Wkano

Hvordan å bruke naturlig rettsmidler for å behandle akne

Så, har du hørt at det er ingenting du kan gjøre for å behandle kviser, hudormer, whiteheads, kviser, eller akne arr uten å bruke penger på Proactiv, Accutane eller Retin-A. Selv, Proactiv, Accutane, og Retin-A arbeide for noen individer, de er ikke de eneste akne løsninger. Det er flere ting du kan gjøre hjemmefra for å hjelpe din akne, kviser, hudormer, whiteheads, eller akne arr, og du trenger ikke å bruke kjemikalier som finnes i Proactiv, Accutane, og Retin-A for å hjelpe din akne, mange naturlige rettsmidler har vist seg å være svært effektive.

Trinn

Hvordan å bruke naturlig rettsmidler for å behandle akne. Prøv å bruke trollhassel og sitronsaft som en snerpende.
Hvordan å bruke naturlig rettsmidler for å behandle akne. Prøv å bruke trollhassel og sitronsaft som en snerpende.
 1. 1
  Prøv å bruke trollhassel og sitronsaft som en snerpende. Hvis du har fet hud og mener dette forverrer akne eller kviser, trollhassel og sitronsaft er en helt naturlig middel for å fjerne overflødig olje fra huden din. Du kan finne organiske witch-hassel på Vitamin Shoppe (www.vitaminshoppe.com). Sitronsaft kan finnes på din lokale kjøpmann.
 2. 2
  Drikk mer te. Te har ekstremt effektive hud-healing, rensing, og antioksidant egenskaper som har vist seg å hjelpe til med akne og akne arr reduksjon. Rød te og kamille te har særlig vist seg å være terapeutisk i å redusere akne, acne arr, whiteheads, og Blackheads. I tillegg har kamille blitt funnet å stoppe akne, spesielt i den essensielle olje form på grunn av sin kraftige effekter. Celestial Seasonings (www.celestialseasonings.com) gjør både kamille og røde te og de koster relativt lite. Drikk ca 2-3 kopper om dagen. Din akne utsatt hud vil takke deg. Du kan også legge til honning og sitron, som begge er bra for huden helse og akne.
 3. 3
  Fjern overflødig olje, skitt, giftstoffer og frie radikaler fra huden din. Peeling er et must for alle som har akne, kviser, eller akne arr. Nøkkelen er imidlertid ikke så overscrub din akne og for å finne en mild akne rengjøringsmiddel. Se etter en skrubb som er helt naturlig og inneholder arr og acne helbredende ingredienser, som for eksempel sitron, natron, appelsin, kamille, aloe vera, og salisylsyre.
 4. 4
  Gjør en helt naturlig acne-eliminere potion. Vask ansiktet to ganger om dagen med følgende: 1 ss trollhassel, 1 ss sitronsaft, 1 ss brygget grønn te, og 1/4 kopp av natron. Huden bør vise en forskjell.
 5. 5
  Natron for microdermabrasion behandling. Baking soda er ofte funnet i mange hudpleie og tannkrem produkter. Det fungerer som et poleringsmiddel for tennene og ansiktet. Bland en teskje natron med 2 ts av renset eller destillert vann og massasje løsningen på acne arr i 1 minutt. Skyll av med lunkent vann.
 6. 6
  Steam ansiktet. Hold ansiktet over en bøtte med varmt, ikke varmt vann i tillegg i 1-2 minutter. Deretter plasserer kalde isbiter på porene. Dette vil stramme porene og hjelpe din akne.

Tips

 • En annen metode kan være å bruke flagre jord (multani mitti) og sitron vann. Bland begge og bruker daglig, vil det også bidra til å løse din akne.
 • Ikke varmt vann for varmt når dampende ansiktet. Vær forsiktig. Mer ikke alltid like bedre!

Advarsler

 • Pass på at du bruker et rent håndkle, tørk, og ikke gni.
 • Vær forsiktig med å gni huden for hardt! Vær så snill med huden din som mulig, spesielt i områder med akne.

Ting du trenger

 • All Natural Exfoliating Acne Cleanser, som selvsagt klare Scrub
 • Organisk Witch Hazel
 • Organic Lemon Juice
 • Red Tea
 • Baking Soda
 • Green Tea
 • Vann
 • Ice Cubes
 • Kamille