Wkano

Hvordan lage en dobbel øyelokk

Blant de mange ting folk gjøre for å gjøre sine øyne ser større (for eksempel bruke sminke og falske øyevipper) å skape en "double øyelokk" er en av dem i mange asiatiske kvinner. Omtrent halvparten av alle asiater er født uten doble øyelokk crease. I Asia er blepharoplasty (kirurgi for å skape den doble øyelokk) den mest populære kosmetiske inngrepet. Kvinner som ønsker å legge denne funksjonen til deres øyne har både kirurgiske og ikke-kirurgiske alternativer tilgjengelig. Mens kirurgiske prosedyrer har blitt et populært alternativ for å skape en dobbel øyelokk, ikke-kirurgiske metoder er en god måte å få en forhåndsvisning av hva et dobbelt lokk vil se ut før du forplikter deg til en mer permanent kosmetiske inngrepet.

Trinn

Hvordan lage en dobbel øyelokk. Lær forskjellen mellom en asiatisk og kaukasisk doble øyelokk.
Hvordan lage en dobbel øyelokk. Lær forskjellen mellom en asiatisk og kaukasisk doble øyelokk.
 1. 1
  Lær forskjellen mellom en asiatisk og kaukasisk doble øyelokk. Asiatiske øyelokk bretter begynne nær øyevipper ved det indre hjørnet av øyet, og bevege seg parallelt til pannen ved midtpunktet av øyet. I kontrast, bretter kaukasisk øyelokk danne en opp-ned "U"-form, med en avsmalning nærmere til formen på øyevipper. En effekt av dette er at anvendelsen av eyeliner ikke vil bli merkbar mindre øynene er lukket.
 2. 2
  Lag doble øyelokk gjennom bruk av kosmetiske produkter som doble øyelokk lim eller øyelokk tape. Dette er midlertidige måter som lar deg se hva du vil se ut med doble øyelokk. Disse teknikkene vanligvis siste dag og vaske bort med såpe og vann når du vasker resten av ansiktet.
 3. 3
  Vask ansiktet godt før påføring doble øyelokk lim eller tape, så du har en ren, ikke-fet overflate å arbeide med. Klapp ansiktet tørt, betaler ekstra oppmerksomhet til øyepartiet. Vent noen minutter for å sikre at området er helt tørt før du påfører den doble øyelokk limet.
 4. 4
  Påfør øyelokk tape eller lim rett over vippekanten. For en naturlig look, kan du følge den naturlige linje av den indre veggen av øyehulen. Hvis du bruker doble øyelokk lim, vent i 30 til 60 sekunder for limet herde før du skyver øyelokk på plass. Hvis du søker øyelokk tape, kan du begynne neste trinn med en gang.
 5. 5
  Skyv øvre øyelokk mot klebestripen, ved hjelp av en "y"-verktøyet eller slutten av en Bobby pin. Arbeid en liten del av øyelokket om gangen, venter 30 sekunder til ett minutt for å sikre den delen av øyelokket fester seg helt til det øvre øyelokket før du går videre til neste avsnitt.
 6. 6
  Gjelder kosmetikk, som øyenskygge, mascara og liner for øyet å forbedre utseendet som ønsket. Den doble øyelokk skal vare hele dagen, helt til du vaske av limet med såpe og varmt vann.
 7. 7
  Ferdige.

Tips

 • Det er nå kirurgiske teknikker for å skape doble øyelokk som ikke krever inngrep eller påfølgende arrdannelse. Snakk med din kosmetisk kirurg om DST teknikk, som bruker en rekke vendinger og doble sting for å oppnå lignende resultater uten arrdannelse etterpå.
 • Blepharoplasty er vanligvis utføres med lokalbedøvelse som et poliklinisk prosedyre, og utvinning tar ca 6 uker å fullføre. Hvis du velger en kirurg for dobbelt øyelokk kirurgi, sørg for at du velger en lege med spesiell erfaring med asiatiske øyelokk.

Advarsler

 • Kosmetisk lim kan brenne øyne om det havner i dem

Ting du trenger

 • Doble øyelokk lim eller tape
 • Bobby pin eller "Y"-verktøyet
 • Kosmetikk