Wkano

Hvordan komme sideswept smell

Side-feide smell er en populær frisyre fordi de arbeider med nesten hver ansiktsform og hårklipp. Denne artikkelen vil hjelpe deg å klippe og style dem selv. Merk: det anbefales at du leser hele artikkelen gjennom før du starter slik at du er litt kjent med fremgangsmåten når du starter klipping og styling.

Trinn

Hvordan komme sideswept smell. Seksjon av håret du vil klippe ut.
Hvordan komme sideswept smell. Seksjon av håret du vil klippe ut.

Cutting

 1. 1
  Seksjon av håret du vil klippe ut. Hvis du har tykt hår, bør du bruke en mindre del enn de med tynt hår.
 2. 2
  Knyt resten av håret i en bolle eller hestehale å holde den ut av veien.
 3. 3
  Fyll en kopp med varmt vann. Dypp penselen i vann og børste å-være smeller ned slik at de henger over ansiktet ditt. Den våte børsten vil dempe smell for å sikre jevn klipping.
 4. 4
  Begynn med midten av panneluggen. Ta tak i håret som faller mellom de ytre endene av øynene. Hold det å plassere og langfinger på den lengden du ønsker den korteste delen av smell å være.
 5. 5
  Begynne å skjære. Bruk fingrene som en barriere, slik at du ikke kutter for kort. For en mindre rett kant klippe, klippe panneluggen mens saksen er pekte vertikalt. Du kan også bruke denne metoden etter at den første horisontale snittet.
  • Nybegynner tips: Skjær smell litt lenger enn det som er ideelt i begynnelsen, og se hvordan du liker det, kan du alltids kutte mer senere hvis det er for lenge, men når den er for kort vil du bare nødt til å vente på det å vokse tilbake.
 6. 6
  Ta en tynn del av håret fra høyre side av delen du bare kutte. Bruk samme teknikk skissert i forrige trinn, men sørg for at denne delen er litt lengre enn den mellomste. Gjenta for den samme mengden hår på venstre side.
 7. 7
  Bruk en fin-tann kam for å gre smell. Pass på at de er selv.
 8. 8
  Fjær de siste to tråder å ramme inn ansiktet. Disse to tilnærmingene bør starte rett over ørene. Til fjær, sørg for at den saks er meget sterke. Åpne dem og begynnelsen på lengden av den siste delen du klippe, kjøre kniven i korte opp og ned slag mens slutt reiser nedover strand. Pass på å aldri lukke saks, bør de være skarp nok til å klippe håret på denne måten.
 9. 9
  Skyv til siden og la tørke.

Styling

 1. 1
  Hold smell loddrett over hodet.
 2. 2
  Påfør litt Volumizing mousse mot røttene av smell. Glatt den opp med fingrene for en jevn fordeling. Hvis ønskelig, legge til litt mer om halvveis opp smell og glatt opp igjen. Dette vil holde smell skille seg.
 3. 3
  Bruk en stor radial pensel til å børste mousse ut. Pass på å børste den ut med en gang eller smell vil tørke hardt.
 4. 4
  Pakk smell rundt børsten. Varme dem med et slag tørrere i noen minutter, alt mens du trekker håret ut og rulle tilbake for å gi maksimalt volum.
 5. 5
  Børst smell til siden. Vær sikker på at det ikke er hull.
 6. 6
  Bruk en Volumizing hårspray hvis ønskelig.
 7. 7
  Lett kam smellene med en fintannet kam for å bli kvitt fly aways
 8. 8
  Ferdige.

Tips

 • Når du får din smell kuttet, mens du sover, sette et klipp i dem for å holde dem tilbake. Del håret slik du vanligvis ville gjort, men trekke smell lenger tilbake og klippet dem. Det hjelper dem å holde sin form og holde dem ut av ansiktet ditt.
 • Bruk en dyp conditioner å beskytte håret ditt og holde det mykt.

Advarsler

 • Begynne å skjære med en klar idé om hva du vil, slik at du ikke ombestemmer deg halvveis gjennom.