Wkano

Hvordan å style krøllete smell


Mye av naturlig krøllete jenter, tror de ikke kan gjøre smell. Vel dette er ikke sant, fordi krøllete smell kan se virkelig søt! Denne artikkelen vil vise deg flere måter du kan bære dem.

Trinn

Hvordan å style krøllete smell. Få noen smell kuttet ved neste hår stylist avtale.
Hvordan å style krøllete smell. Få noen smell kuttet ved neste hår stylist avtale.
 1. 1
  Få noen smell kuttet ved neste hår stylist avtale. Bestem om du vil side smell eller rett over smell. Det er best å ha smell kutte tørt, hvis de du kommer til å bruke dem naturlig, fordi vått krøllete hår ikke er representativ for det i det tørket tilstand, og du kan fortelle din stylist nøyaktig hva lengden er best. Hvis du kommer til å bruke dem rett, kan du ha dem klippe vått, men det er fint å ha til muligheten til å bruke dem krøllete og rett.
 2. 2
  Stil smell! Hvis du har wavier krøllete hår, din naturlige eller rettet smell vil både gli godt inn i ditt naturlige hår tekstur. Hvis du har veldig krøllete hår, er det best hvis du bruker din smell krøllete, med mindre du er rette resten av håret også. Veldig krøllete hår med pinne rett smell har en merkelig utseende til det.

Curly

 1. 1
  Ha rent hår. Vask håret med varmt vann for å åpne porene og rense. Gjøre å bruke en fuktighetsgivende balsam, la den sitte i håret i fem minutter eller så. Skyll alt ut med litt kjølig eller kaldt vann for å forsegle i fuktighet og gjør håret skinnende.
 2. 2
  Påfør styling produkter til håret ditt, som gel eller mousse. Bruk en permisjon i conditioner under for å bidra til å forebygge frizz. Glatt på produktene, og deretter knuse og finger curl til dine krøller er som ønsket.
 3. 3
  Scrunch ut ekstra fuktighet fra håret ditt med en bomullsklut.
 4. 4
  Plukk ut dine smellene fra resten av håret og finger krølle dem, ved hjelp av litt ekstra gel. Skille smell inn noen små seksjoner, og disse vil være individuelle krøller. Starter på bunnen (ved hodebunnen) vri håret delen hele veien ned, så vri det opp, og hold i noen sekunder. Gjør dette for alle de små deler for å sette dine smell i en stil som skal holde hele dagen.
 5. 5
  Blowdry smell med en diffuser vedlegg. Varmen vil bidra til å sette krøllene og holde dem drypper på ansiktet ditt. Trykk smell i diffuser feste en hårtørker, slå på blowdryer på de varme og lave innstillinger, og hold dem inne mot hodet ditt i 30-45 sekunder. Deretter slår du av hårtørker og ta det bort fra resten av hodet. Hvis du har tid, kan du spre resten av håret også. Blowdry håret til bare 80% tørr eller så for å forebygge frizz.
 6. 6
  Nyt coily, krøllete smell.

Rett

 1. 1
  Ha rent hår. Vask håret med sjampo og skyll med varmt vann (ikke varmt). Det varme vannet åpner opp håret sjakter, akkurat som huden din porene. Du ønsker å gjøre dette fordi du vil være i stand til å la conditioner absorbere innenfor hodebunnen din. La håret sitte med balsam i minst 5 minutter og skyll med kaldt vann.
 2. 2
  Bruk gel eller mousse i stedet for curling håret. Varmen fra strykejernet kan skade håret ditt. En god anbefaling er Herbal Essence.
 3. 3
  Knuse håret. Før du begynner scrunching håret, pin tilbake dine våte smell med et klipp av noe slag. Du ønsker ikke å ha smell all krøllete med kjemiske fordi du skal rette dem senere! Også, det er ikke sunt å stryke over mousse etter at du har sammenkrøllet det.
 4. 4
  Luft eller føn håret. Air tørking er et bedre alternativ hvis du har tid.
 5. 5
  Rett ut smell. Del dine smell til hvilken side du liker best, så jern. Hvis du har en hard tid med smell, eller hvis du ikke føler for å stryke dem, kan du alltid trekke dem tilbake med Bobby pinner!
 6. 6
  Prøv å bla eller krøller endene av smellene med flatt jern. På denne måten smell vil mesh lettere med resten av ditt krøllete hår.

Tips

 • Prøv en stil som den franske braid hodebånd eller en liten vri, hvis du ønsker å holde smell ut av ansiktet ditt i stedet.
 • Når dine krøllete smell er tørr, kan du vri dem sammen til én klump hvis de får i ansiktet.
 • Hold litt pomade på hånden for å retwist eventuelle bang krøller som kan få krusete eller flyktig grundig dagen.
 • Rett håret til side for å gjøre svingte smell.

Advarsler

 • Utretting smell hverdagen kan la dem være svært skadet, alltid bruke en varme protectant. Og sørg for å gi dem litt tid av og bære dem krøllete, eller flette / vri dem ut av veien.
 • Bruk en diffuser hvis du blowdry å unngå frizz.
 • Hvis du bruker for mye gel eller mousse, kan det gjøre håret "crunchy" og gi deg som out-of-the-dusj look, med mindre det er det du var som ønsker. Hvis ikke, må du huske, litt går en lang vei! Hvis dette skjer, kan du prøve scrunching håret litt mer, og dette vil bli kvitt den crunchy tekstur noe.

Ting du trenger

 • Mousse eller gel
 • Iron (valgfritt)
 • Blow tørketrommel (valgfritt)
 • Bobby pins eller klipp (valgfritt)