Wkano

Hvordan å avvæpne en angriper

De vanligste formene for angrep i Storbritannia er kniver og baseball / cricket flaggermus. Her er hvordan å avvæpne noen i disse tilfellene.

Trinn

Hvordan å avvæpne en angriper. Vurdere alternativene.
Hvordan å avvæpne en angriper. Vurdere alternativene.
 1. 1
  Vurdere alternativene. Siden overleve et møte skal være nummer ett mål, tenk på dine to primære alternativer. Det første alternativet er å gi angriperen hva de ønsker. Hvis dette alternativet ikke er tilgjengelig, kan du bruke det som er kjent som "The Nike Defense." Dette betyr ganske enkelt: Run away. Survival er mye viktigere enn å se tøff eller skade noen for moro skyld stolthet din.
 2. 2
  Verbalize! Varsle andre i området som du ikke ønsker å kjempe ved å si ting som "jeg ønsker ikke å kjempe deg" gjentatte ganger. Dette er viktig senere, ved etablering at du lovlig forsvarte deg selv om du til slutt angrepet.
 3. 3
  Påpeke din situasjon kan trekke nøytrale parter i konflikten og de-eskalere konflikten. Du kan også trekke oppmerksomhet ved å rope et buzz-ord, som "Fire!", "Gun" eller noe som skulle sjokkere tilskuerne til å betale oppmerksomhet. Roping "Help!" ofte ikke vil hjelpe, så ikke nødvendigvis stole på det.
 4. 4
  Hvis du blir tvunget til å engasjere seg, ikke se angriperen i øynene. Poenget med å avvæpne en angriper er å overleve, ikke å presentere en utfordring. Noen som er frekke nok til å angripe deg er sannsynligvis ikke kommer til å bli skremt av en enkel gjenskinn eller stirre ned. Hvis noe, vil de bli provosert til å angripe deg med større glød. Du bør vise ingen uttrykk på ansiktet ditt. Forbli passive, forbereder deg mentalt for å handle med kraft du mener er nødvendig for å beskytte deg selv.
 5. 5
  Komme i en defensiv startposisjon. Hvis du har rett på foten, sette din venstre side fremover. Hold hendene opp for å avlede streik.
 6. 6
  Du trenger ikke å la en angriper ta det første skuddet. De fleste juridiske jurisdiksjoner i Europa anerkjenner din rett til å forsvare deg selv om du føler du er i umiddelbar fare for å bli skadet.
 7. 7
  Hvis angrepet kommer mot hodet, pivot ut av veien, ta tak i angripere arm ved håndleddet og albuen, og bruke angripere momentum mot ham.
 8. 8
  Hvis det er en kniv angrep det vil vanligvis komme mot torsoen. Svinge for å unngå skudd og blokkere deres streik ved å slå sin arm med ytterkanten av underarmen din (ulna). Få litt avstand og beskytte ansiktet og halsen fra en skråstrek.
 9. 9
  Hvis det er et vanlig våpen, brast mot hånden som holder våpenet. Den farligste del av våpenet er den delen som er i bevegelse med mest mulig hastighet. Slående en biceps, skulder eller hånd vil trolig føre til mer smerte for angriperen, samt deaktivering av deres evne til å påføre skade på deg med sitt våpen.
 10. 10
  Hvis angrepet med en skarp gjenstand, beskytte ansiktet og overkroppen over alt annet. Bruk det du kan for å holde avstanden mellom deg og din angriper. Hvis angriperen blir for tett, brast i angriperen, nedbøyning våpenet bort fra dine vitale organer med underarmene.
 11. 11
  Varsle de rette myndigheter umiddelbart. Det faktum at du ringte politiet selv vil øke din stående i øynene av etterforskere, og legger til troverdighet i senere avhør / vitnesbyrd.