Wkano

Slik slår du av en gutt som liker deg

Det er vanskelig når en gutt liker deg, men du ikke føler det samme om ham. Men ikke fortvil, lese disse trinnene og slå ham.

Trinn

Slik slår du av en gutt som liker deg. Gi ham signaler om at du bare vil være venner.
Slik slår du av en gutt som liker deg. Gi ham signaler om at du bare vil være venner.
 1. 1
  Gi ham signaler om at du bare vil være venner. Loven som du ville gjort rundt noen annen venn. På denne måten blir det ingen forvirring at du er bare venner.
 2. 2
  Gi ham en vennlig klem.
 3. 3
  Ikke kompliment ham. Gutter noen ganger ta dette som et tegn på at du er tiltrukket av dem.
 4. 4
  Bruk stygge klær eller ingen sminke. Ikke fikse håret og at det ser ut som du har gjort noen innsats. Vær slobbish rundt ham. Du kan ta det til det ekstreme, og ikke ta et bad eller dusj.
 5. 5
  Være kaldblodige. Ikke være sympatisk for alle rundt ham. For eksempel gjort hvis noen feil si "hun / han ikke skulle ha vært så dum."
 6. 6
  Alltid si du har en kjæreste, og at du og kjæresten din har gått sterkt i ca 2 år eller mer. Hvis han mistenker at du lyver, han sannsynligvis ikke vil like deg, og det er det du ønsker å gjøre, ikke sant?
 7. 7
  Ignorere ham og ikke snakke til ham. Alltid fungerer for meg. Den beste tingen å gjøre er å gi en kald skulder eller når du ser ham, går den andre veien for å unngå ham.
 8. 8
  Handler dumme og irritere ham. Hele tiden være klønete. Spør ham en masse åpenbare dumme spørsmål og plage ham om alt.
 9. 9
  Være sløv. Når han prøver å snakke med deg gi ham virkelig korte svar. for eksempel hvis han sier ønsker å gjøre noe senere i dag? bare si "nah" og ikke forklare deg. Og hvis han kaller du handle som du må gå.... av den femte telefonsamtalen han bør få hintet.

Tips

 • Alltid snakke om gutter som har ett-upper... utseende, intelligens, stor kropp, og selvfølgelig et stort smil. Han vil føle seg svært selvbevisst, men ikke være for ondt på ham.
 • Snakk om andre gutter som du kan være interessert i, vil dette sende ham budskapet fint og klart å tilbake.
 • Ikke vær altfor vennlig, vil han tro du flørte med ham.. vi ønsker ikke at nå gjør vi?
 • Beste råd er å fortelle ham at du liker ham ikke på den måten, og du ville like det hvis han ville slutte å kvele deg med så mye oppmerksomhet. Bare fortell sannheten og være ærlig.
 • Hvis alt annet mislykkes, begynne å lyve. Vi alle hater løgnere så lyve om ting... (Kan føre til at du føler deg falske)

Advarsler

 • Vær forsiktig! Hvis denne personen begynner å bli en stalker, unngå person alle sammen kan være den beste ideen. Ring politiet og administratorer.
 • Husk å være hyggelig! Hvis han virkelig liker deg, vil han bli opprørt over at du ikke liker ham tilbake.