Wkano

Hvordan å la alle få vite at du ikke er dating en viss fyr

Er rykter blir startet om deg og en fyr? Sørg for at dine venner og bekjente vet ingenting skjer. Hvordan? Belest trinnene nedenfor.

Trinn

Hvordan å la alle få vite at du ikke er dating en viss fyr. Spør deg selv hvorfor er du bekymret for hva andre synes?
Hvordan å la alle få vite at du ikke er dating en viss fyr. Spør deg selv hvorfor er du bekymret for hva andre synes?
 1. 1
  Spør deg selv hvorfor er du bekymret for hva andre synes? Er det virkelig et behov for å endre din atferd for å unngå en og annen misforståelse?
 2. 2
  Vær ærlig og rett frem når du blir spurt. Det er ikke fornærmende å si at du er bare venner. De fleste voksne har mange venner av det motsatte kjønn.
 3. 3
  Si gratis ting om ham og konkludere med, "du vet, er han virkelig snu seg å være en god venn." Bruke ordet "venn" ofte når vi snakker om ham til andre.
 4. 4
  Hvis du er i et forhold, og du er en voksen, vil mange mennesker innser dette. Snakk om forholdet når anledningen krever det. Det vil bli komme en vanlig del av samtalen.
 5. 5
  Være venner med fyren i spørsmålet. Ikke begrense vennskap på grunn av noen dumme rykter.
 6. 6
  Hvis fyren i spørsmålet liker deg, være ærlig om dine følelser overfor ham. Hvis han oppfører seg på en måte som viser at han er interessert i deg, kan dette være en del av problemet.
 7. 7
  Akseptere at noen mennesker bare ikke forstå at medlemmer av det motsatte kjønn kan være "bare venner", uavhengig av hva du kan gjøre for å overbevise dem om noe annet.
 8. 8
  Les advarslene nedenfor om å implementere disse trinnene. Husk at du bare prøver å informere folk om ikke-forhold, går litt langt.
 9. 9
  Fortelle folk om helg / ferie planer som forlater ham ut: "barnevakt", "se Sopranos på DVD for femte gang ',' prøvd matlaging ', vasking, stryking, rengjøring..'
 10. 10
  Gjør det klart i tankene dine at han / hun er din venn virkelig og ikke noe mer enn det og rette tingene vil komme ut av munnen din automatisk.

Tips

 • Hvis du er på skolen og andre sier at du er dating ham eller 'liker' ham da de er mest sannsynlig sjalu eller bare ute etter litt sladder. Noen ganger er det ikke alvorlig, og folk er bare å ha litt moro, prøve å ignorere det, og hvis det plager deg så fortelle dem til å stoppe, hvis de ikke da prøve trinnene ovenfor.
 • Bare fordi du vil at folk skal vite at du ikke er dating og du er bare venner betyr ikke at du må være frekk mot dem. De er fremdeles din venn, bare fordi du ikke "liker" dem betyr ikke at du ikke kan henge med dem. Ikke ikke "liker" noen på grunn av gruppepress. Aldri gi etter for gruppepress, hva du vil gjøre.
 • Hvis du virkelig bryr deg om denne personens følelser, alltid være høflig. Ikke bare avslutte vennskapet på grunn av noen rykter.

Advarsler

 • Forhold er basert på tillit og når du lyver du vil skade forholdet. Ærlighet er alltid den beste politikken.
 • Trash talk er ikke en god måte å holde en venn.
 • Hvis du ikke kommer med fyren, det er ikke hans feil, så ikke skade hans navn når som helst. Vær forsiktig med ham. De fleste av trinnene her er ikke så skadelig hvis det brukes med restriksjon, så bare være forsiktig.
 • Hvis du går til ekstreme lengder for å "bevise" at du ikke dating denne fyren, kan du se litt dum eller selv bevisst. Du kan selv viser motsatt påvirke!