Wkano

Hvordan unngå en upskirt

Iført et skjørt kan være søt og trendy, men selv beskjedne skjørt kan uhell avsløre for mye. Her er hvordan du kan unngå en upskirt.

Trinn

Hvordan unngå en upskirt. Plukk et skjørt som er en passende lengde.
Hvordan unngå en upskirt. Plukk et skjørt som er en passende lengde.
 1. 1
  Plukk et skjørt som er en passende lengde. Dine sjanser for å avsløre for mye reduseres betydelig for hver ekstra centimeter lengde. Her er en god test for å prøve: kan du sitte ned og stå opp komfortabelt uten å føle som om du har avslørt for mye? Kan du bøye i knærne for å plukke opp noe fra bakken uten å ha skjørtet tomme opp forbi midten av lårene? Hvis svaret på begge spørsmålene er "nei", må du kanskje vurdere en lengre skjørt.
 2. 2
  Unngå iført skjørt på vindfulle eller stormfulle dager. Selv med et langt skjørt kan bli blåst opp av en plutselig vindkast. Hvis været ser spesielt vanskelig, gå med bukser.
 3. 3
  Bruk passende undertøy. Hvis du er virkelig paranoid om noen ser opp skjørtet ditt, kan du prøve å minske den potensielle forlegenhet ved å bære undertøy med god dekning. Her er noen alternativer du kan prøve:
  • Bruk en slip. I tillegg til å hindre statisk stoff, kan en slip gi et ekstra lag med dekning mellom deg og din skjørt. Velg en som er litt kortere enn skjørtet du har tenkt å bruke, og er av en koordinerende farge (det vil si en svart slip for en mørk skjørt, en hvit eller hudfarget tonet slip for en lett skjørt).
  • Bruk boyshorts (aka bootyshorts). Boyshort-cut undertøy skal dekke hoftene og rumpen din helt, samt gi frontal dekning fra toppen av låret opp til toppen av hoftene.
  • Bruk sykkel shorts enn undertøyet ditt. Bikeshorts er vanligvis laget av stretchy materiale som lycra eller elastan, og kan bæres over undertøyet ditt for å gi et ekstra lag med dekning. Fordi de er så montert, bør du ikke være i stand til å se at du har dem når skjørtet er på.
  • Slitasje strømpebukse. De fleste par strømpebukse bør ha en ugjennomsiktig "topp"-delen, som går fra midten eller øvre låret til magen. (Dette skiller dem fra strømper, som vanligvis stopper på midten av låret.) En svart par gjør noen upskirt kikker vanskeligere å se.
 4. 4
  Kom deg ut av en bil grasiøst. I stedet for å komme ut av en bil en etappe av gangen (som du ville gjort når du er iført bukser), endre dine bevegelser for å imøtekomme et skjørt. Slå til siden med bena sammen, slik at begge føttene er på bakken utenfor bilen. Så stå opp, med en hånd på bilen for å balansere deg selv.
 5. 5
  "Glatt" skjørtet ditt som du setter deg ned. Bruk én eller begge hender for å "jevne skjørt fra midten av låret nedover som du sitter, spesielt hvis du er iført et skjørt med en splitt i ryggen. Dette gjør at du sitter jevnt på stoffet uten at det bunching, og også stenger av eventuelle plass for avslører.
 6. 6
  Krysse bena eller ankler når du setter deg ned. Krysset bena vil lukke eventuelle gap mellom lårene, selv om det kan avsløre litt mer av undersiden av låret. Hvis du ønsker å spille det veldig trygt, krysser bare anklene - dette vil trekke bena tettere sammen uten å utsette noen ekstra hud.
 7. 7
  Vær forsiktig når du går opp trappen. Ta trappen, ett om gangen, og prøve å holde dine skritt så nært som mulig. Hvis skjørtet har en spalte i ryggen, prøv å gå, slik at ingen er rett bak deg - hvis du reiser i en gruppe, henge tilbake og starte opp trappen siste. Hvis mulig, forsøker å gå nær den høyre side av trappen, slik at den siden av bare ett ben er synlig.
  • Hvis du er på en rulletrapp, plasser deg slik at din bak ligger inntil kanten. Dette forhindrer folk flere trinn under deg fra å prøve å titte opp skjørtet ditt.
 8. 8
  Unngå å sitte på helt flate overflater. Hvis mulig, prøv å ikke sette seg ned på et flatt gulv eller strekning av gress. Du kan bli dekket mens du sitter, men senker deg selv og stå opp igjen kan sette deg i en avslørende posisjon, spesielt hvis du må manøvrere rundt høye hæler.

Tips

 • Hvis du trenger å, hold skjørt sammen med en hånd når du er på en rulletrapp eller stående i vinden.