Wkano

Hvordan å arrangere en fest som en tenåringsjente

Dette er virkelig en guide for tenåringsjenter å kaste en god house party (og ikke få noe ødelagt)

Trinn

Hvordan å arrangere en fest som en tenåringsjente. Sørg for at dine foreldre vil være ute av huset for hele helgen!
Hvordan å arrangere en fest som en tenåringsjente. Sørg for at dine foreldre vil være ute av huset for hele helgen!
 1. 1
  Sørg for at dine foreldre vil være ute av huset for hele helgen! Hvis det er bare for natten sjansene er de vil komme inn tidlig eller ringe deg at de vil være der snart.

Planlegging

 1. 1
  Fortell om ti til femten personer om festen, og snart ordet vil spre seg. Alt i alt, er det sannsynlig 50-70 personer vil dukke opp hvis du ikke inneholder invitasjonen.
 2. 2
  Pass på at alle de gode Kina / ornamenter er stuet bort trygt, og at noen rom du ikke vil at folk i er låst
 3. 3
  masse masse. Ting som faller for alle mennesker, vegetarianere, veganere, lys eaters, tunge eaters etc.
 4. 4
  Prøv å holde alkohol til et minimum, med mindre du vil at vennene være syk hele teppet ditt!

Under festen

 1. 1
  Hold drikking på et minimum. Du er verten, og miste kontroll over deg selv betyr å miste kontrollen over partiet. Du vil ikke være i stand til å overvåke hva som skjer i huset ditt hvis du har for mye å drikke, og du ikke ønsker å tvinge dine venner til å ta på dine ansvarsområder.
 2. 2
  Spille god musikk som alle kan nyte, gjerne hva din venn gruppen vanligvis lytter til. Ingenting er for tung eller for sakte!
 3. 3
  Være sosial! Hold deg i bevegelse og snakke med hver og en. Hvis noen kommer på at du ikke kjenner (venn av en venn, for eksempel) prøver å bli kjent med dem litt bedre, og hvis de gjør et rot be dem om å forlate.
 4. 4
  Hvis noe gjør det, dessverre, få ødelagt, eller noen gjør et rot av et rom, ikke bekymre deg. Hvis du blir sint, eller begynne å jage rundt etter folk med en kost, vil folk bli lei av deg. Du kan rydde opp senere!
 5. 5
  Hvis det ikke er for mange mennesker, kanskje foreslå et spill av spin flasken, tør, postmannen knock eller sju minutter i himmelen. Disse spillene kan bli mye moro.
 6. 6
  Når partiet dør ned, og de ​​fleste har igjen, vil det definitivt være en fem eller seks personer hengende rundt. Prøv å høflig bli kvitt dem, er ikke noe mer interessant kommer til å skje

Etter festen

 1. 1
  Få rett til rydding så snart den siste gjesten forlater (ikke før!). Foreldrene dine vil komme tilbake i morgen kveld (eller kanskje i natt, avhengig av hvor lenge festen varte). Få mesteparten av det ryddet bort og deretter gå til sengs!
 2. 2
  I morgen, har en rydding vanvidd. Gjør ett rom av gangen, og bryte det rommet i fire håndterbare kvartalene-gjøre litt om gangen
 3. 3
  Ikke gjør det for ryddig eller foreldrene dine vil være mistenksom. La noen få pakker med potetgull rundt, har noen retter som lå i vasken...

Tips

 • Ta et bilde av hvert rom før festen, slik at du kan sette den tilbake på samme måte som det var før etterpå. Hvis rommet ser omarrangert, vil foreldrene dine bli mistenksom.
 • Hvis du vil at dette skal være ganske rolig sammenkomst da ikke bare la ordet spredt, fortelle nøyaktig folk som du ønsker å komme og akkurat det de skal ikke fortelle noen andre om det.
 • Angi en alarm slik at du ikke sove i for sent. Du trenger å komme til rydding fort!
 • Hvis du spiller flasketuten peker / tør etc., så sørg for at alle spiller. Dersom halvparten av folk spiller og halvparten av folk kjører rundt ler og går vill, vil det være veldig distraherende!
 • Hvis noe blir ødelagt, samle opp bitene. Om du ikke ønsker noen å tråkke på dem, nå, gjør du!
 • Be folk om å ta med sin egen musikk, noen vil trolig ta ansvaret for musikken slik at du slipper å bekymre deg for å endre sangene.
 • Det er ikke en opprørende forespørsel om å spørre vennene dine til å bli sent, eller overnatte for å hjelpe deg å rydde opp, tross alt, er det svært sannsynlig at de bidro til å gjøre i rotet, så de bør bidra til å rydde opp.
 • Noe personlig, som en dagbok, bør stues bort med verdisaker også, ønsker ikke at noen skal lese det!

Advarsler

 • Hold volumet på musikken ned. Du ønsker ikke naboene å klage, eller folk til å rope over det.
 • Ikke handle mistenkelig når foreldrene dine kommer tilbake, bare slappe av og se på TV.
 • Være klar over lovene i staten vedrørende alkohol eller andre illegale stoffer, spesielt hvis du er mindreårige.
 • Hvis komplett fremmede dukker opp på døren (og spesielt hvis de er mye eldre enn deg / ser ut som en dårlig mengden) bare si "Sorry, jeg vet ikke deg" og lukke og låse døren umiddelbart. Du vet ikke hva de kan gjøre.