Wkano

Hvordan å fortelle foreldrene dine at du røyke marihuana

Åpenhet med familien er viktig. Hvis du ønsker å informere foreldrene dine at du røyker marihuana bør du vurdere flere ting først.

Trinn

Hvordan å fortelle foreldrene dine at du røyke marihuana. Måle dine foreldres følelser om marihuana.
Hvordan å fortelle foreldrene dine at du røyke marihuana. Måle dine foreldres følelser om marihuana.
 1. 1
  Måle dine foreldres følelser om marihuana. Er de sterkt mot det? De røykte det selv på ett punkt i tid? Dette kan hjelpe deg utstyret snakke med dem.
 2. 2
  Bestem deg hvorfor du ønsker å fortelle dem at du røyker marihuana. Er det fordi du føler deg lei av å prøve å skjule det for dem? Er det fordi du ønsker å slutte? Fordi de kan finne ut til slutt? Fordi du ønsker å gjøre opprør eller gjøre dem sinte? Eller er det fordi du ønsker å ha en ærlig samtale med dem eller uttrykke dine meninger om saken? Ærlighet med deg selv og dine foreldre kan føre til et stort gjennombrudd i ditt forhold til dem.
 3. 3
  Snakk med noen få betrodde rollemodeller og venner til å sortere ut hva du skal si før du forteller foreldrene dine.
 4. 4
  Forord din diskusjon med "det er noe jeg vil fortelle deg fordi jeg vet du vil ha meg til å være ærlig med deg." Det er også bra å plukke en "god dag" for å fortelle dem. Hvis faren din fikk sparken fra jobben, bør du nok sette den av for en uke eller to.
 5. 5
  Vær forberedt på det første sjokket eller avvisning av foreldrene dine, men innser at det faktum at de ikke kan godta din fortid / nåtid oppførsel betyr ikke at de elsker deg noe mindre.
 6. 6
  Har nøyaktig informasjon på hånden for sine spørsmål. La dem vite at du er klar over helserisikoen, og vise dem de medisinske fakta om marihuana. Husk å fortelle dem at du forstår forskjellen mellom terapeutisk bruk og misbruk.
 7. 7
  Fortell dem dine personlige grunner for å bruke marihuana. Oppmuntre dem til å gjøre sine egne undersøkelser om den medisinske verdien av marihuana samt dens hjerne-beskyttende egenskaper. Hvis de verdsetter individualisme, vil de være bekymret over-all bruk av illegale og legale rusmidler for helse og velferd grunner snarere enn på grunnlag av villedende sensationalism og manipulering av medienes fremstilling av illegale rusmidler. Et utmerket sted å finne nøyaktig informasjon om emnet er norml.org.
 8. 8
  Be dem om å bidra til å støtte deg hvis du prøver å slutte. Deres hjelp kan gjøre forskjellen. Hvis du ikke slutte, be dem om å respektere din avgjørelse og spør dem hvorfor de ikke er opptatt av at regjeringen de betaler skatt til bruker sine penger til å finansiere en ødelagt DEA som stjal bevis på kur for kreft for å tillate privat farmasøytisk bedrifter til å utvikle medikamenter som spotter effektene av marihuana for å leke med håp om europeiske kreftpasienter, og tilbyr dem en syntetisk versjon av the real thing som vil holde dem i live lenge nok til å tappe sin økonomi til å betale absurde kostnadene av narkotika, men ikke la dem kur som allerede finnes naturlig uten menneskets grådighet-drevet forstyrrelser.
 9. 9
  Sørg for å fortelle dem at du forstår at marihuana er et legemiddel, og som alkohol, tobakk, legemidler, og som alle andre stoff - selv mat, må det bli fortært med samvittighetsfull moderering betydning bare etter undersøkelser det er effekter, potensielle bivirkninger, addictiveness, og gjør at stoffet faktisk har en praktisk anvendelse for å fikse en fysisk eller mental tilstand - som narkotika bør kombineres med menneskelig bistand / terapi for å gi best mulig plan for utvinning.
 10. 10
  Men, hvis du har bare gjort det en gang, og du kan gi dem, kan utfallet bli bedre for deg. La dem vite hele historien, og se hva som skjer.

Tips

 • Du må bevise for dem at marihuana røyking ikke forstyrrer hva som er viktig i livet ditt. Hvis du holder karakterene dine opp på skolen og holde seg unna trøbbel, bor på dine foreldres gode side, vil de respektere din avgjørelse mye mer enn hvis du flunking skolen eller på annen måte lider.
 • Vær tålmodig med foreldrene dine. Selv når de er først introdusert til ideen om barnet deres røyke marihuana, de er ofte fylt med bekymring og sinne. Gi dem tid (noen timer) før du fortsetter en opphetet diskusjon. Oftest vil gi positive resultater.
 • De sannsynligvis allerede har mistanke om at du røyker weed.
 • Dine foreldre kan ha livserfaring utover din kunnskap, de kan være forståelse for vane. Lær av sin visdom, og respektere deres ønsker, hvis du fortsatt betraktet som en avhengig av å leve med dem. Ta deg tid til å lytte!
 • Vær rolig, og har notater om nødvendig.
 • Kjenn dine fakta, og være i stand til å sitere kilder. God forskning er vanskelig å argumentere med. Når det er sagt, kan det være fåfengt å prøve å overbevise dem om at røyke marihuana er faktisk en positiv ting - målet er bare for dem å forstå at du gjør det slik at du kan ha åpne, ærlige diskusjoner om det.
 • La dem vite hele historien.
 • Tenk hvis du har diskutert et lignende tema med foreldrene dine som seksualundervisning. Hvis du har, det er en god start.
 • Som person er det alltid fysiske virkningene av stoffer som er dårlig. Men å snakke om det med foreldrene dine om hvordan det kan hjelpe deg å føle deg bedre følelsesmessig vil være en positiv ting i livet ditt.

Advarsler

 • Det er ingen vei tilbake. Når du forteller dem, vil de vite. De kan ikke være behagelig å gi deg penger til å henge ut med venner lenger.
 • Hvis dine foreldre jobber i politiet, regjeringen, politikk, eller i det medisinske feltet, vil de mest sannsynlig avvise marihuana bruk, så for å hjelpe dem å forstå de trenger ikke dømme uten å vite fakta om marihuana, Fortell dem på egen risiko de kan reagere veldig sint vei mot det
 • Fortelle dem at du røyker marihuana vil sette dem i beredskap i fremtiden til andre ting du gjør, og de kan alltid være bekymret for helsen din.
 • Hvis du er mindreårig, kan foreldrene dine ta handlinger som du kanskje ikke bryr deg om, slik som flytting, bytte skole, eller sette deg i rehab eller terapi.
 • (Pass på at du leser og forstår det FØRST!)
 • henvise dem til denne linken: http://www.alternet.org/story/9257/
 • Mens mange marihuana-brukere er generelt friske mennesker, marihuana brukere og andre ulovlige narkotikabrukere er ofte stereo-skrev fordi folk flest har blitt ført bak lyset på om høna eller egget kom først (var folk dårlig før de begynte å gjøre ulovlige rusmidler, eller gjorde illegale rusmidler gjør dem dårlige? Verken. Når narkotika var ulovlig, var folk som ville ha sannsynligvis bare brukt narkotika og ikke brutt noen andre lover stemplet som kriminelle, selv om de var faktisk moralsk guidet folk.) Når noe er erklært ulovlig, metodene smugling ulovlig risikerer å forårsake noen til å gå i fengsel og derfor disse menneskene ta risikoen med å forstå at de kan lade altfor mye penger for sine narkotika og gjøre opp for sine risikoer. Fordi narkotika er ulovlig, er det ingen lovlig måte å løse virksomheten konflikter som salgsdistrikt / priskonkurranse, tyveri av illegale rusmidler, eiendom ødeleggelse, narkotika kjøpe gjeld, så å "løse" problemet den eneste tilgjengelige midler er trusler og vold, og dermed økt antall drap, hærverk, tyveri, og gjenger fortsette å gi et misvisende bilde at narkotika føre folk til å være dårlige mennesker, mens i virkeligheten, ville de fanget opp i vold heller ikke å ty til det, men er tvunget til å gjøre så fordi regjeringen har ulovlige visse stoffer som ellers ville bli kjøpt og solgt som alt annet på et apotek - eliminere de kriminelle, risiko, og behovet for gjenger og all den resulterende vold.
 • Hvis du misbruker narkotika eller alkohol, søke hjelp av en profesjonell medikament rådgiveren.