Wkano

Hvordan kjøpe en gave til kjæresten din

Heller du liker ham som en venn eller litt mer, er det alltid vanskelig å kjøpe en gave til gutten din... venn, så forhåpentligvis dette Google vil hjelpe deg ut!

Trinn

Hvordan kjøpe en gave til kjæresten din. Vær kreativ med gaven din!
Hvordan kjøpe en gave til kjæresten din. Vær kreativ med gaven din!

Kjøpe en gave til kjæresten din

 1. 1
  Spør ham. Vel dette er den enkle og åpenbare ting å gjøre! Han vil nok si at han ikke ønsker noe, men likevel spørre om du ikke kan komme opp med noe.
 2. 2
  Vær kreativ med gaven din! Tenk på alle dine inne vitser, er det noe du kan få ham som vil minne ham om deg eller den vitsen du dele?
 3. 3
  Tenk om hans hobbyer selvsagt!
 4. 4
  Tenk om de små tingene som sin favorittfarge, favorittmat, film, type musikk, skuespiller eller skuespiller.
 5. 5
  Ta hensyn til sine venner. Venner kan være en stor anelse i hva noen liker. Hvis alle hans venner kle preppy deretter mens du er ute gå inn European Eagle eller Hollister. Hvis alle hans venner er datamaskinen nerder og deretter gå inn i en butikk som Best Buy. Mange ganger venner som de samme tingene!
 6. 6
  Merker alltid fungerer. De fleste gutta har merker de liker. De er Ford eller Chevy, John Deere eller Carhartt, Home Depot eller Lowes, Pepsi eller cola, ett lag eller det andre. Hvis du vet han liker Chevy bedre da Ford deretter se etter ting med Chevy logo. Logoer fange folks oppmerksomhet! Hvor mange ganger har du stoppet og så på noe bare fordi det hadde Cinderella på det, eller fordi det hadde Snow White på den i stedet? Merker kan ikke styre deg galt, bare sørg for at det er den han liker!
 7. 7
  Selv om det virker som den enkle veien ut, gutta elsker mat! Og du kan aldri gå galt med gavekort. Det kan virke upersonlig, men alle liker dem. Og hvis han kan kjøre, gavekort til gatekjøkken, og for å få gass, eller bare bil ting generelt vil alltid gå over bra også!
 8. 8
  I stedet for å kjøpe ham en sjokolade bar, bake ham fudge eller informasjonskapsler. Hjemmelagde gaver er de beste og vise hvor mye du bryr deg om noen.
 9. 9
  De fleste gutter tror at hvis du gir dem noe de må også i retur. Det er ikke en dårlig ting, men de trenger hjelp så prøve å la noen ledetråder rundt for dem, det fungerer!
 10. 10
  Personlige gaver er alltid en favoritt blant relasjoner. Verdsette dine bilder med strålende produkter som collager, fotokort, fotobøker.

Tips

 • Vet hva han liker. For eksempel, hvis han har en favoritt hettegenser at han bærer hele tiden, få ham en annen i en lignende stil. Hvis han har en favoritt band, holde seg borte fra musikken (han sannsynligvis allerede har alt uansett) og få ham en plakat eller enda bedre, konsertbilletter.
 • Vet hva han ikke liker. Hvis han hater rap musikk, så ikke kjøpe seg en 50 Cent cd. Hvis han hater fargen oransje da ikke kjøpe ham noe av den fargen! Hvis han hater å lese holde seg borte fra bøker, osv. Vet hva han ikke liker, som også vil hjelpe deg begrense dine muligheter.
 • Hold deg unna klær, undertøy, og billige parfymer og deodoranter. Hans mor eller bestemor vil få ham det!
 • Hvis du kommer til å få noen til å hjelpe deg å plukke ut gaven spørre sin far, bror eller nær venn.
 • vet den beste måten å behage ham, et fall på dette ene, du kan få en getaway for en dag, bare for dere to. Og hvis du gjør det middag, enda bedre. *
 • Vet hva han har. Hvis han har en iPOD da ikke kjøpe ham noen CDer...
 • Mange gutter finner tilfeldige ting morsomt...
 • Din gave trenger ikke å være dyrt eller billig. Det kan være små og den perfekte gave, men bare fordi det er stor betyr ikke at det er for mye. Du er bare venner så ikke bruke for mye! Det handler om kvalitet og ikke kvantitet!
 • Prøv å få ham en iTunes-gavekort
 • Gi ham en dyrekretsen kopp eller et bilde cup som bærer bildet av begge.

Advarsler

 • Hvis du spør fyren venn så sørg for at han er moden, og ikke bare kommer til å gi deg en dum ideer...
 • Ikke bare gi ham penger.