Wkano

Hvordan kjøpe en tettsittende BH

Finne en BH som er passer godt er en enkel, men tidkrevende oppgave. Ved å følge disse trinnene, bør du være i stand til å finne en som ikke bare passer, men er også behagelig.

Trinn

Hvordan kjøpe en tettsittende BH. Bestem hva slags bh du ønsker.
Hvordan kjøpe en tettsittende BH. Bestem hva slags bh du ønsker.
 1. 1
  Mål din BH-størrelse. Det finnes en rekke ulike metoder. Noen metoder legger fire eller fem inches til din brystkassen måling, andre ikke. Ulike metoder som fungerer best for ulike kroppstyper. Hvis du finner ut at den metoden du brukte ikke fungerte, prøver andre å få et mer nøyaktig resultat. Uansett hvilken metode du bruker, husk at resultatet er bare et utgangspunkt.
 2. 2
  Bestem hva slags bh du ønsker. Vil du ha en som er polstret for en ekstra boost? Eller underwire for ekstra støtte? Hva med en sports-BH for noen sportslige aktiviteter? Når du har bestemt hva slags bh eller bh du vil, er du klar for neste steg.
 3. 3
  Gå til butikken. Prøv å finne en BH band og cup størrelser en størrelse større og mindre enn størrelsen din.
 4. 4
  Sette en på med låsen på loosest montering. Bras har en tendens til å bli slappere etter som tiden går på grunn av vask og bruk, slik at ved å prøve det på denne måten vil du sørge for at det vil vare lenger. Stram skulderstroppene.
 5. 5
  Se etter følgende:
  • Band tetthet-Du bør være i stand til å kjøre fingrene rundt under kanten av stoffet, men hvis du kan trekke den vekk fra ryggen med mer enn et par inches, er det for løst.
  • "Double boobs" - Hvis brystene er svulmende ut av sidene eller over toppen av kopper, så du trenger en større cup størrelse.
  • Stropper-Hvis skulderstropper er å grave i skuldrene, er bandet størrelse trolig for stor. Hvis de ikke justerer tett nok, finne en annen stil BH.
  • Centre gore-Senteret gore av BH, mellom kopper, bør alltid være godt mot kroppen din. Hvis det blir skjøvet bort fra deg, så du trenger en større cup størrelse og en mindre tilbake størrelse.
  • Generell størrelse-Bøy. Hvis brystene faller ut, så BH ikke passer. Enten kopper er for liten, eller bandet er for stor, eller begge deler.
  • Bor put-Beveg deg rundt. Sett armene over hodet og vri til venstre og høyre i midjen. BHen bør verken ri opp eller klemme på dette punktet. Hvis bandet glipper, prøv en mindre størrelse. Hvis det skjærer inn, er det for stramt. Hvis du prøver på en sports-BH, jogge på plass eller hoppe opp og ned også for å teste om den kan styre "sprette" komfortabelt.
 6. 6
  Gjenta disse trinnene til du har prøvd på alle bras. Sørg for å holde de som passer atskilt fra de som ikke gjør det!
 7. 7
  Kjøpe bh eller BH som gjør deg lykkelig. Hvis bras i din størrelse er dyrt, kjøpe den minst kostbare at

Tips

 • Før du kjøper en bh, kan du prøve den på under skjorten din. Dette er en god måte å sjekke om sømmene vise gjennom, eller hvis du er misfornøyd med formen.
 • Aldri spart på å kjøpe en BH. Hvis det er ett element i garderoben som fortjener å bli betalt full pris for, det er et bra - det har en veldig viktig jobb å gjøre, og din holdning kan bli hardt rammet hvis det ikke fungerer ordentlig.
 • Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en bøyle sørge for at det ikke er noen ledninger poking ut.
 • Husk å prøve på bh med låsen på loosest montering, IKKE den strammeste!
 • Etter at du har prøvd på BH, vil du trolig ha en favoritt. Selv om du kjøper bare denne ene (eller flere i forskjellige farger), ta notater av de som var nær, men ikke helt, siden produsenter har en tendens til å slutte bras etter en tid.

Advarsler

 • Vær oppmerksom på at BH kan inneholde materiale som du er allergisk mot noe som du kanskje ikke være klar over når du foretar kjøpet. Hvis du opplever noen hevelse (som elveblest) eller overdreven kløe, så du kan være allergisk mot nikkel eller plast i BH. Legg merke til hvor den allergiske reaksjonen skjedde og se opp for dette materialet neste gang du bestemmer deg for å kjøpe en BH. I mellomtiden, ta litt Benadryl, eller i ekstreme tilfeller komme til legevakten.

Ting du trenger

 • Klut eller papir målebånd
 • Mirror
 • Venn til modell foran
 • Muligens en butikkansatt