Wkano

Hvordan bli kvitt kroppslukt

Mange gutter og jenter likt håndtere BO (kroppslukt). BO er en stor avkjøring for folk flest, og noen ganger kan det være en utfordring å bli kvitt det. Hvis du ønsker å lukte så frisk som en stemorsblomst uten problemer, les videre.

Trinn

Hvordan bli kvitt kroppslukt. Hvis du ønsker å gjøre det, barbere armhulene.
Hvordan bli kvitt kroppslukt. Hvis du ønsker å gjøre det, barbere armhulene.
 1. 1
  Dusje hver dag. Dusjing er ofte og viktig del av å holde unna kroppslukt. Dusje hver morgen eller kveld, avhengig av tidsplanen. Bruk en kraftig såpe som Irish Spring eller Dove over hele kroppen og i de områder som er sannsynlig å få BO Disse områdene omfatter armhulene, føtter, rygg, nakke og private områder.
 2. 2
  Hvis du ønsker å gjøre det, barbere armhulene. The hår under armhulene vil felle i svette og bakterier, som forårsaker lukten å intensivere.
 3. 3
  Bruk deodorant. Etter stepping ut av dusjen og tørker av, bruk en god deodorant. Noen ganger er det mer effektivt å benytte en kraftig roll on deodorant og deretter en sterk sjøsprøyt slag. Sett på begge typer i fem til ti sekunder. Det er også viktig å sette på litt mer deodorant rett før og etter trening.
 4. 4
  Omsorg for dine føtter. Hvis du har fotlukt, spray litt deodorant på bunnen av føttene før du setter sokker på. Dette vil holde føttene tørre og friske hele dagen lang. Også prøve å sette tørketrommel ark i skoene for å friske dem.
 5. 5
  Bruk en god luktende cologne / parfyme. Ikke prøv å bruke god luktende ting å dekke opp BO Parfymerende og parfymer er bare effektiv hvis du er ren når du setter dem på.
 6. 6
  Sørg for at klærne er vasket etter ett bruk.
 7. 7
  Ha alltid en ekstra skjorte med deg. Den verst tenkelige tilfellet er å være borte fra hjemmet med en stinkende, svett skjorte. Det gjør ikke vondt å ha en ekstra i vesken-bedre å lukte rent enn å ha et rykte for "Stinky Sally".

Tips

 • Ikke prøv å skjule din lukt med parfyme / cologne.
 • Carry deodorant og en ekstra skjorte med deg.
 • Ikke bære klærne mer enn en gang før vask.
 • Hvis du står fast et sted uten deodorant eller en annen skjorte, og du vet stinker du, ta på en jakke for å holde i lukten.

Advarsler

 • Noen mennesker er allergiske mot visse typer såpe og deodoranter-finne en som passer for deg.