Wkano

Hvordan ser umiddelbart tynnere

Lyst til å se tynnere uten å gå til gym? Selvfølgelig gjør du! Her er noen tips til å se umiddelbart tiltalende uten en farlig krasj diett eller drastisk plastisk kirurgi.

Trinn

Hvordan ser umiddelbart tynnere. Bruk riktig montering undertøy.
Hvordan ser umiddelbart tynnere. Bruk riktig montering undertøy.
 1. 1
  Stå rett opp. Hvis du forbedre din holdning, ikke bare du redusere synligheten av ruller i magen din, men du også få tillit! Paret med et vinnende smil og øyekontakt, du er god til å gå. Spesielt hvis du har en liten byste, kan du prøve å stikke bust ut når utretting ut igjen. Dette bør gjøre deg skjorta ser mindre baggy nær magen, snarere slik at det vises mer luftig på grunn av bysten din.
 2. 2
  Bruk riktig montering undertøy. Utseendet du går for er sømløs - ingen dårlig tilpasset BH som forlater rygg fett smitte over i svulmende ruller, og prøve på en slip.
 3. 3
  Bruke lange, montering skjorter. Dette er flatterende for alle ettersom de synes å strekke ut overkroppen. De bør passe til flatere kroppen din type, men vær så snill, ikke umiddelbart strek til nærmeste Abercrombie og Fitch. Deres skjorter er for tettsittende hvis du er bekymret ser tynnere.
 4. 4
  Velg farger nøye. Unngå lyse farger og mønstre, de umiddelbart gjøre at du ser større enn du er! Mørke farger gjør ser tunge deler små. Toppen Du er tung? Det betyr å bytte til mørke topper. Også unngå horisontale striper, og disse fremhever din omkrets! Hvis du er bunnen tung, gå for mørkere bukser, skjørt eller jeans å slanke seg dine bunner og ben. Til slutt, unngå "baggy" klær, og ha ting som passer deg nøye.
 5. 5
  Matche skoene dine for å bygge din. Hvis du er kort og tung, kan et par av undervurdert plattform tresko eller støvler gi deg høyde, og også motvekt kroppen din størrelse. Hvis du er høy og tung, vil et par av mørke leiligheter eller lav hæl pumper gjøre føttene dine ser mindre uten å gjøre deg enda høyere. Unngå slanke hæler og skarpe spisse tær, de vil se mindre på deg, og fremheve din størrelse.
 6. 6
  Bruk ditt hår og makeup på en flatterende måte. Folk vil bli altfor distrahert av ditt vakre ansikt å bry seg om alt annet.
 7. 7
  Unngå "Jeg er så feit" samtaler. De fleste mennesker har vært involvert i en av disse og de bare bringe deg ned. Du er mest sannsynlig ikke fett. Folk flest ikke bryr seg så mye som du tror de gjør fordi de er fanget opp i seg selv. Flaunt kroppen din slik den er. Hvis det hjelper, lage en liste over alle de menneskene som elsker deg og alle de tingene du liker ved deg selv. Du først må elske deg selv før du elske andre. Tillit er nøkkelen.
 8. 8
  Bruk klær som er riktig størrelse. Hvis du er en størrelse 20, ikke prøve og presse inn i en størrelse 16. Det vil gjøre at du ser større hvis alt buler ut. Men på samme tid, ikke bære klær som sump deg. Virkelig se på kroppen din og bruke klær som passer ordentlig.
 9. 9
  Ikke ha stripete skjorter, de gjør vises deg bredere. Med mindre de er opp og ned (pin striper) som gjør at du ser lengre og slankere
 10. 10
  Understrek mindre del av deg og kamuflere dine problemområder. Hvis midjen er relativt tynnere enn hoftene, slitasje formsydde skjorter og skjørt som bluss ut. Hvis midten er tykk og beina er normal størrelse, slitasje løsere, tunika bluser med tynne, straight-legged bukser. Ikke bruk løstsittende topper med løs bunn.
 11. 11
  For å understreke midjen og gjøre kvinnelig figur en A + slitasje belte i midjen din eller bringe klær linjer til midjen din. (Gå deg buksene Har til midjen din, skjorte gå til midjen din, kjole linje ved midjen)
 12. 12
  Spill opp de gode delene og motvekt. Store hofter? Ha noe å forlenge bena og noe "tykk" eller stor rundt skuldrene. Se alltid å understreke en liten midje (selv om du gjør det opp)
 13. 13
  Ikke bli sittende fast på klær størrelser! Kjøpe en større enn vanlig klesplagg for å fremheve dine små deler (bein, hofter, torso) kan oppveie de større deler.
 14. 14
  Matche dine smykker til din størrelse. Hvis du er en stor, høy person, slitasje store biter av smykker. Tror en (one!) nice chunky armbånd eller et par lysekrone øredobber. En stor kjede vil se flott ut også-men unngå chokers.
 15. 15
  Alltid husk: du er vakker. Å vite at vil umiddelbart legge til en attraktiv faktor til hele ensemblet.
 16. 16
  Svarte klær er flott å bære de gjøre at du ser tynnere.

Tips

 • Kutt ned på brus. Soda drikker inneholder mye sukker og kalorier og gjøre deg se oppblåst. Du ønsker ikke at gjør du? Lagre dem på fest!
 • Du trenger ikke å være tynn for å se bra ut, er det eneste som betyr noe hvor godt klærne passer deg og hvor komfortabel du er i dem. Husk at den eneste funksjon av størrelse kodene er å gi informasjon, så kjøpe klær i din størrelse.
 • Sunt å spise og drikke mye vann kan også hjelpe med hvordan du ser og føler. Lese inn ernæring kan gi deg en idé om hva som er bra for deg og hva er ikke, og husk - sunn mat trenger ikke å smake dårlig. Du kan ganske enkelt lage et godt måltid som også er bra for deg, hvis du vet hva kroppen din trenger.
 • Gjør ting som gjør at du føler deg bra. Bruk ting som du er komfortabel i. Jo bedre du føler deg, jo flere personer du vil tiltrekke.
 • Du kan fortsatt ønsker å utøve. Prøv sykling eller daglig gange til å begynne å forme kroppen din på riktig måte. Trening kan være morsomt med riktig tenkemåte, og spesielt når du begynner å se resultater.

Advarsler

 • Slutte å gjøre ting og henger med folk som gjør at du føler deg mindreverdig. Modeller er retusjert. Ikke irritere over måter du kan se ut som dem
 • Hvis du kommer til et treningsstudio for å prøve å gå ned i vekt, ikke over gjør det. Du kan ende opp med å skade deg selv. Resultater tar tid, så ikke press deg selv.
 • Dietten nøye, ikke overdriv. Lover å spise mer nutritiously. Spis riktig porsjoner, og ja, du kan ha sjokolade, men gå lys på den.
 • Hvis du skal trene, se en kvalifisert lege før du starter noen treningsprogrammer. Intense treningsøktene er spesielt uegnet for de med høy body mass index, som de plasserer ekstra belastning på hjertet. Legen din bør være i stand til å veilede dere til et treningsprogram som passer for deg.