Wkano

Hvordan å bruke solkrem

Om sommeren, solens UV-stråler er kraftigere. Du må legge solkrem for å bli beskyttet mot solstrålene. Her er hvordan å bruke solkrem.

Trinn

Hvordan å bruke solkrem. Gå hjem og prøve en liten del rundt håndleddet.
Hvordan å bruke solkrem. Gå hjem og prøve en liten del rundt håndleddet.
 1. 1
  Velg en solkrem. SPF, eller Sun Protection Factor, er et mål på hvor godt en solkrem vil beskytte huden mot UVB-stråler, hva slags stråling som forårsaker solbrenthet. Hvis huden din normalt ville brenne etter 10 minutter i solen, for eksempel, iført en SPF 15 solkrem ville teoretisk tillate deg å være i solen for 150 minutter (10 x 15) uten å brenne. Dette er et grovt anslag, imidlertid, og din egen hud, type aktivitet du gjør i solen (dvs. en som involverer vann eller svette), og intensiteten av sollys kan gi deg mer eller mindre sikkerhet. Merk at SPF karakterer kan være forvirrende eller villedende til tider. For eksempel forteller alderen du om UVB beskyttelse, men ingenting om beskyttelse mot også skadelige UVA-stråler. SPF skala er heller ikke lineær: SPF 50 forhindrer ikke brenner 2/3 ganger lenger enn en SPF 30, og faktisk blokkerer bare ca 1,3% mer UVB-stråling enn SPF 30. I tillegg har The Food and Drug Administration uttrykte bekymring for at dagens testmetoder ikke kan være i stand til å nøyaktig og reproduserbar avgjøre SPF verdier for høy SPF produkter (FDA 1999).
 2. 2
  Gå hjem og prøve en liten del rundt håndleddet. Hvis du ser noen allergisk reaksjon eller hud problem, kjøpe en annen solkrem. Gjenta disse to trinnene til du finner riktig solkrem.
 3. 3
  På dagen vil du være i solen, 30 minutter før du går utenfor, gjelder en unse av solkrem. Det er riktig en full unse. Det er omtrent på størrelse med et shot glass. For å få mest beskyttelsen du MÅ sette på minst en unse.
 4. 4
  Å bruke solkrem, presse en klatt krem solkrem på hånden og gni den huden som vil bli utsatt for solen. Gni det inn til du ikke kan se den hvite lenger.
 5. 5
  Gjør deg klar og gå til bassenget / stranden / park etc. Re-bruke solkrem hver time.

Tips

 • Kjøp en spesiell solkrem for ansiktet ditt. Hvis du har fet hud eller en tendens til å få tette porer og deretter kjøpe en oljefri formel. Hvis du har sensitiv hud kjøpe en spesiell formel.
 • For ekstra beskyttelse slitasje solbriller og lue.
 • Vanligvis, etter søknad sol-skjermen huden din vil bli litt mørkere for å unngå dette gjelder solkrem minst 15 minutter før du får ut å ha glød, så vel som beskyttelse
 • Selv om du bruker solkrem ikke over utsetter deg i solen.
 • Du må bruke solkrem under klærne. En hvit tee skjorte beskytter ikke godt.
 • Kjøp en spesiell solkrem for hodebunnen din, fordi det kan brenne.
 • CREAM solkrem er den beste, ikke spray. Selv om du setter krem ​​solkrem på, så spray over det det holder solkrem på lengre og hjelper på beskyttelse.
 • Du kan legge fuktighetskrem til sol sceen. Det er mer effektivt..
 • Alltid måle ut hver ny type solkrem du kjøper fordi konsistensen varierer. For å sikre tilstrekkelig beskyttelse.

Advarsler

 • Vær forsiktig når du gni øynene. Solkrem kan svi øynene mye.
 • Hvis du får en dårlig brenne, gni litt lotion, aloe vera, eller solbrenthet krem ​​på den umiddelbart.
 • Ikke svelg solkrem.
 • Bruk solkrem er viktig. Hvis du ikke gjør det så kan du få alvorlige konsekvenser, som store brannskader, rød hud, og grov peeling huden.