Wkano

Hvordan å falle ut av kjærlighet med din beste venn

Har du noen gang vært veldig gode venner med noen i lang tid? Selvfølgelig har du. Plutselig, BAM, du skjønner at du er forelsket i din tidligere platonisk følgesvenn. Det skjer oftere enn vi tror. Og det kan skade mye mer enn din "ren gamle gjengjeldt kjærlighet '.

Trinn

Hvordan å falle ut av kjærlighet med din beste venn. Hold deg unna for en stund.
Hvordan å falle ut av kjærlighet med din beste venn. Hold deg unna for en stund.
 1. 1
  Hold deg unna for en stund. Ikke helt og fullstendig ignorere eller hate på ham eller henne, bare ikke gå ut av din måte å henge ut. Hvis du har en tilfeldig møte, være hjertelig, høflig og snill. Men annet enn det, hold deg til minimal kontakt.
 2. 2
  Lag en liste over hvorfor du ikke bør være 'elskere'. Er din venn i en annen sammenheng? Ønsker du de samme tingene ut av livet / partner / fremtiden? Innser du kan være veldig like, men at du ser for svært forskjellige ting i en partner kan virkelig hjelpe deg å gå videre, tenke nøye om dette er din sak.
 3. 3
  Snakk med din venn. Hvis du ikke kan sette dine følelser til side, la vennen inn på dem, og deretter la det opp til din venn å bestemme hva, om noe, å gjøre. Det er alltid bedre å snakke om det enn å holde det inne. Sitte din venn ned og ha en hjerte-til-hjerte, dele dine følelser i et rolig, rasjonell måte - ikke bli gal, eller gråte, hvis du kan hjelpe den. Desperasjon vil ikke hjelpe.
 4. 4
  Gi din venn tid til å vurdere hva du nettopp fortalt ham eller henne. Du bare delte dine innerste følelser med denne vennen - du vet at vennskap er på linjen. Men du har også rullet terningen, gambling at din venn kan ha lignende følelser for deg. Uansett, trenger din venn tid til å bearbeide det du har fortalt ham eller henne.
 5. 5
  La din venn til å diskutere det med deg uten press. Det er greit, men å la vennen din vite hvor vanskelig det var å snakke om dette. Prøv å si ting som "jeg forstår mine følelser mer ekstrem enn din i dette øyeblikk, så ikke føler seg presset." eller "Jeg forventer ikke at du skal gjøre noe som helst om hva jeg har sagt." eller "Jøss, er dette svært vanskelig. jeg er veldig nervøs, så bær over med meg." Din venn vil få bildet.
 6. 6
  Foreta en rask getaway hvis du blir avvist. Skulle din venn besluttsomt si, "Jeg beklager, men jeg egentlig bare tenke på deg som en venn, og jeg forventer ikke at disse følelsene til å endre," bare være nådig: "Det er greit, ingen bekymringer jeg må kanskje. ta en liten pust i bakken for en liten stund, og jeg håper du forstår. " Deretter komme ut av det, og gå gråte i puta hvis du må. Eller bare finne en måte å uttrykke at følelser. Ikke kvele den under noen hjørne av ditt hjerte.
 7. 7
  Ta litt plass. Alt tar tid. Du vil trenge tid for å la dine håp og drømmer å bli erstattet av virkeligheten. Ikke rush selv. Det kan ta litt tid før du føler deg komfortabel gjenoppta vennskapet, men til slutt, vil du.
 8. 8
  Inviter ham eller henne ut for noe semi-casual og bare henge ut. Vent til du er klar. Husk de tre store: være desireless (kvinne spesielt kan lukte agenda som akterdekk på en sko), være utmerket (gjøre noe kult) og være borte (la ham / henne ringe deg for neste henge).
 9. 9
  Prøv å være lykkelig. Husk at hvis din venn er fornøyd, bør du være også. Det er der å være moden kommer inn - du elsker din venn, og du ønsker ham eller henne til å være lykkelig, uansett hva hans eller hennes beslutning er. Å være deprimert hele tiden vil ikke gjøre noen av dere glade, og distansere deg selv vil ødelegge din beste vennskap.
 10. 10
  Akseptere det faktum at du vil forbli venner, suge den opp, og gå videre. Dette er trolig den viktigste av alle trinnene. Hard, kanskje, men det må gjøres noen ganger.
 11. 11
  Les verk av Søren Kirkegaard den store filosofen på gjengjeldt kjærlighet. Det skal hjelpe, kommer råd fra kloke den opplevelsen.

Tips

 • Hvis du er den som blir fortalt at de liker deg, ikke blåse den av eller bytter tema. Som bare vil fornærme den som nettopp gravde opp mot til å fortelle deg hvordan de virkelig føler.
 • Gi det tid. Tid kan føre til en forandring i hjertet. Det vil sikkert resultere i ting føler deg normal igjen etter en stund går.
 • La din venn vet at du fortsatt ønsker å være venner, og er villig til å akseptere vennskap - og ikke noe mer.
 • Hvis det er din venn som har de mer ekstreme følelser, være snill og følsom når du forteller at personen du deler ikke disse følelsene. Forhåpentligvis vil du kunne beholde det vennskapet.
 • Til slutt kan du bare nødt til å fortelle deg selv at det er andre ting i livet, og ikke bli bummed om avvisning alltid.
 • Uansett hvor vanskelig eller anspent ting ser ut, oppfører seg som alt er greit og normalt. Later det er greit og gå videre med livet som venner vil etterhvert føle deg og naturlig igjen. Ikke gi opp på vennskap.

Advarsler

 • Hvis han / hun ikke deler dine følelser, la det gå. Ikke klamre seg til håp om at ting kan endre seg. Du kan kaste bort år av livet ditt, og ender opp med å angre det.
 • Analyser dine følelser før du kommer til den konklusjon at du er "forelsket" og ikke føle det som er kalt: fysisk tiltrekning. Det er-noen ganger-forvirrende, er hjertet en skjør ting, et speil på en måte.
 • Ikke flytte sammen til du er både sikker på at du deler de samme følelsene.
 • Aldri anta at din kjærlighet interesse ikke deler den følelsen, alltid snakke om ting før du prøver å gå videre. Sjansen er at du kan ende opp med å flytte på rett før vennen din er klar til å fremme forholdet. Gode ​​ting kommer til den som venter!
 • Ikke risikere vennskapet for noe mindre enn gjensidig kjærlighet. Det er ikke verdt det mulig slutten av vennskap bare for å tilfredsstille nysgjerrigheten, eller av hensyn til bestått fancy. Hvis du er forelsket, men det er verdt å risikere noe for sjansen for at du kan være mer enn venner.