Wkano

Hvordan lage en sauna olje blanding

Hvis du liker å ta badstue på regelmessig basis, vil du være godt kjent med energigivende og rensing fordeler. Å bistå detoxing prosessen oppmuntret av å være i en sauna, er det nyttig å bruke en badstue olje blanding som kan bli kastet på sauna kull sammen med vannet. Lukten som skal slippes vil høyne den glede av tidsbruk i badstuen.

Trinn

Hvordan lage en sauna olje blanding. Eksperimentere med dine egne blander med de foreslåtte essensielle oljer ovenfor, forutsatt at du er trygg med blending.
Hvordan lage en sauna olje blanding. Eksperimentere med dine egne blander med de foreslåtte essensielle oljer ovenfor, forutsatt at du er trygg med blending.
 1. 1
  Få tak i en eller flere av de essensielle oljer som anses å være gunstig for bruk i en badstue. Disse inkluderer lavendel, furu, grapefrukt, eucalyptus, lime, rosmarin, sitron og bjørk.
 2. 2
  Enkelt metode: Hvis du bruker bare en eterisk olje, sted 3 - 4 dråper av ønsket eterisk olje i vannet bøtte beregnet på glør. Det er nå klar til å bli lagt til badstue kull.
 3. 3
  Blended metode: Hvis du gjør en spesiell blanding som vil slippe flere essensielle oljen dufter på en gang, følger de foreslåtte oljer ovenfor og skape en blanding. En energigivende og detoxing blanding er:
  • 3 dråper furu
  • 3 dråper rosmarin
  • 4 dråper lime
  • 8 dråper grapefrukt
 4. 4
  Eksperimentere med dine egne blander med de foreslåtte essensielle oljer ovenfor, forutsatt at du er trygg med blending. Hvis du er i tvil om mengder, spør din leverandør av olje for å få råd eller gjøre forskning på en klarert aromaterapi manual. Hvis du er usikker på hvilken som helst grunn, hold deg til den eneste essensielle oljen tillegg. Med en hvilken som helst blanding, ikke øke 3-4 dråper av den resulterende blanding pr bøtte med vann på en gang.
 5. 5
  Len deg tilbake, slappe av og puste dypt.

Tips

 • Eucalyptus er stor for clearing bihulene og sansene, men pass opp sin styrke - det vil frigjøre en veldig sterk aroma, så pass på å spørre andre i badstuen med deg hvis dette er all right. Bruk den av seg selv og sparsomt - 1 - 2 dråper per bøtte med vann bør være tilstrekkelig.
 • Bruk alltid god kvalitet oljer. Se din helsekostbutikk spesialist.

Advarsler

 • Gravide kvinner bør de som er syke eller rekonvalesent og barn bruke forsiktighet når du tar badstue.
 • Ikke la de essensielle olje flasker i badstuen. Det vil raskt ødelegge oljen. Legg dråpene til bøtte før vi går i badstuen.
 • Ta en rask dusj eller hoppe i et basseng eller innsjø minst hver 20 minutter eller så hvis du planlegger å være i badstuen for en lengre periode.
 • Det er generelt anbefales at du ikke bruker mer enn 20 minutter i en badstue til enhver tid.