Wkano

Hvordan å ha en klar hud med hjem rettsmidler

Alle i dagens verden drømmer å få en vakker hud. Men det viktigste problemet som oppstår er mangel på grunnleggende kunnskap for å kurere de vanligste skjønnheten tabber som akne, mørke flekker etc. Her er noen trinn som har til hensikt å forklare deg de prosedyrer som du må følge for å få en vakker og klar hud.

Trinn

Hvordan å ha en klar hud med hjem rettsmidler. For å lysne mørke flekker og akne merker, dab på friskpresset sitronsaft, eller bruke organisk gress-matet yoghurt til hele ansiktet og halsen (la på i 10 minutter) for å lette og lyse huden.
Hvordan å ha en klar hud med hjem rettsmidler. For å lysne mørke flekker og akne merker, dab på friskpresset sitronsaft, eller bruke organisk gress-matet yoghurt til hele ansiktet og halsen (la på i 10 minutter) for å lette og lyse huden.
 1. 1
  For å lysne mørke flekker og akne merker, dab på friskpresset sitronsaft, eller bruke organisk gress-matet yoghurt til hele ansiktet og halsen (la på i 10 minutter) for å lette og lyse huden.
 2. 2
  Forhindre og eliminere hudormer, tørr hud, og gir huden en duggvåte utseende bare ved å drikke minst 2 liter (1/2 gallon) av filtrert vann per dag - høres ut som mye, men det vil gjøre susen!
 3. 3
  Snakker av vann, filtrere dusj og vask vann slik at du ikke dumping klor og kjemikalier på hud og hår - Du vil ende opp med myk hud og sunnere hår, og hvis du har astma og allergi, kan det hjelpe med det også.
 4. 4
  Bruk en fuktighetskrem maske nattlig (eller om morgenen før du påfører makeup), for et vakkert fuktig og glødende hud.
 5. 5
  Å helbrede en kvise raskt, gjelder 100% tea tree olje med en bomullspinne direkte på kvise noen få timer, og bruke vitamin E olje på stedet om natten, ca 1 time før sengetid.
 6. 6
  Gi deg selv en glød, krympe porene, gi huden en antioksidant briste, og jevne ut hudtonen med litt champagne og en bomullsdott.
 7. 7
  Forebygge kviser og holde huden glatt med glykolsyre fra en sukker skrubb - Bland organisk rørsukker med ansiktet eller kroppen vask i håndflaten din, eller prøve mitt DIY enkel scrub
 8. 8
  Bleke tennene ved børsting med rett natron (du kan legge til noen xylitol for en bedre smak - Det er et søtningsmiddel avledet fra bjørketrær)
 9. 9
  For en rask glød, påfør noen dråper olivenolje, kokos, eller jojobaolje til toppen av kinnbena og dine browbones (der du ville gjelde highlighter eller shimmer krem).
 10. 10
  Ta en kvalitet vitamin C supplement for å forebygge tidlig aldring og hjelper kroppen produsere kollagen.
 11. 11
  Holde huden smidig og glatt ved å supplere med fiskeolje.
 12. 12
  Spis en kopp bladrike grønnsaker daglig (helst dampet, Juiced, eller blandet for beste fordøyelsen) for å holde din hudfarge klar og under øynene sirkler i sjakk.
 13. 13
  Du kan bruke sukker eksternt, men unngå å spise det siden det kan føre til kviser (for ikke å nevne hodepine og humørsvingninger) - Bruk rå honning, stevia eller xylitol i stedet.

Tips

 • Stress tørker ut huden og kan forårsake kviser, så prøv yoga, dyp pusting, lytte til avslappende musikk, og lese gode bøker.
 • Gjør ukentlige varm olje behandlinger på hodebunnen og håret for å hjelpe den vokse lang og sterk uten brudd - oliven og kokos olje fungerer fint.
 • Fix cellulitt raskt ved å gjøre en kaffe scrub - massasje kaffe grinds inn dine cellulitter utsatt områder til midlertidig jevne dem ut (husk å vaske seg godt).
 • Rød eller kløende hud? Male opp noen organisk havregryn til et fint mel og tilsett det til badevannet for en beroligende, anti-inflammatorisk suge (du kan også dunk en vaskeklut i havregryn vann og bruke den til ansiktet ditt)