Wkano

Hvordan vite om en jente liker deg i skolen

Det finnes ulike måter å fortelle om en jente liker deg. Men hvis du er i videregående skole eller høyskole, er det visse måter å gå om det. Dette er en omfattende guide til å finne ut hvorvidt jenta som du har lyst føler det på samme måte.

Trinn

Hvordan vite om en jente liker deg i skolen. Spør henne om seg selv.
Hvordan vite om en jente liker deg i skolen. Spør henne om seg selv.
 1. 1
  Bare vær deg selv. Vær trygg, holde hodet opp og se henne inn i øynene. Hvis du er sikker på at du kan gjøre det første trekket.
 2. 2
  Spør henne om seg selv. Vanligvis, folk elsker å snakke om seg selv. Spør henne spørsmål og bli kjent med henne. Hvis hun ikke kjenner deg eller ikke synes interessert i å dele, back off. Du ønsker ikke å gå av som skumle.
 3. 3
  Spør henne et enkelt spørsmål. "Kan jeg sitte?" Hvis hun ikke svarer raskt, betyr det at hun vil at du skal holde rundt lenger fordi hun liker deg. Spør henne noe, og hvis det er et raskt svar, er hun ikke interessert (vær forsiktig! Hun kan svare raskt og fortsatt liker deg, så ikke automatisk tenker at hun ikke liker deg), eller hun kan bare være sjenert. Hvis det er en langsom svar for deg, betyr det at hun er interessert, og ønsker du å henge rundt lenger, og er komfortabel med deg. Hvis hun liker deg vil hun ønsker å snakke med deg mer enn noen annen person... med mindre hun spiller hardt for å få. Også, hvis hun smiler mens hun snakker, eller sier ikke ja ikke noe svar, det betyr at hun er nervøs på hvordan du skal dømme henne.
 4. 4
  Hun vil starte tilfeldige samtaler med deg. Hvis hun liker deg, spesielt hvis du ikke snakke med henne for mye, vil hun forsøke å snakke med deg og starte svært små samtaler. Hvis hun har et spørsmål, ta oppmerksom hvis hun går ut av hennes måte å spørre deg i stedet for noen andre.
 5. 5
  Vær deg selv. Hvis hun strekker seg ofte, kan dette være et tegn på at hun er nervøs eller føler behov for å flytte fordi du er rundt. Ikke bli forvirret. Hun kan bare trenger å strekke. Hvis hun gjør det oftere når hun er rundt deg, hun kan være å prøve å få din oppmerksomhet.
 6. 6
  Hvis hun går forbi deg og ser ikke på deg eller erkjenner du det er fordi hun vil at du skal tro hun er ikke interessert. Roper navnet hennes og si: "Hei." Hun vil sannsynligvis bare smile fordi hun er nervøs.
 7. 7
  Lønner hun merke til deg? Når hun snakker til deg, sier hun navnet ditt mye? I så fall betyr det at hun vil at du skal legge merke til at hun liker deg.
 8. 8
  Si noe tilfeldig til henne. Blurt det på henne og fortsette å gjøre det før hun merker. Sjansene er, hvis hun har enda et spor mengde følelser for deg, vil hun smile og prøve å strekke samtalen. Hvis hun bare gir deg et skittent utseende og snur seg bort, det er greit, bare gå videre til neste trinn.
 9. 9
  Sørg for å være hyggelig mot henne. Pass også på at du ikke gjøre henne tror du misliker henne i det hele tatt! Vær høflig og gentleman-aktig.
 10. 10
  Hvis vennene hennes ser på henne, og så deg, eller når du snakker med henne, hennes venner gi ser på deg og heve øyenbrynene sine, er dette også et godt tegn, og hvis noen sier at hun liker deg, er sjansene hun fortalte dem fordi hun håpet at du ville finne ut. Ikke bekymre deg hvis vennene hennes ikke handle annerledes rundt deg, kan hun ikke har fortalt dem.
 11. 11
  Hvis du sitter diagonalt fra henne i klassen, vil hennes knær eller skuldre være pekte mot deg. Eller hvis du sitter overfor henne, vil hun bli vinklet mot deg. Dette betyr at hun liker deg og ønsker å komme nærmere deg.
 12. 12
  Hvis du sitter ved siden av henne og hun har bena krysset over og hennes krysset over beinet er mot deg dette kan bety at hun er komfortabel i din bedrift og liker å snakke med deg.
 13. 13
  Hvis du sitter bak henne, vil hun lene seg tilbake på stolen, og prøver å få din oppmerksomhet (for eksempel kopiering dine vaner) og vil se etter måter å snu seg rundt og se på deg (passerer et oppdrag tilbake, hun ' ll snu og se på deg).
 14. 14
  Et annet tegn på at du kan fortelle om en jente liker deg er hvis hun smiler hver gang du komme og snakke med henne.
 15. 15
  Spør henne ut og se hva hun sier. Få det ut av veien! Hvis hun liker deg, vil det spare mye av å kjøre rundt etter henne.
 16. 16
  Hvis du liker henne, gi henne tips om myspace eller facebook, si. "Jeg tenker alltid på henne», og hvis hun spør deg, "Hvem liker du?" fortelle henne at det er henne, eller du kan si at hennes navn begynner med en (brevet hennes navn starter med) og få henne til å tenke litt før du fortelle henne. Dette er en virkelig god flørting metode, men bare gjøre dette til et punkt, fordi de fleste jenter liker gutter å komme rett ut med det.
 17. 17
  De fleste chat-servere har "usynlige"-funksjoner, så hvis jenta er online, chatte med henne litt, så fortell henne at du må gå ved hjelp av usynlige funksjon. Hvis hun logger seg av eller bruker Invisible funksjon, så det er et stort hint om at hun liker deg.
 18. 18
  Legg merke til hennes bevegelser. Hvis hun leker med hennes smell, slite på håret hennes, leker med håret hennes, eller justere klærne hennes når hun snakker til deg, hun liker du sannsynligvis. Jenter ser ut til å bli nervøs rundt fyren de liker. Hvis hun ikke kan se deg i øynene, er det et tegn på noe godt. Det betyr bare at hun virkelig liker deg og ønsker å se bra ut for deg, eller er hun veldig nervøs rundt deg.
 19. 19
  Ta hensyn til om hun endrer sin holdning når du går inn i klassen. Dette er et klart tegn.
 20. 20
  Prøve og få henne e-post og deretter foreta en ny e-post som har ingenting å gjøre med ditt navn og sende henne e-post som sier at du liker henne, men ikke fortelle henne hvem du er, eller spørre henne om hun liker deg, men ikke fortelle henne du er den personen som spør. Ikke gjør det for mye, fordi hun kan begynne å tenke at noen er stalking henne og du ikke ønsker det.
 21. 21
  Her er en flott hint om at hun liker deg. Når du snakker med henne (på forhånd) har din venn gå opp og si: "Hei." Hvis hun sier, "Hei", og slår tilbake til deg, ønsker hun enten din oppmerksomhet eller vil at han skal forlate så hun kan fortsette.
 22. 22
  Legg merke til når du erte henne. Hvis hun har en hard tid på å tenke på et comeback hun liker du sannsynligvis, men ønsker ikke å gå lenger, slik at hun ikke fornærme deg.
 23. 23
  Ikke snakk til hennes beste venn besatt, da dette kan antyde at kanskje du liker hennes beste venn, og det er ikke et godt tegn! Jenter kan bli sjalu.
 24. 24
  Når du er i gangen, prøve å gå et par skritt foran henne. Hvis hun liker deg, vil hun gå raskere å ta opp med deg. På den annen side, hvis hun går foran deg, og hun går veldig sakte, er det fordi hun vil at du skal fremskynde og gå ved siden av henne. Hvis hun bremser ned bak deg, ikke ta dette som et tegn på at hun ikke liker deg! Hun er nok bare nervøs.
 25. 25
  Hvis du snakker med henne i klassen og hun er rolig og rask tale, men snakker du til henne på telefonen eller noe, og hun er alt høyt og ikke nervøs, kanskje hun liker deg.
 26. 26
  Merke til når hun sitter ved deg i klassen. Hvis hun prøver å handle morsomt rundt deg, så det kan absolutt være noe der.
 27. 27
  Få opp et par ganger i klassen. Se om hun følger i din retning. Hvis hun gjør det, ikke gjør dette veldig mange ganger. Ellers kan hun legge merke til hva du gjør.
 28. 28
  Hvis hun ser på deg og sier ikke noe, så hun venter på at du skal si noe for å starte samtalen eller gi et enkelt skilt å la henne vite at du legger merke til henne, som en bølge og smil. Hvis hun gjør det samme tilbake, hun liker du sannsynligvis.
 29. 29
  Hvis du og henne har begge myspace / facebook-kontoer, og hun begynner å prate med deg i løpet av fem minutter av din ankomst på nettet, og det skjer et par ganger, er dette et godt tegn. Det betyr at hun er å se på chat-listen og venter på å komme på nettet. Men hvis hun ikke gjør dette hver gang, ikke bekymre deg, hun er sannsynligvis bekymret plage deg eller vises pushy.
 30. 30
  Hvis du har kjent henne i lang tid, så hvis hun liker deg, vil hun begynne å endre sin atferd, ubevisst eller bevisst. Hun kan bli en "bedre" person, eller starte kopieringen noen ting som du gjør som et forsøk på å imponere deg. Dette er også en god måte å finne ut omtrent hvor lenge hun har likt deg.
 31. 31
  Hvis dere er venner og hun går til deg med alle hennes problemer, viser det at hun stoler på deg og ønsker du å være en del av hennes liv. Ta opp disse problemene, og prøve å hjelpe henne å løse dem. Tilsvarende, hvis du går til henne for dine problemer, og hun viser en obsessive 'mor høne' bekymring, og genuint prøver å løse alle problemer, hun liker deg eller du er veldig gode venner.
 32. 32
  Hvis du spiller et online spill, og hun er din venn på spillet, kan hun begynne å sende deg en masse gaver. Dette kan eller ikke kan bety at hun liker deg. En god måte å sjekke ville være enten å få dupliserte kontoene med falske navn og legge henne og sa vil du legge meg for spillet, eller be en kompis til å legge henne i spillet. Hvis hun sender deg veien flere gaver enn hun sender til din kompis / din duplikat konto, hun liker du sannsynligvis.
 33. 33
  Hvis du chatter, når det er en pause, sier noe sånt som "luv u", og se hvor lang tid det tar for henne å svare. Hvis hun svarer umiddelbart med "<3 du tilbake," eller noe sånt, tror hun sannsynligvis mener du det i form av vennskap og ikke kjærlighet. Hvis hun svarer etter en lang pause, betyr det at hun er usikker på om hennes følelser, og hun kanskje liker deg, så hun tar litt tid å sortere seg ut. Hvis du prøver dette, og neste dag på skolen, opptrer hun shyer enn vanlig eller kanskje lykkeligere enn vanlig, kan dette vise at hun er interessert, og du har fanget hennes oppmerksomhet.
  1. Hvis du sitter i nærheten av henne, men ikke veldig nær til henne i en gratis time, snakke en liten litt høyere enn vanlig. Hun kan synes å være å lese en bok, men hvis hun ikke snu sidene og hvis hodet er slått litt mot deg, hun kan være å prøve å lytte til hva du sier. Si noe morsomt, og hvis hun smiler litt eller humrer, er det nesten 100 prosent sikker på at hun lytter til deg, og derfor liker deg, eller i det minste er interessert i deg. Tilsvarende, hvis hun har en lærebok åpen og 'skrive', men hun synes ikke å være klar over hva hun skriver, kan hun være å lytte til deg (dette er ganske vanskelig å få øye på).
 34. 34
  Hvis du gjør henne til å le og hun setter hodet på skulderen din og legger hånden over ditt er det en god sjanse for at hun liker deg.
 35. 35
  Hvis hun bøye deg fremover med hodet i armene, eller håret skjuler ansiktet hennes, ta hensyn til hvilken vei hennes stol vinkler, og hvilken vei ansiktet peker. Hun kan være å prøve å snike kikker på deg.
 36. 36
  Hvis du er i lunsj og hun stirrer på deg fra tid til annen kanskje smilende herfra til dit, er hun trolig inn i deg. Eller hvis en av dine venner er også venner med henne, og gå deg ved å snakke med ham / henne at hun kan se på deg og smile eller hun vil se på ham / henne med en sint utseende.
 37. 37
  Sjekk for å se om hun flørter. Berører hun eller leke med håret ditt? Hvis du sitter ved siden av henne, er hennes kne som berører din? Har smiler hun på deg mye? Ler hun hele tiden? Fange du henne ser på deg? Dette er noen ganske åpenbare flørter.
 38. 38
  Legg merke! Hvis en jente har likt deg i lang tid, kan hun ikke gjøre disse tingene lenger. Hun vil nok fortsatt se på deg fra tid, men de vil være mer diskret. De vil bli flinkere til å skjule sine følelser, og like deg vil være en akseptert del av deres liv. Så hvis hun ikke erklære åpenlyst sin kjærlighet til deg, betyr ikke at hun ikke er interessert. Grave dypere!
 39. 39
  Erte henne litt, men ikke for mye. Også, hvis du vet hennes favoritt dyr, så si noe om det og deretter smile til henne.
 40. 40
  Bli kjent henne veldig godt da spørre henne ut, men ikke si "liker du meg?" fordi du vil skremme henne bort.
 41. 41
  Hjelpe henne ut og gjøre ting med henne! Hvis hun sier "jeg virkelig ønsker å se den filmen!" si "Hei, Jeg også kanskje vi kan gå og se den!" Noen ganger fungerer bare gjøre det hvis du har kjent henne en stund, og hun er komfortabel med deg.
 42. 42
  Hun stirrer på deg. Det er en anelse. Også, hvis hun alltid snakker om deg med vennene sine hun trolig knuse deg. Hvis du virkelig ønsker å vite, bør du bare spørre henne eller hennes venner! Hvis du er redd, spør en av vennene dine til å spørre vennene sine.
 43. 43
  Hvis du liker henne, men du er ikke sikker på om hun liker deg tilbake, gå til en av hennes beste venner og be dem ha henne som hun liker. Hvis de sier at hun liker deg, så spør henne ut!

Tips

 • Vis henne at du bryr deg om hun ser ensom eller trist. Bare sørg for at hun ikke er sint og spør henne hva som er galt eller hun vil få enda mer sint.
 • Hvis du spør henne hva som er galt, og hun sier ingenting, hun ønsker du å gi henne litt mer oppmerksomhet. Dette er når du tar i spørsmål som "C'mon, har du ikke vært konstituert deg selv i dag. Noe er helt opp." Hvis hun reagerer, fortsetter på den før hun åpner opp til deg. Det vil hjelpe henne få tillit til deg om du kan få henne til å fortelle deg hva som er galt og ikke fortelle noen om hun sier ikke å si det til noen. Sørg for ikke å gjøre henne sint å spørre henne hva som er galt. Lytt til endringer i tonehøyde i stemmen hennes.
 • Hvis jenta stirrer på deg, har hun forelsket i deg. Hun kunne være sjenert så gå dit og si noe sånt som: "Hei, hvordan går det?" eller "Hvor er du?"
 • En jente alltid liker en fyr som er interessert hva hun er i, Spør henne om hennes favoritt ting. Som sport, aktiviteter, favoritt farge, og mer. Hvis du spør henne "Hva er din favoritt farge?" Og hun sier "Blue". Være like "Oh cool! Det er en av mine favoritt farger også." Men ikke si nøyaktig samme farge, med mindre det er sant eller hun vil tenke deg bare ligge hvis du bruker den til mye på favoritt spørsmål. Jenter elsker prøver gutta som ligner på dem å forholde seg til henne så mye du kan! Og gjør hva hun er interessert i! Ikke vær sjenert om det og gjøre så mye som du kan for å få henne enda mer interessert i deg.
 • En flott ting å gjøre er før 1. periode starter er å gå forbi henne når hun er på nattbordet eller henger ut med sine venner. Hvis hun sier "Hei" til deg når du går forbi dette er et godt tegn på at hun er interessert i deg. Dette holder deg også i tankene hennes under andre ganger når hun bare ser deg i timene. Du kan gjøre dette hver dag. Hvis hun ber deg om hvorfor du alle måter gå av bare fortelle henne at ruten du må ta for å komme til klassen. Også når hun sier "Hei", ta hensyn til hennes kroppsspråk.
 • Å gjøre en jente latter kan hjelpe, men noen jenter ikke bare se etter morsomme karer, de ser etter hva de føler "kompatibel" med. Hvis du liker en jente og hun sitter ved et bord med en av hennes venner og ser på deg dra dit og si "hei" og introdusere deg selv. Hun vil begynne å spørre deg en haug av tilfeldige spørsmål bare fordi hun ønsker å kjenne deg. Etter det er over med å få opp og gå. Hun vil ringe ditt navn snart passerer ved henne. Hvis hun ikke får det nummeret hennes og deretter ringe henne eller hun vil ringe deg. Når det skjer et par ganger be henne ut på en date.
 • Hvis du ikke liker henne fortsatt være vennlig, men prøv å ikke lede henne på

Advarsler

 • Hvis du også liker den jenta du bør fortelle henne hvordan du føler deg. Hvis du forteller henne hvordan du føler hun vil føle at du stoler på henne. Å ha en jente tillit du er en god ting. Hun vil trolig stole på deg hvis du stoler på henne. Hvis du liker en jente du skal sitte så nær henne som mulig i alle klasser.
 • Hvis du ved et uhell bump henne, og hun smiler og sier det er i orden, ikke si beklager etter! Hun allerede har tilgitt dere!
 • Ikke fortell sårende vitser eller være sarkastisk hele tiden. Det kan gjøre jenter mindre interessert i deg, noen ganger kan de selv gråte.
 • Hvis du liker henne ikke unnskylde deg selv i de første 10 minuttene eller hun vil tro du ikke er interessert og back off.
 • Har hun urolig? hvis jenta du liker en tendens til å fikle rundt deg eller ikke kan være avslappet, kan dette være et sikkert tegn på hennes like deg, også hvis hun urolig med håret hennes, biter seg i leppa, og hvis hun peker bena mot deg, kan disse tegnene være en potensiell ja!
 • Hvis du har vært venner med jenta en stund, være forsiktig med å fortelle henne at du liker henne. Det kan ødelegge vennskapet hvis ting går galt.
 • Hvis hun ønsker en klem og du liker henne, være en å stå opp og gi henne en klem. Dette vil vise henne at du bryr deg og ikke lat.
 • Hvis hun er sjenert ta tid å åpne henne opp, ikke kommer farende inn
 • Ikke stilken henne, vil dette gjøre henne redd og miste all interesse.
 • Selv om disse skiltene er lovlige, er hver jente annerledes. Så ikke mist motet hvis hun ikke gjelder noen av disse skiltene.
 • Også hvis hun treffer du ikke treffer henne tilbake dette vil gjøre henne unngår du
 • Hvis du kommer i dårlig humør, og hun er der, vil det gjøre henne føler at du ikke liker henne, og vil få henne til å holde seg borte fra deg.
 • Ikke gå for telefonnummeret alternativ med mindre du kjenner henne og hennes familie godt, fordi foreldrene vil reagere på at du ringer via erting, noe som kan egge sinne mot deg. For ikke å nevne at noen jenter se gutter som spør etter deres telefonnumre som "stalkers", med mindre de kjenner dem godt på forhånd. En bedre rute til å kommunisere med jenta i begynnelsen av forholdet er via online messaging klienter (dvs. MSN, AIM, etc) eller sosiale nettverk nettsteder (dvs. facebook, myspace), da dette er en mye mer uformell form for kommunikasjon og lar jenta en viss grad av kontroll (for eksempel hvis de føler seg truet eller irritert, kan de bare lukke chatten, eller blokkere brukeren, noe som legger et nivå av sikkerhet, og vil tillate dem å slappe mer).
 • Hvis du ikke liker jenta og snakke med henne mye da hun kan få feil inntrykk
 • Hvis du sitter alene og hun er ved siden av deg, ikke se opptatt eller sliten og deprimert. Det vil fraråde henne å komme opp og snakke med deg. Smile til henne. Men hvis du er, det er greit fordi hun kan komme opp og prøve å trøste deg eller spør deg hva som er galt. Hvis hun gjør det, kan det bety at hun liker deg. Men mange ville gjøre det hvis du ser emo.