Wkano

Hvordan man skal håndtere en trussel

Det er åpenbart mange typer trusler som kan oppstå i løpet av livet ditt. Denne artikkelen bare lærer deg hvordan å håndtere en person eller en gruppe mennesker som truer din fysiske velvære.

Trinn

Hvordan man skal håndtere en trussel. Bestem om du har en rømningsvei.
Hvordan man skal håndtere en trussel. Bestem om du har en rømningsvei.
 1. 1
  Vurdere situasjonen. Du må gjøre dette raskt og rolig.
 2. 2
  Finn ut:
  • Hvorfor de truer deg?
  • Vil de noe fra deg? (I dette tilfellet, hvis det de ønsker er noe som du kan gi dem, ville det bli bedt om å gjøre det. Du kan aldri vite hvor desperate de er, og det gir ingen mening å bli drept over innholdet i lommeboken din).
  • Hvem er leder av gruppen? Hvis det kommer ned til deg mot dem, vil de trolig være ditt første mål
  • Hva er det området du er i ut? Du er under kameraovervåkning? Dette vil sterkt påvirke handlingene du bruker til å håndtere situasjonen.
 3. 3
  Bestem om du har en rømningsvei. Hvis de bare mot deg, så du kan kjøre baklengs. Kjør mot andre mennesker, det er sikkerhet i tall.
 4. 4
  Bruke svarene på spørsmålene for å finne ut hvordan å håndtere trusselen. Hvis du kan bli kvitt den trusselen ved å gi etter, løping eller andre ikkevoldelige midler, bør dette gjøres. Vold er aldri en garantert metode for å håndtere noen.
 5. 5
  Håndtere trusselen. Hvis du er under kameraovervåkning, ideelt du vil ha dem til å gjøre det første trekket. Men hvis du er i mindretall, og en eller flere av dem er bevæpnet på noen synlig måte, kan dette være nok til å rettferdiggjøre dine handlinger. Generelt, heldigvis for deg, de fleste har noen sans for rettferdighet, og vil bare angripe deg en om gangen. Dette er hva du håper på, og vil bruke mot dem.
 6. 6
  Ta ned lederen. Fortrinnsrett metoder her vil være for eksempel et spark til lyske. Ingen poeng for stil eller fair play, men hvis du setter all din kraft inn i det, bør han traff dekk fort. Nå må du tro om igjen. Hvis du kan kjøre nå, gjennom den plassen du nettopp opprettet, gjøre det. Forhåpentligvis vil de bli distrahert. Ellers må du få noe i mellom deg og resten av gruppen. En av gruppen vil gjøre pent, så grip det nærmeste man i strupen eller halsen, du ønsker å være bak ham slik at han ikke er i en god posisjon, og sørg for at du har det vondt ham nok til at han ikke vil angripe deg. Muligens ta øret hans med den andre armen, og prøv å rive den av. Dette bør stoppe ham fra å prøve å trekke bort fra deg, så ørene er skjøre.
 7. 7
  Se om du kan komme unna nå. Hvis ikke, med mindre du er en høyt utdannet martial artist, er du litt fast... sparke baksiden av "Shield" knærne ned til gulvet i en svært kraftig stempel. Ideelt du ønsker å ødelegge noe. Du da trenger å forholde seg til andre på en lignende måte. Prøv å gå for uventede mål. Kneet er veldig svak, og kan lett bli brutt med et kick. Sucker slag på underkjeven kan legge noen ut, men de er så veldig forventet at det er usannsynlig å gå av. Hold kampene tett og skittent. Dart inn og ut igjen, og ikke la dem ta deg så en gang en eller to av dem ta tak i deg, er du ferdig.
 8. 8
  Kjør så fort du får en åpning.
 9. 9
  Fortell politiet eller en sikkerhetsvakt om konfrontasjonen. Alternativt kan du gjøre det til betale telefonen og ringe 911, eller din lokale avdelinger.

Tips

 • Ved å bli ranet på gaten, utarbeide en "ranere lommebok", som består av mange falske kredittkort, noen falske sjekker, og noen regninger for ekte penger (det er ulovlig å lage forfalsket, eller som noen kaller det, falske penger).
 • Hvis en punch er nødvendig, må du huske å gjøre en skikkelig knyttneve: lukket tett, med tommelen gjemt på bunnen, ikke siden. Praksis: vri hånden til å møte deg. Lukk den med tommelen på toppen av krøllet fingrene, ikke ved siden av dem. Slå til med et stramt knyttneve eller du kjører en større risiko for å skade fingrene og hendene.
 • Hvis du klarer å bli ranet på gaten, kaste, ikke hånden, kaste din "ranere lommebok" over til raner. Hvis du kaste "ranere lommeboken" over, har du mer tid til å flykte. The raner vil (mest sannsynlig) være mer interessert i innholdet i "ranere lommeboken" enn hva du har tenkt å gjøre.
 • Få riktige leksjoner i kampsport. Praksis gir tillit, stil og makt.
 • Hvis du blir ranet, for å unngå å kaste din virkelige lommeboken til raner, holde ranere lommeboken i baklommen på buksa (eller foran) og ditt virkelige lommeboken i en annen lomme.
 • Les de andre tutorials på her. De beskriver andre like gode, tilnærminger til en slik situasjon.
 • Sårbare punkter; oppover fra føttene: ankler, knær, lyske, mage, flytende ribbeina, kragebeinet, halsen *, kjeve, øyne *, tempel *
 • De som er merket med * er ikke gode steder å treffe folk med mindre du er veldig sikker på hva du gjør, eller er i en svært dårlig situasjon at du knapt kan håpe å komme ut av, fem profesjonelle kjeltringer med balltre eller lignende. Streik på disse områdene er brutalt effektiv for en grunn, de kan være svært dødelig.
 • Hvis du er utrent i noen kampsport, og har ikke truffet mange mennesker før, spark lav, fotball stil til knær og ankler er anbefalt. Dine slag vil bli svakere.

Advarsler

 • Aldri gå ut og streifer i gatene om natten, spesielt hvis du er alene. Dette slutter aldri godt, og sjansene er, vil du mangle noe (enten det er penger, en kroppsdel, eller jomfru...), og du ikke vil bli lykkelig.
 • Hvis du vet at angrepet kommer, unngå folk / sted / ting som vil gnist konfrontasjon.
 • Ring 911 umiddelbart hvis de har klart å skade deg likevel. Som skjærer du fikk fra fyren i dugg-rag kan ende opp med å gi deg en sykdom.
 • Bære en mobiltelefon med deg hele tiden. Selv om du ikke kan være i stand til å bruke den foran dine angripere, vil det komme godt med senere.
 • Prøver alltid å komme bort fra situasjonen før ty til vold.
 • Hvis du er involvert i noen "underground" aktiviteter (narkotika, "fugler i natt", gjenger) sørge for at du alltid er i godt selskap.
 • Når det gjelder å bli ranet, ikke tilfeldigvis kaste lommeboken i stedet for "ranere lommebok".