Wkano

Hvordan å være en populær jente i en privat skole

Hvis du er i ferd med å bytte fra offentlig til en privat videregående skole, kan disse tipsene hjelpe deg å føle deg trygg og blander seg på den første dagen. Utseendet er viktig fordi førsteinntrykket kan feste med deg i lang tid. Så, prøv noen av disse ideene for å hjelpe deg å se din beste!

Trinn

Hvordan å være en populær jente i en privat skole. Få tilbehøret rett og sørg for at du er up-to-date på alle de nyeste mote trender, filmer, musikk og kjendissladder!
Hvordan å være en populær jente i en privat skole. Få tilbehøret rett og sørg for at du er up-to-date på alle de nyeste mote trender, filmer, musikk og kjendissladder!
 1. 1
  Få tilbehøret rett og sørg for at du er up-to-date på alle de nyeste mote trender, filmer, musikk og kjendissladder!
  • Hår: Mange jenter ha håret i en rotete bun med en av de magre pannebånd. Hvis håret er kort eller lagdelt, og brikkene faller ut når du gjør en hestehale, bruker fargede barrettes i stedet for et pannebånd (de er søte, og gi deg som hyggelig, unikt utseende).
  • Negler: Hvis neglelakk er lov, ikke vær redd for å bruke forskjellige farger som neons eller sparkly polerer. Små detaljene som neglene kan vise folk din personlighet så vær kreativ! Hvis du bare vil ha en clean-cut, pen look, kan du prøve franske tips (på egen hånd hvis de er lange nok eller falske negler) eller klar polish.
  • Sko: I private skoler, er det vanligvis regler om sko. Vanligvis må de være kjole sko og / eller være en viss farge. Hvis det ikke er noen regler om sko, bære søte de som uggs. Ballett leiligheter er alltid søt. Hvite varebiler er stor også, selv om mange mennesker har dem. Du kan få lov til å bruke høye hæler. Hvis du kan, ikke bære virkelig høye de og bare bruke hæler i videregående skole, ellers bare kommer til å se rart. Hvis du kan, slitasje Toms. De er for en god sak, gjør du virker hyggelig og gi, og er super søt. Også Sperrys er søt også. Du tenker kanskje de er bare for preppies men de er ikke. Hvis skolen din gjør det, får de med søte farger og mønstre på siden. Også prøve å bruke farger som passer din uniform. Hvis du bruker en marine og grønn rutete skjørt, slitasje marinen eller grønne sko.
  • Sminke: Ikke gå over på sminke, naturlig sminke ser casual og pen! Bare sørg for at det ser naturlig og forbedre din naturlige skjønnhet. En bit av concealer, ansikt pulver, lys blush eller bronzer, tynn eyeliner på toppen øyehårskanten, mascara og en svært lys leppestift - hvis du bruker disse tingene lett, det vil gjøre ansiktet ditt ser virkelig pen og ikke falsk eller kake på. Less is more.
 2. 2
  Eier den holdningen. Attitude er en ting som kan redde eller ødelegge deg. Hvis du handle for trygg, kan folk se at du er full av deg selv eller stakk opp. Hvis du ikke er trygg nok, vil folk tro du er sjenert og vil ikke nærme deg. Bare smile, har god holdning (ryggen rett, skuldrene tilbake, hodet opp, ikke slentre), og se folk i øynene.
 3. 3
  Gjøre samtalen. I mange Google artikler, foreslår folk småsnakke og bruk av isbrytere som "Det ser ut som det kommer til å regne" eller "Hva klassen har du nå?" Ikke gjør det! Samtalene vil gå tørr på få sekunder hvis du starter med et tema som dette. Slå til en gruppe jenter og spør: "Er det noen som har Honors engelsk 1 neste time?". På den måten vil du avgir et seriøst inntrykk og også finne noen å sitte ved siden av den første timen! Snakk med jenta som kommer til å være i klassen og spør henne hva ungdomsskolen hun gikk til. Jentene kommer fra hele til å gå til private skoler, så hvis du ikke har hørt om at ungdomsskolen før, spør henne hvor det er på. Dette vil føre til en lengre samtale, og kanskje til og med et vennskap!
 4. 4
  Under første klasse, ikke vær redd for å heve hånden din hvis du vet et svar og stille spørsmål hvis du må. Dette vil vise lærerne dine at du er ivrig etter å lære og ønsker å gjøre dine oppgaver riktig. Og hvis noen spør om å få låne en blyant eller et stykke papir, ikke vær gjerrig, låne den til dem! Det er bedre å bli kjent som vennlig, snill, og deling enn gjerrig og egoistisk!
 5. 5
  Under lunsj, sitte i nærheten av jenta som du møtt med råd fra trinn 3, og selv invitere andre jentene du møtte i klassen eller i nærheten av din skap til å sitte sammen med deg. Etter hvert vil du ha et fullt bord og masse jenter til å snakke med, og det vises til andre at du er veldig vennlige og lette å snakke med, siden du sitter med så mange mennesker.
 6. 6
  Hvis du virkelig treffer den av med noen på den første dagen, si at du bør henge ut en gang, legg dem på facebook, spør dem om deres mål / e-post, og til og med spørre dem om sin celle nummer hvis du treffer av godt med dem!
 7. 7
  Gjøre lekser og være forberedt på skolen i morgen! Du ønsker å gi et godt inntrykk til lærerne, også!
 8. 8
  Spør en av dine nye venner hvis de prøver ut for en sport! Gjør dette på den andre dagen eller på Facebook. Hvis du har samme interesse, si at du ønsket å prøve ut også, og spør om de vet når try-outs og praksis. Sport og utenomfaglige actitivites er en flott måte å møte venner med samme hobbyer og interesser som deg.
 9. 9
  Du bør alltid prøve å være hyggelig, Disses gjøre folk til å le, men den som begynner å bli dissed vil ikke være ler og vil trolig hater deg. De kan spre et rykte eller noe om deg så spille det trygt, og hvis noen plager ikke unngå det, men bare fortelle dem hvordan du føler deg. Det viser at du har guts, og folk med respektere deg for det.
 10. 10
  Populære jentene på private skoler er enten hyggelig, vennlig type eller den stuck-up, NYC upper east side type. Uansett, bli venner med en av de finere populars og kle moteriktig. Det vil være din billett i den populære gruppen!
 11. 11
  Tilpass uniform. Knyt en hår-tie til baksiden av skjorten din for å stramme den.

Tips

 • Ta med mints eller tannkjøtt i sekken eller vesken for etter lunsj for å unngå ekkel ånde! Bringe mints og tannkjøtt er også en fin måte å få venner. Det kan være en enkel samtale forrett!
 • Se til å bli med idrettslag, klubber, og hjelpe til med noe skole-ånd relatert. Populære jenter er generelt i Spirit Club, ledelse, journalistikk, etc.
 • Kontroller at du er up-to-date på motetrender, filmer, TV-programmer, musikk og kjendissladder. Private skolejenter spesielt bryr seg om designer merker og mote!
 • Gå til miksere, spesielt hvis du går til en all-girls skolen!
 • Vær vennlig og snill, men ikke opptre arrogant, første inntrykk pinne. Hvis du er god på fotball, men din venn hater det bare gjøre det. Du kan få nye venner.
 • Noen private skoler tillater ikke makeup. Oh no! Du kan vanligvis trekke av litt concealer og foundation. Men hvis læreren ser du har den på og gjør at du vasker den av som kan være veldig pinlig.
 • Hvis du har dager hvor du får tilfeldig kjole, dra nytte av dem! Bære virkelig søte klær fra Hollister eller Abercrombie. Hvis du kan bære noen form for collegegenser, bære noe fra Abercrombie eller Hollister. Dette viser at du handle på de kule butikkene og de populære jentene vil like deg.
 • Kjøp en genser fra skolen butikken hvis de selger dem. De er fine og varme om vinteren, og skolen din kan sprenge air condition, så ta det bare i tilfelle, og holde den i skapet ditt!

Advarsler

 • Ikke ha noe langt der ute på den første dagen av skolen. Bruk den første dagen for å observere hva andre slitasje.
 • Ikke prøv å være for kjølig. Folk vil tenke at du er en snobbete poser desperat etter å være populær, og det vil være vanskeligere å få venner.
 • Ikke ha concealer som ikke samsvarer med din hudtone. Det trekker feil type oppmerksomhet, alle vil tro at du er en taper.
 • På den første dagen, prøver å se hvem som er populære, og på den andre dagen, henge med de fine populars.

Ting du trenger

 • Naturlig hverdags makeup, for eksempel mascara, concealer (sørg for at den passer din hud, ingen liker oransje under-øyne.), Øyenskygge og lipgloss. Eyeliner, foundation og blush er også akseptabelt, men ikke nødvendig. Inkluderer store makeup merker Maybelline, Revlon, L'Oreal, CoverGirl, og stort sett alt fra Sephora!, Chanel og Lancôme er noen av de beste.
 • Hår produkter som sjampo og balsam (prøv Pantene Ice Shine-det fungerer utrolig), hestehale holdere, hår bånd, pannebånd, og hårspenner er absolutt nødvendig.
 • Med mindre din skole har en uniform, må du stilig, trendy å bære. Prøv Abercrombie, PINK, Hollister, og Juicy Couture. Etter billigere alternativer, gå for Forever 21 og Charlotte Russe. PacSun og europeiske Eagle er middels priset versjoner av disse butikkene. Alle disse butikkene har bedårende klær som passer nesten alle størrelser.
 • Detaljer som neglelakk, smykker, sko, og parfyme kan gjøre den største forskjellen. Nesten hver spiker farge er akseptabelt, men det beste er rosa, rød, lavendel og fransk manikyr. Chunky smykker vil mest sannsynlig ikke se bra ut hvis skolen din har en uniform. Hvis den ikke gjør det, kan du enkelt gjøre det arbeidet med antrekkene dine. Også gå for charms, perler eller diamanter smykker - de er alle klassiske trender som aldri vil gå ut av stilen. Sko er avgjørende. Gå for merker som Nike (flott for etter-skolens praksis og gym klasse), Coach, Ugg, og Juicy Couture joggesko! De fleste jenter bruke parfyme, body spray fra Hollister / A & F / etc, eller kroppen tåke / spray / lotion fra Bath & Body Works.