Wkano

Hvordan overbevise kjæresten din til å fortelle folk at du er dating ham

Overbevisende kjæresten din til å komme ut i det åpne om det faktum at dere to er dating er ikke alltid lett. Noen gutter foretrekker å holde det bare mellom dere to, kanskje fordi de er sjenerte, eller fordi de er redd for hva folk vil si. Andre ganger han kan føle som om du er rushing ham. Her er noen måter å oppmuntre ham til å gå offentlig.

Trinn

Hvordan overbevise kjæresten din til å fortelle folk at du er dating ham. Tenk over hvordan hans venner og familie kan svare.
Hvordan overbevise kjæresten din til å fortelle folk at du er dating ham. Tenk over hvordan hans venner og familie kan svare.
 1. 1
  Tenk over hvordan hans venner og familie kan svare. De kommer til å være skeptiske eller avvisende? Kanskje de har en god grunn, som han gikk gjennom en grov brudd opp, og de ​​vil ikke ha ham til å forhaste seg en rebound forhold. Eller vil de tror du ikke er den rette jenta for ham en eller annen grunn? Er du mye yngre, mye eldre, eller fra en helt annen bakgrunn? Eller har dere to har en tvilsom historie sammen som involverte svik, manipulasjon, eller bare en hel masse smerte?
 2. 2
  Minn ham at du er i det i lang tid. Kanskje han ikke ønsker å meddele at du er sammen fordi han er bekymret for at det ikke vil vare, og han ønsker ikke å lide den slags ydmykelse. Hvis han er i tvil om forholdet, eller han ikke stoler på deg helt, er det viktig å berolige ham.
 3. 3
  Be ham om å ta små steg. Hvis han er rett og slett en veldig privat person, kanskje han bare ikke ønsker den type oppmerksomhet som annonserer du er i et forhold kan bringe. Eller, hvis han har vært singel en stund, folk kan gjøre en stor del av hans endring i status, noe som tyder på at han "endelig" funnet en jente. Uansett, det finnes andre måter å kommunisere at du er et par. For eksempel kan du begynne å dukke opp i flere offentlige steder sammen. Eller, han kan justere sine personverninnstillinger på Facebook, slik at når han endrer sitt sivilstatus, betyr det ikke bli annonsert på profilen hans.
 4. 4
  Hvis han fortsatt ønsker å holde forholdet hemmelig, spørsmålet hans intensjoner. Det kan være at han ikke anser deg "kjæreste materiale" og ser ditt forhold som mer en venner-med-fordeler type ting. Det kan også være at han forfølge en annen jente (eller kanskje dating hennes), og han vil ikke at hun skal finne ut om deg.
 5. 5
  Gi ham et ultimatum. Han har kanskje en god grunn til å holde din sivilstatus på lavt nede for et par uker, kanskje enda noen måneder, men på et tidspunkt så må du lurer på, gir hva? Hvis han ikke har tro på forholdet deres, det er ikke bra. Og hvis han unngå noen form for ubehag, er det han kommer til å gjøre, unngå å fortelle folk til evig tid? Vær klar til å slå opp med ham hvis han ikke er villig til å fortelle folk at du er kjæresten hans.