Wkano

Hvordan å gjøre ham legge merke til deg

Det er vanskelig å forholde seg til når du ser at drømmen fyren på skolen, og hvor hardt du prøver, vil han ikke se på deg. Men det er det som skiller den tøffe fra den svake!
Følg denne fremgangsmåten for å finne ut hvordan du får en fyr til å legge merke til deg.

Trinn

Hvordan å gjøre ham legge merke til deg. Ikke bli for knyttet!.
Hvordan å gjøre ham legge merke til deg. Ikke bli for knyttet!.
 1. 1
  Velg dine mål!. Ok, så du ikke kan gå jage etter en drøm fyr hvis du ikke har en. Hvis du ikke har en spesiell noen i tankene, så denne artikkelen er ikke for deg): Beklager. Det viktigste å huske er IKKE lage selv som noen! Hvis det er en fyr som alle andre liker, ikke gjør deg selv lyst på ham til å gå med strømmen. Pass på at du faktisk har følelser for ham.
 2. 2
  Begynne i det små. Hvis du kjører opp til ham og ba ham om nummeret hans når han ikke engang vet navnet ditt, du er typen grave deg en bit av et hull. Hvis han sitter i nærheten av deg i en leksjon, kan du prøve å fange blikket hans, men ikke stirr! Hvis du ser ham i korridoren, smile eller få øyekontakt. Ikke madly grimase og vinke på ham, er det litt av å sette.
 3. 3
  Gjøre samtalen. Så, du har blikket, nå legge til et "Hei" eller en mild bølge nå og da. Ikke prøv og gjøre det hver gang du ser ham. Det er litt irriterende for ham å ha noen å vinke på ham hele tiden. Til slutt bør det bygge opp til en liten samtale, si hei, hvor er du, etc.
 4. 4
  Legg hans MSN. Dette fungerte for meg! Fant ut fra andre mennesker, eller fra ham, hvis han har MSN Messenger (eller AIM). Noen folk sier "ooh, aldri be om det fra venner", men dette er søppel. Han vil ikke tankene i det hele tatt.
 5. 5
  Ikke bli for knyttet!. Hvis du finner ut at han ikke liker deg, er det bedre å vite nå enn senere når du har funnet ut mer om ham. Hinter om ham, men ikke bare spørre ham ennå.
 6. 6
  Jobben gjort!. Nå etter dette, du trenger bare å jobbe for det, ikke være for klengete, la ham si hei til deg (men ikke hele tiden, kanskje han tror du ikke bryr seg) og deretter la ting vokse derfra. Og husk, hvis det ikke slår ut til høyre, ikke fortvil! Det er masse mer fisk i havet.: D

Tips

 • Ikke spille hardt for å få. Ikke i dette tilfellet likevel. Hvis du er den som kom videre til ham, begynte å snakke med ham, så hvis du plutselig slutte å snakke til ham, og gikk av da han vil tro at du er interessert og gå videre.
 • Har støtte fra vennene dine. Hvis du prøver og gjøre det alene så du kan være mer opprørt hvis ting ikke går som den skal. Du kan få vennene dine til å hjelpe så godt, for eksempel: hvis en av dine venner kjenner ham bedre enn du gjør, er det en stor hjelp.
 • Vær deg selv. Han liker deg for den du er, ikke noen andre.

Advarsler

 • Husk å ikke bli for knyttet
 • Ikke bli sint hvis det ikke går rett
 • Og aldri velge en gutt enn dine venner

Ting du trenger

 • A Dream Guy
 • Venner
 • Tillit
 • Denne guiden