Wkano

Hvordan å holde føttene varme

Du ligger i stolen din under teppet ditt, og alt er varmt unntatt føttene. Hva gjør du? Her er noen måter å holde føttene varme:

Trinn

Hvordan å holde føttene varme. Dersom føttene er veldig kaldt, legg dem i en bolle med varmt vann eller en fot massasjeapparat som inneholder varmt vann.
Hvordan å holde føttene varme. Dersom føttene er veldig kaldt, legg dem i en bolle med varmt vann eller en fot massasjeapparat som inneholder varmt vann.
 1. 1
  Skift sokker. Hvis du har vært iført sokker hele dagen og føttene blir svett, kunne svette i sokkene skal dempe føttene og gjøre dem kjølig.
 2. 2
  Dersom føttene er veldig kaldt, legg dem i en bolle med varmt vann eller en fot massasjeapparat som inneholder varmt vann. Dette varmer dem opp med en gang, og du kan sette boblebad eller fotkrem i bolle med vann.
 3. 3
  Hvis du har bare føtter, gni på litt fotkrem eller fuktighetskrem og massere det inn for å hjelpe blodsirkulasjonen og gjør føttene føles varmere. Deretter sette på noen tykke sokker eller sko / tøfler.
 4. 4
  Varm opp en ris pose og pakk det rundt føttene.
 5. 5
  Bruk en varmeflaske og legg den under / over føttene for å varme opp raskt. Husk å ta den av etter en stund så vil det begynne å gå kaldt. Hvis du skal gjøre dette, må du kontrollere at varmeflaske har et deksel, det er ikke for varmt, og du er iført sokker, selv om de er like tynn.
 6. 6
  Hvis du har sittet stille en stund, flytte rundt eller trener føttene kan varme dem opp. Stå på tærne og deretter leiligheter av føttene eller strekke føttene ut og peke tærne, så ta føttene igjen og bøye tærne. Gjenta disse inntil føttene føles tingly og varm.
 7. 7
  Du kan bare sette på litt varme, tykke sokker og gni føttene sammen når du har satt dem på.
 8. 8
  Når du er i seng, vikle føttene i et teppe og sørg for at den er gjemt hele veien rundt føttene for å holde dem varme.
 9. 9
  Hvis resten av kroppen din er dekket opp, kan det bare være at rommet er kaldt. Sørg for at vinduene er lukket, satt på brann eller fjernvarme eller kjøpe et utkast excluder hvis du tror kulden kommer fra under dørene.
 10. 10
  Varm sokkene.
  • Sett noen tykke sokker på og deretter sette tøfler på og gjøre noe for å ta tankene bort fra føttene.

Tips

 • Ullsokker er mer isolerende enn bomull eller polyester.
 • Føtter som er igjen ute i kulda uten beskyttelse er sikker på å være kaldt.
 • Sokker!
 • Hvis du har kalde føtter så den beste måten å varme dem opp er å stå opp og gjøre masse hopping rundt og beveger seg som dette får blodet kommer til føttene og varmer dem opp. Dette fungerer bedre enn de sokken oppvarmingsmetoder som det faktisk blir føttene varme opp fra innsiden enn utsiden...
 • Du kan også bare få en elektrisk teppe å varme føttene, men ikke la det på hele natten!
 • Plasser en oppvarming pad på toppen eller under føttene.
 • Dersom føttene er kaldt rundt huset ditt, kjøpe eller bære tøfler for å holde dem varmere og også beskytte dem fra alt du kan tråkke på.
 • Du kan også sove med houseshoes / sokker.
 • Kontroller at du har nok tepper på føttene hvis du sover.
 • Hvis du ikke har noe imot å stå opp, gå videre og gå rundt. Bevegelsen vil sirkulere blodet i kroppen din og varme dem opp, derav det gamle ordtaket at når en person er alltid på farten, de er sagt å ha "kalde føtter".

Advarsler

 • Ikke legg sokker i mikrobølgeovnen for å varme dem opp fordi de vil ta fyr.
 • Hvis du er diabetiker, ikke sette dem i en bolle med varmt vann, IKKE IKKE> sette dem mot en varmeflaske, IKKE bruke en ris pose til å varme føttene. Hvis du er diabetiker, sette på tykk bomull sokker, gni dem med hendene.
 • Husk å slå av elektrisk teppe av hvis du bruker en.