Wkano

Hvordan å date mer enn én mann om gangen (for kvinner)

Hvis du ønsker å få vite mer enn en fyr på en gang, og du er ikke i et eksklusivt forhold, det er ditt valg å gjøre! Hvis du ikke vil at gutta du dating å vite, vil denne artikkelen gi meg noen tips. Men for å unngå smertefulle misforståelser (som en fyr du ende opp som ønsker å være med følelsen forrådt når han finner ut at du hadde datet andre mennesker mens du datet ham) her er noen ekstra råd om hvordan du kan utøve takt.

Trinn

Hvordan å date mer enn én mann om gangen (for kvinner). Vær åpen og om hva du gjør.
Hvordan å date mer enn én mann om gangen (for kvinner). Vær åpen og om hva du gjør.

Ærlig strategi

 1. 1
  Vær åpen og om hva du gjør. Hvis du føler at det er noe galt med dating mer enn én person om gangen, er det ingen grunn til å skjule det. Det er godt å ta det opp, men fordi folk har forskjellige perspektiver på dating. Noen gutter tenker kanskje det er bare greit å date én person om gangen (selv om du ikke har forpliktet seg til å være i et eksklusivt forhold ennå) og kan anta at du føler det på samme måte.
 2. 2
  Fortelle en historie som avslører du date mer enn én mann om gangen. Eksempel: "En gang jeg var på date med en fyr, ville vi vært å se hverandre i ca en måned, og vi kom borti en annen fyr jeg hadde gått på en date med en uke tidligere, og det var veldig vanskelig. En av dem fikk virkelig sint på meg, fordi jeg tror han trodde jeg var dating bare ham, men hvordan skulle jeg vite at vi var eksklusivt? " Hvordan reagerer daten din? Hvis han er uenig med deg, eller virker forskrekket, så du vet han ikke er bra med å være en blant mange datoer.
 3. 3
  Legg merke til at gutta har forskjellige ideer om hva som gjør et forhold eksklusivt. Ideelt sett vil en fyr spør du om han kan være din eneste, og som kan være den offisielle dagen du blir et par, men i voksen alder, ting ikke alltid fungerer på den måten. Så hvis du ikke er sikker på om han synes du er eksklusiv, spør ham: "Når du dater noen, hvordan vet du når du har gjort det hoppe fra bare dating, å være i et eksklusivt forhold?"
 4. 4
  Tenk på hvor langt du ønsker å gå med en fyr før du bestemmer deg for å date ham eksklusivt. Noen kvinner anser det rettferdig spill til dags dato så mange menn som de vil, så lenge de er alle første daten, men når de bestemmer de liker en fyr nok til å gå på en annen dato, slutter de å se andre mennesker slik at de kan fokusere på at en fyr. For andre kvinner, kan den tredje eller femte date være der de trekke linjen. Noen kvinner har også regler rundt hvordan fysisk intime de er med noen (for eksempel kyss som mange gutter som du vil, men når du begynner å ha sex med en fyr, har sex bare med den fyren).
 5. 5
  Gjør dine meninger kjent. I en alder av Internett-profiler, er dette ganske enkelt. Hvis du og din date kjent med hverandre på nettet, skrive en setning på din dating profil som "Jeg er greit med en mann som går på stevnemøter med andre kvinner mens du går på datoer med meg, men når ting blir seksuelt, jeg tror de skal være eksklusiv, og jeg har de samme hensyn i retur. " Du kan også legge inn en blogg (på Myspace, Facebook, eller hvor som helst som du vet personen du dating vil lese den) som uttrykker dine synspunkter om dette emnet. Men, er den mest idiotsikre måten å få din mening over å si det.

Sneaky strategi

 1. 1
  Sørg for at hver mann har ingen anelse om hvem den andre er, eller at de kjører i 100% forskjellige sosiale sirkler eller skoler.
 2. 2
  Hold en dato planlegger og sørge for at det alltid skjult.
 3. 3
  Bruk kjælenavn som "honning" eller "kjæreste" for å unngå å blande opp navnene deres.
 4. 4
  Unngå å ha en myspace eller facebook-profil, eller late som du ikke har en. På den måten trenger gutta ikke kjøre inn i hverandre på det.
 5. 5
  Vær forsiktig når "double booking" - det vil si å gå på datoer med to forskjellige gutter på samme dag. Det er veldig risikabelt.
 6. 6
  Ikke gå til de samme stedene med forskjellige gutter.
 7. 7
  Hvis "jonas" ringer deg mens du er ute med din "Stephen", beskjedent unnskylde deg selv for et øyeblikk og la "jonas" vet at du ikke er i stand til å prate. La ham vite at du har rett i midten av noe. Men, mens du har ham på telefonen, planlegge en kommende dato. Frisk opp dine notater slik at du ikke gjør samme aktivitet.

Tips

 • Bestemme hvilke dager du ønsker å gå ut og hvilke dager du ønsker å bo hjemme alene. Dette vil bidra til å balansere din agenda og sikre personlig tid. Hvis du allerede har mer enn en fyr kommer etter deg, begynne å planlegge datoer. For eksempel, hvis du ønsker å gå på en date med "Jonas" på fredag ​​kveld, deretter planlegge det. Hvis du ønsker å bo hjemme på lørdag kveld, deretter planlegge det.
 • Hold styr på datoer i en planlegger. Dette er viktig som du kan holde notater der om ting du oppdager om hver fyr. Å ha detaljene med datoen for når du gikk ut vil hjelpe deg å beholde om hver fyr og hva dere to gjorde sammen.

Ting du trenger

 • A Day Planner
 • En mobiltelefon
 • 2 e-postadresser
 • Et godt pokerfjes