Wkano

Hvordan du starter en vellykket klubb

Har du noen gang sett alle de klubbene som virkelig lykkes? Noen gang ønsket å starte en av disse klubbene for deg selv og være på hodet av det? Ja? Følg disse enkle trinnene, og du bør ha suksess! Så bare les ned nedenfor!

Trinn

Hvordan du starter en vellykket klubb. Bestem hva slags klubb det vil være og tenke opp et fengende navn.
Hvordan du starter en vellykket klubb. Bestem hva slags klubb det vil være og tenke opp et fengende navn.
 1. 1
  Bestem hva slags klubb det vil være og tenke opp et fengende navn. Klubben skal ha et tema, og folk i klubben din bør være å samle fordi de deler en felles interesse.
 2. 2
  Finne ut hvor og når din klubb vil møte. Hvis du ønsker at møtene skal holdes på skolen din, snakk om det med de andre klubbmedlemmer først. Er det bare en gang i måneden eller to ganger i uken du møte? Det er viktig å ha disse detaljene strykes ut slik at medlemmene ikke blir forvirret. Sørg for at alle kan komme til møtene lett. Hvis de ikke kan komme til hvert møte, er det greit!
 3. 3
  Begynn å rekruttere medlemmer for klubben din. De fleste medlemmene bør være blant dine venner, men noen folk du ikke kjenner godt bør få lov til å delta, slik at det vil bli mer populært. Men husk, å ha for mange medlemmer kan resultere i mye sinne eller frustrasjon.
 4. 4
  Etablere en "regjering" i klubben din. Du kan omfatte:
  • en leder (president). De bør kjøre klubben, møter, og håndheve reglene
  • en nestleder, som er ansvarlig når lederen ikke kan gjøre det (visepresident)
  • en kasserer. De bør håndterer klubbens penger, og holde styr på kontingent for medlemskap, betale regninger for klubbene operasjoner og aktiviteter. De bør også holde oversikt over alle innskudd og lån for regnskapsmessig.
  • en sekretær. De bør holde minuttene av hvert møte og lese dem for retting eller tillegg for hvert påfølgende møte. De kan bistå med aktivitetene til klubben, som hendelser som er vert, og gi en rapport av hendelsen på møter som følger disse hendelsene.
  • en historiker. De bør holde en oversikt over aktiviteter som klubbens verter, etc.
  • et hode of Events. De bør delegere klubbens medlemmer til å bidra i planleggingen av organiserte aktiviteter.
  • en reklame team. De bør være ansvarlig for å lage flyers osv.
 5. 5
  Bestem deg for en klubb symbol, farger osv. Dette bør også bli bestemt av klubben og stemte på.
 6. 6
  Gjør klubb IDer. Lag en mal med navn, klubbens navn, medlem rang (hvis de har en), kontaktinfo til klubben, klubbens plassering, og tiden siden de ble medlem.
 7. 7
  Få et motto / slagord. Dette trinnet er valgfritt, men det kan bidra til å holde alle i klubben på rett spor. Gjør det inspirerende.
 8. 8
  Har ditt første møte. Det er best å ha snacks og en slags spill for å gjøre et godt inntrykk. Ring medlemmer til å minne dem på det første møtet, så det er best hvis alle deltar.
 9. 9
  Holde fremover. Ha en god grunnlov for å bidra til å avklare hva du vil gjøre og hvordan. Hjelp dine offiserer til å vite hva de skal gjøre og hvordan de skal oppføre seg. Det finnes bøker å veilede deg i disse tingene - få en.

Advarsler

 • Ikke la alt dette "leder" business komme til hodet: bli for svulmet av stolthet og enten medlemmene vil styrte deg, eller de vil rett og slett forlate. Du bør være rettferdig og ikke bli sittende fast opp.
 • Se at gruppen ikke blir for "eksklusiv", ellers vil folk begynne å tenke på klubben og alle medlemmene i det som egoistisk, og de vil gi deg en kald skulder.
 • Ikke begynn din klubb før du er sikker på at du har alt organisert