, vil det føre til at neglebåndene av håret ditt til å utvide, og vannet til å fordampe, tørker håret ut.
 • En dusj kam er uunnværlig, og verdt uansett hvor mye du vil betale for det.
 • Bruk aldri noe merket "voks" "kitt" "lim" eller "rock", disse er altfor klissete for krøllete hår og kan ende opp med å forlate en ekkel rest som til slutt vil føre til at håret til å tørke ut og frizz.
 • Side delene er flatterende uansett hva ansiktet de er på. Det vil også holde kortere hår fra snu i trekanter hvis ingenting er satt i håret.
 • Hvis du ønsker å bruke pannebånd eller strikk i din krøllete hår, sørg for at de er brede og gjøre ut av stoffet. Krøllete hår kan ikke stå misbruk av gummi band og mager liten hode slips.
 • Hvis du absolutt må bruke en av de nevnte no-nos, sørg for å beskytte håret med en varme beskytte serum. Jeg er ikke helt sikker på hvordan de fungerer, men de virkelig beskytte håret, og samtidig gjøre alt skinnende og glatt.
 • Invester i riktig hår produkter. I motsetning til rett hår som kan håndtere misbruk av billigere hårprodukter (jeg ikke tolererer rett hår misbruk), er krøllete hår sensitive og må behandles med forsiktighet og kvalitet. Plus, de lukter fantastisk.

Advarsler

 • Vær forsiktig så du ikke får hårspray eller annen spray styling produkt i øynene dine!
 • Vær forsiktig når du bruker hårføner, de kan brenne deg.

Ting du trenger

 • En fuktighetsgivende eller fuktighetsgivende shampoo og / eller balsam
 • Dusj kam
 • Mirror
 • Texturizing flytende gel
 • Etterbehandling spray
 • Leave-in Conditioner (creme eller spray)
 • Gamle t-skjorter
 • En leder for krøllete hår
 • Blow tørketrommel