Wkano

Hvordan å binde brystet

Kanskje du må passere for mannlige på en daglig basis, kanskje det er for en spiller, unngå uønsket oppmerksomhet på skolen, eller kanskje du bare ønsker å se hvordan det er. Her er tre metoder for å sikkert og effektivt flatere brystet.

Trinn

Hvordan å binde brystet. Starte med en ACE bandasje, eller av merkevaren tilsvarende dette.
Hvordan å binde brystet. Starte med en ACE bandasje, eller av merkevaren tilsvarende dette.

ACE bandasje metode

 1. 1
  Starte med en ACE bandasje, eller av merkevaren tilsvarende dette. Den bør være så lang som mulig, minst 5 meter, og i det minste tre, fortrinnsvis 6 inches bred.
 2. 2
  Sett den ene enden av bandasjen på ryggen, like til høyre side av ryggraden, og på nivå med brystene dine. Hold det der med hånden på samme side av kroppen din.
 3. 3
  Tett vikle bandasjen hele veien rundt kroppen din en gang, krysser brystet til venstre. Det bør synlig komprimere området at det går over, men med mindre du har en svært liten kiste eller et stort ess bandasje, vil de sannsynligvis bule ut over og under.
 4. 4
  Gå rundt igjen, litt høyere, men denne gangen, sjal over høyre skulder, så ned, og til venstre.
 5. 5
  Pakk litt under der du gjorde første gang.
 6. 6
  Gå over venstre skulder, forfra. Sørg for enn neste wrap er høy, for å holde den fra å skli av.
 7. 7
  Gå rundt på omtrent samme nivå du startet med, senk.
 8. 8
  Fortsett, høy, middels, lav, gjenta, inntil du ikke har nok igjen til å gå hele veien rundt.
 9. 9
  Pakk så langt du kan, og deretter brette enden av bandasjen i.
 10. 10
  Ta på en skjorte, og komme videre med dagen din, hvis de begynner å skli ned, bare gå et sted privat, pakke dem, og re-gjøre det.
 • Merk at ess bandasjer bør ikke brukes på daglig basis som de kan forårsake muskler til atrofi og brystkassen til å bli bulkete. Aldri bære en bindende enhet til sengs som det kan føre til søvnapné.

Sports-BH metode

 1. 1
  Finn to gode sports BH, får den minste størrelsen som er ikke smertefullt og ikke begrenser din pust. BH med store mengder Lycra kan gi den beste bindende.
 2. 2
  Sette den første samtalen på vanlig måte.
 3. 3
  Sett på en annen bakover.
 4. 4
  Juster det slik at det reduserer størrelsen mest effektivt. Ofte er det beste ligger omtrent en tomme høyere enn den første.
 5. 5
  Ta på en skjorte, og du bør være godt å gå, kan denne type binding sjelden slips, og raskt justeres med litt surreptitious slite.

Den beste metoden - Kjøp en gynecomastia bindemiddel

 1. 1
  du kan kjøpe en dobbel eller trippel foran komprimering bindemiddel
 2. 2
  Sørg for å finne riktig størrelse på dimensjonering diagrammet.
 3. 3
  Ikke bære til sengs.
 4. 4
  For å unngå at "uni-bryst" utseende, trekk brystene nedover og til sidene etter at bindemidlet er på.
 5. 5
  Alternativ / ekstra trick - Hvis du har veldig store bryster, kan du prøve seg en sports-BH eller to under og / eller over bindemiddel. Det hjelper virkelig spesielt med "uni-boob" effekt.

Tips

 • Hvis du må bruke en hvit kjole skjorte eller annen grunn, prøver å få en med en ruffly foran. Den ekstra duk vil gjøre bindemiddelet mindre synlig. Iført en t-skjorte eller noe under kan fungere også, men noen ganger ender opp som ser rart. Vester og bånd kan også være stor hvis situasjonen tillater dem.
 • For mer sikkerhet, kan du sikkerhetsnål slutten av bandasje i stedet.
 • Prøv bras på før du får dem. Sett dem på som angitt ovenfor, og deretter satt på en T-skjorte eller noe, slik at du kan se hvordan de ser ut. Hvis de ikke binde nok, får et annet merke eller en mindre størrelse.
 • Svarte skjorter er best med enten metoden fordi de ikke viser detaljerte skygger, og fordi en mørk farget BH ikke vil vise gjennom dem.
 • Hvis du ikke har de som dekker det meste av ryggen, i det minste sørge for at de dekker området nivå med brystet.
 • Double lagdeling skjortene dine, eller bruk en større størrelse kan bidra til ytterligere å skjule brystet.
 • Du kan sette en stram sports-BH over ess bandasjer hvis du ønsker, vil dette bidra til å holde brystet fra å dukke hvis bandasjene skli.
 • Noen ganger med neste størrelse opp til den andre kan være nyttig.
 • Hvis du ikke kan nå langt nok rundt ryggen for å holde enden av bandasjen der, så ha noen til å hjelpe deg, eller feste den på plass med medisinsk tape.

Advarsler

 • Prøv ikke å bære noen bindemiddel for mer enn åtte timer - tolv er den absolutte grensen, og bør ikke gjøres regelmessig. Du drastisk øke risikoen for blåmerker, klumper, ribbe frakturer, smerter og ryggproblemer ved å la den på for lenge.
 • Ace bandasjer vil stramme naturlig i løpet av dagen, hvis du har problemer med å flytte eller puste, eller hvis det begynner å bli smertefullt, ta den av, og re-wrap.
 • For den saks skyld, ikke sove med noen bindemiddel på. Mens gynekomasti permer, eller de som er laget spesielt for trans * mennesker, er mye tryggere enn ACE bandasjer, har du fortsatt ikke bør sove på seg en: du vil ikke være i stand til å kjenne om det blir ubehagelig, og sannsynligheten er at du vil knekke et ribbein gjør dette.
 • Du må ikke sove med en ACE bandasje bindende. Sjansene for at det vil stramme og stoppe pusten din er for stor, og det er så gradvis at det ikke ville vekke deg.
 • De fleste opplever at binding vil redusere tettheten av deres brystvev når det gjøres på en jevnlig basis, som fører til lavere, mindre, flatere og droopier bryster. Hvis du ikke planlegger å binde for resten av livet ditt, eller søke en langsiktig kirurgisk løsning, eller hvis du ikke er sikker på at du ikke vil bry seg om dette senere - prøv å ikke gjøre det for mye. Selv iført et bindemiddel daglig i ikke mer enn noen måneder kan permanent endre formen av brystene.
 • Selv om ingen konkret forskning har knyttet binding til brystkreft, kan de skape klumper som, mens iboende godartet, kan føre til dyre, ubehagelig, og til slutt unødvendig testing.