Wkano

Hvordan å avvæpne en kriminell med et håndvåpen


Å være angrepet med et håndvåpen er en skremmende og farlig opplevelse. Med mindre du er helt og profesjonelt trenet, bør du ikke forsøke å avvæpne en motstander bevæpnet med et håndvåpen. Rådene og anbefalingene er ment for de som er interessert i komplekset disiplinen avvæpne en motstander som bærer et skytevåpen. Ulike teknikker søke etter motstandere med kniver, eller hånd-til-hånd kamp.

Trinn

Hvordan å avvæpne en kriminell med et håndvåpen. Vær oppmerksom på at målet ditt i en situasjon som dette er å redde livet ditt.
Hvordan å avvæpne en kriminell med et håndvåpen. Vær oppmerksom på at målet ditt i en situasjon som dette er å redde livet ditt.

Få tilstrekkelig opplæring

 1. 1
  Vær oppmerksom på at målet ditt i en situasjon som dette er å redde livet ditt. Fighting tilbake øker sterkt dine sjanser for å miste livet.
 2. 2
  Hvis du ikke har blitt trent av det militære, utholdt politiet eller omfattende kampsport trening spesielt i området av avvæpne en motstander, det tryggeste alternativet når møtt med et håndvåpen er å gjøre hva personen sier, med unntak av inn i en bil med angriperen. Du er gambling med livet ditt i denne situasjonen, er det ikke på kino, og i nesten alle tilfeller vil angriperen ha mer erfaring i denne type situasjon enn du gjør.
 3. 3
  Vær oppmerksom på at den vanligste feilen gjort av potensielle ofre i tilfeller som dette er over tillit. Over tillit fører til det store flertallet av dødsfall. Den nest vanligste feilen er å slåss tilbake.
 4. 4
  Vær oppmerksom på at du må være sterkere enn motstanderen din, selv med trening, å gjøre noen av disse manøvrene.
 5. 5
  Selv med omfattende opplæring og praktisk erfaring situasjonen ikke kan garantere. For eksempel, hvis du blir møtt med flere angripere, eller du er festet eller på annen måte begrenset i bevegelse eller i et begrenset område.

Unngå situasjonen

 1. 1
  Hvis retrett til sikkerhet kan nås innen fem sekunder kjører avstand, så (men husk, fem sekunder mens noen skyter på deg kan ha permanente konsekvenser).
 2. 2
  Pass på at du ikke har andre levedyktig alternativ. Det er bedre å unngå situasjoner hvor en angriper kan komme nær nok til at du trenger å avvæpne ham. Vær oppmerksom på dine omgivelser hele tiden. Ta alternative ruter. Krysse gaten. Duck inn i en godt opplyst butikk.

Bekjempe klare deg selv med en pistol

 1. 1
  Ikke engang tenke på å gjøre dette med mindre du vet mye om våpen. Det er bedre å deaktivere våpenet enn å slå den på motstanderen. I tillegg er en stor del av avvæpne opplæring opptatt med immobilisering eller på annen måte gjør våpenet ubrukelig. Hvis du ikke vet noe om våpen, uansett hvor godt trent du er, vil du ikke være i stand til å gjøre dette raskt og er trolig ikke være i stand til å opprettholde kontroll over pistolen.
 1. 1
  • På de fleste halvautomatiske pistoler, hvis det sklie (den øverste del av pistolen) ikke hviler i den fremre stilling av pistolen ikke avfyres.
  • På en hammer må komme ned for pistolen til å slippe ut. Noen teknikker innebærer å plassere hånden din mellom hammer og resten av våpenet, men generelt er dette en svært midlertidig løsning og overfallsmannen raskt kunne rykke pistolen vekk fra hånden din og være like farlig som før, men enda mer irritert. Vær også oppmerksom på at enkelte våpen har interne tennstifter som Glocks.
  • Som et minimum bør du vite forskjellene mellom en revolver og en halvautomatisk våpen, forskjellen mellom en pistol til og en eller og hvordan gjengi hvert våpen trygt svært raskt. Noen felles skytevåpen kan gjengis losset og trygt på under et sekund). Den enkleste prosessen ville være (dette er med besittelse av pistolen allerede - og forutsatt at det er utstyrt med et magasin) for å fjerne bladet og rack raset, bolt, eller pumpe.

Forbered deg på å

 1. 1
  Anta et forsvar eller underdanig holdning. Legg hendene i luften. Ikke vis en tydelig trussel mot angriper din før du er klar til å angripe.
 2. 2
  Forsøke å menneskeliggjøre deg i angriperens sinn. Snakk med dem. Tigge for ditt liv, fortelle dem at du har en familie, ingenting av dette vil fraråde en kriminell fra å drepe deg, men snakker med angriperen kan distrahere eller lulle dem inn i en falsk følelse av trygghet.
 3. 3
  Vær oppmerksom på dine omgivelser. Blir du møtt med en angriper eller andre er skjult i nærheten?
 4. 4
  Jord deg selv og pass på at du har sikre føtter.
 5. 5
  Handle uten å nøle. Nøling vil få deg drept. I en kamp på liv og død må du være forberedt på å angripe tilbake med alt du har.
 6. 6
  Vær sikker på at raner er nær deg, nært nok slik at du raskt kan nå ut til å avvæpne ham eller henne. I tilfelle av en kniv angrep det motsatte er anbefalt.

Være klar over de grunnleggende trinnene for å avvæpne en motstander med et skytevåpen

 1. 1
  Flytt deg ut av utløpsrøret av våpenet. Trinn av linjen for angrep eller omdirigere angrepet av våpenet slik at den går klar av kroppen. Et skritt mot siden at pistolen blir holdt (avfyring side) er best. Det er tregere for en mann å sikte til avfyring side av kroppen enn å støtte side.
 2. 2
  Styre våpenet. Opprettholde kontroll over angriperens arm ved å sikre våpenet, hånd, håndledd, albue, eller arm ved hjelp av felles låser, hvis mulig.
 3. 3
  Kontre. Din kontring bør være rask og effektiv. Bryte en låst felles av motstanders arm, streik for å motoriske nerve sentre, rive deres hud, riv deres øyne, og angripe halsen eller kjønnsorganene.
 4. 4
  Avvæpne angriperen. Bryt angriperens låste ledd. Bruke belåning eller indusere smerte å avvæpne angriperen.
 5. 5
  Eliminere trusselen. Hvis du er opplært i bakken slåss, fest din angriper. Losse og kast av våpenet. Ring etter hjelp. bort, sette så mange store objekter mellom deg og angriperen som mulig.

Avvæpne prosedyre nr. 1

 1. 1
  Streik baksiden av angriperens pistol hånd rett over håndleddet med så mye kraft som mulig, for å flytte angriperens hånd innover.
 2. 2
  Hvis du er sterk nok, kan du være i stand til å bryte sin håndleddet med som beveger seg, noe som vil hjelpe enda mer, eller du kan være i stand til å tvinge angriperen til å slippe våpenet.
 3. 3
  Når raner slipper våpenet, eller kaste det bort, slik at de ikke kan hente den, eller gjengi våpenet ubrukelig.
 4. 4
  Eliminere din angriper evne til ytterligere angrep. Hvis ingen er rundt, men du har låst motstanderen ned, har du ikke annet valg enn å sørge for at du kan slippe unna uten å risikere dem trekke et annet våpen. Ditt liv er i fare, så anta at de ønsker å drepe deg ved første anledning.
 1. 1
  • Prøv og slå dem ut ved å bruke raske, kraftfulle streiker med din dominante hånd på siden av deres kjeve eller tempel.
  • Hvis du ikke er sterk nok til å feste dem ned eller de er overveldende deg, sette så mange objekter mellom angriper og deg selv som mulig. Bygninger, trær, biler, mennesker, uansett hva det tar. Ditt liv står på spill.

Avvæpne prosedyre # 2

 1. 1
  Ta hånden din og raskt hente børsa hånd mens innpakning fingrene over bunnen kjøtt av tommelen.
 2. 2
  Plasser tommelen (e) i midten av baksiden av hånden hans.
 3. 3
  Vri angriperens hånd opp og bort.
 4. 4
  Sikre den andre hånden på samme grunnleggende måte, innpakning fingrene rundt den kjøttfulle delen under hans lillefingeren og tommelen på samme sted som på baksiden av hånden som før.
 5. 5
  Bruk styrken i begge hender for å tvinge hendene ned mot kroppen hans, nå som hans hånd og våpen er vridd opp og bort. Det tar svært liten styrke, og vil slippe raner til knærne med våpenet mot ham og ikke nok styrke i hånden eller armen for å slå tilbake.

Avvæpne prosedyre # 3

 1. 1
  Steppe inn mot angriperen.
 2. 2
  Ta tak i håndleddet holder sin pistol med venstre hånd.
 3. 3
  Samtidig ta tak i løpet av pistolen og skyv den inn mot angriperen, rulle den mot tommelen sin, hvis det er mulig. Tommelen er det svakeste punkt av hånden.
 4. 4
  Pistolen vil nå stå overfor en angriper, ikke du, med angriperens håndleddet vridd.
 5. 5
  Rull håndtaket på pistolen mot tommelen sin og få det inn i hånden din. Hvis dette gjøres riktig, vil du nå være å holde løpet av pistolen.
 6. 6
  Ta med håndtaket på pistolen opp og treffe motstanderen HARD i siden av hodet eller nakken til disorient dem, og deretter tilbake opp raskt.

Avvæpne prosedyre nr. 3 variant nr. 1

 • Denne teknikken fungerer best når de angriper er å holde pistolen med bare én hånd.
 • Denne teknikken er å foretrekke i denne situasjonen, fordi det er en grov motorisk bevegelse.
 • Denne beskrivelsen forutsetter at angriperen holder pistolen med sin høyre hånd.
 1. 1
  Steppe inn mot angriperen og mot sin høyre side.
 2. 2
  Ta tak i håndleddet holder sin pistol med høyre hånd.
 3. 3
  Samtidig ta tak i løpet av pistolen med venstre hånd og skyv den inn mot angriperen, rulle den mot tommelen sin, hvis det er mulig. Tommelen er det svakeste punkt av hånden.
 4. 4
  Pistolen vil nå stå overfor en angriper, ikke du, med angriperens håndleddet vridd.
 5. 5
  Rull håndtaket på pistolen mot tommelen sin og få det inn i hånden din. Hvis dette gjøres riktig, vil du nå være å holde løpet av pistolen.
 6. 6
  Ta med håndtaket på pistolen opp og treffe motstanderen HARD i siden av hodet eller nakken til disorient dem, og deretter tilbake opp raskt.

Avvæpne prosedyre # 4

 1. 1
  Grip angriperens venstre arm med høyre hånd, eller vice versa.
 2. 2
  Punch så hardt du kan med andre knyttneve inn utsiden av hans eller hennes albue. Du prøver å bryte eller forstuer armen holder våpenet. Dette krever stor styrke.
 3. 3
  Få kontroll over og kast av våpenet.
 4. 4
  Bruk et hardt spark til kneet for å tvinge den felles å bøye på feil måte, og dermed bryte hans eller hennes ben.

Håndteringen av våpenet

 1. 1
  Hvis du klarer å få tak i våpen, være oppmerksom på at det kan bli brukt mot deg. Gjengi våpenet ubrukelig med din erfaring med våpen, og kaste den så langt unna som mulig. Hvis du velger å bruke pistol, tilbake opp så raskt som mulig og rette den mot dem. Rope: "Kom på bakken og legger hendene på hodet!" som høyt og tydelig som mulig, gjenta det om nødvendig. Hvis du bare ikke har nok tid til å tenke på alt dette eller motstanderen sikter en annen pistol mot deg, skyte for å drepe, hvis du kan. Du kan håndtere skyld en annen gang. Ditt liv er ikke i ferd med å bli revet bort fra deg, og det er bedre å bli arrestert enn å være død. Mange stater tillater bruk av dødelig makt i respons til dødelig makt, men vær sikker på at du kjenner lovene der du bor.
 2. 2
  Ikke la angriperen få nær avvæpnet våpen igjen. Gjør alt du kan for å deaktivere våpnene, fordi de kan bære flere våpen. Brekke håndledd og armer hvis du må. Hvis du er sterk nok til å legge på toppen av dem og pin hendene til bakken, gjør du det og hyle om hjelp eller har noen nær deg ringe nødetatene. Når låsing motstanderen din, holde hodet minst en fot og en halv time unna deres, så de kan headbutt deg og banke deg ut eller prøve å bite deg.

Tips

 • Hvis du er enda litt usikker spille det trygt og bare gi dem det de ønsker. Ingenting du eier er verdt livet ditt.
 • Aldri skyve bort noen bevæpnet med en pistol, vil du ikke være i stand til å avvæpne dem.
 • Hvis du velger å bruke pistol, er det mulig at kampen for å få kontroll over våpenet kan føre til at våpenet for å ikke være umiddelbart brukbare. For å klargjøre våpen til bruk, legg det inn.
 • Hold øye med våpenet, men ikke fokusere all din oppmerksomhet der. Angriperen har andre kroppsdeler og muligens våpen de kan bruke.
 • Få så mye praksis som mulig. Selv de med kamptrening kan ikke ha virkelige verden avvæpne ferdigheter. Ta et kurs i avvæpne en væpnet motstander og praksis før de trekkene er instinktiv før du selv tenker om trekk som disse.
 • I den andre side, hvis du er langt nok, og det er solid dekning, for eksempel en murstein vegg-i nærheten, RUN FOR COVER. Med mindre skytteren er en meget god skytter, kan det være en større sjanse for at han vil savne heller enn hit. Fremme når du ikke er innenfor rekkevidden til den angriper kan resultere i at du får skutt. Kort sagt, som tidligere nevnt, bare forsøke å avvæpne angriperen hvis du er på en armlengdes avstand til noen få skritt unna.
 • En rekke selskaper lage solide gummi våpen, kjent som "røde våpen", som ser, veier, og føler akkurat som håndvåpen. Øv avvæpnende med disse røde våpen når du kan.
 • En pistol er best brukt på avstand. Denne avstanden er en fordel for skytteren. Nær denne avstand for å slå den fordel til en ulempe.
 • Pass på å ikke presse raner hånd slik at pistolen vil ta sikte på en annen person, som at personen kan bli skutt.

Advarsler

 • Du har kanskje ikke noe annet valg enn å drepe angriperen. Så mye som det ville være usmakelig, noen ganger er dette det tryggeste alternativet. Men hvis du kan unngå det, unngå det.
 • Vær forsiktig i disse smugene eller urørte steder.
 • Ikke bruk disse trekkene på en venn eller fremmed med mindre den fremmede er, selvfølgelig, ran deg.
 • Hvis politiet er der, la dem gjøre jobben sin. De er trent for dette. Flytte eller forsøker å avvæpne angriper kan resultere i at du får i politiets linje av ild eller å bli skutt av angriperen.
 • Å vite hvordan du skal bruke en pistol og faktisk skyte noen med en er to svært forskjellige ting. Ikke rett en pistol mot noen med mindre du er villig til å drepe dem.
 • Drepe eller alvorlig skade noen, selv i tilfeller av ekstrem selvforsvar, kan få deg i trøbbel med loven og selv fengslet. Husk å melde fra om eventuelle skader du kan påføre angriperen slik at han eller hun kan få riktig medisinsk behandling.
 • Vær oppmerksom på at raner kan ha mange andre våpen enn den som ble brukt mot deg.
 • Vær også oppmerksom på at ALLE Glocks og noen Springfield håndvåpen har interne tennstifter, og så ingen eksterne hammere.