Wkano

Hvordan å holde seg våken om natten

Til tider, har du noen gang ønske at du hadde mer tid til å gjøre de tingene som er viktig, men du noensinne kunne ikke finne tid i løpet av dagen? Her er hvordan du finner deg selv våken og flittig i løpet av disse mørke timene.

Trinn

Hvordan å holde seg våken om natten. Ikke utsette på å gjøre lekser.
Hvordan å holde seg våken om natten. Ikke utsette på å gjøre lekser.
 1. 1
  Ikke utsette på å gjøre lekser. Gå utenfor og mosjon, eller bo inne og lese en bok. Noe som holder tankene bort fra lekser vil ikke være tilstrekkelig. Ved å gjøre leksene senere, vil du mest sannsynlig sovner mens du gjør det, spesielt hvis det er kjedelig
 2. 2
  Ta en lur på ettermiddagen. Dette kan virke mot sin hensikt i ettermiddag, men hvis du tar en en-til to-timers lur, det vil holde deg våken lenger i løpet av natten. Det viktigste å se opp for i dette trinnet er å sørge for at du ikke sovner og våkner opp neste morgen klokken fire eller fem AM Sovner vil kaste bort hele natten, og du kanskje ikke har gjort noe arbeid som skulle ha vært grunn i dag. Sørg for å stille en vekkerklokke for uansett hvor lenge du tror du kan døse uten å sove hele natten.
 3. 3
  Drikke kaffe, te eller andre høyt koffeinholdige drikker. Sørg for å ikke drikke noe sukkerholdig drikke. Du kan føle hyper for en halv time til en time etter at du er ferdig med sukkerholdig drikke, men du vil krasje. Derfor drikker energidrikker eller høye koffeinholdige drikker i moderasjon for å motta sentralstimulerende hver så ofte. Dette vil tillate deg å holde deg våken lenger, og føler en midlertidig forfriskning når du er ferdig drikke.
 4. 4
  Hold lysene på. Hvis du er i hovedsak bor i ett rom, holde lysene på. Som det har blitt vist, lys stimulering til øynene bremse din biologiske klokke. "Lys reseptor celler i øyet er sentrale for å sette rytmene av hjernens primære tidtaker, suprachiasmatic kjerner, som regulerer aktivitet og hvile sykluser," har blitt rapportert av medisinske studier. Disse lysene treffer din reseptorer vil forsinke døgnrytmen, endre din biologiske klokke å starte senere og senere. Vær forsiktig, da dette kan føre til en langvarig endring i sovende tidsplan.
 5. 5
  Sette en tidtaker til å ringe hvert tiende minutt. Sørg for at din bruker en vekkerklokke som kan vekke deg opp fra søvnen. Noen ganger kan vekkerklokken du kjøper ikke kunne vekke deg fra din drømmeaktig tilstand, forårsaker du å sovne ved skrivebordet til daggry. Dette er en forsikring for å sørge for at du holder deg våken for den perioden du sikter til.
 6. 6
  Spille høy musikk. Selv om dette kan påvirke konsentrasjonen, er dette en veldig nyttig teknikk for å holde seg våken. Med mindre du er vant til å sove med høye lyder, vil musikken holde deg våken. Det er også nyttig å tappe ut beat eller synge med på å stimulere hjernen din.
 7. 7
  Se litt tv. Ser på TV ofte hjelper å få tankene bort fra å sove. Hvis du slår til et interessant program eller en av dine favoritt-show, gjør det ofte du vil fortsette å se på det. Dette kan hjelpe avverge søvn og tilbakestille hvor trøtt du er. Også, i henhold til nummer fire, TV-skjermer ofte avgir et sterkt lys, og kan tilbakestille døgnrytmen.
 8. 8
  Slå på datamaskinen. Tilbringe tid på datamaskinen er en av de enkleste måtene å miste oversikten over tid. Det er så mange ting tilgjengelig selv på de små timer på natten. Den mest effektive måten å holde seg våken på datamaskinen er å spille spill. Online first-person-skyttere er spesielt levedyktig fordi dine ferdigheter bygger alle på din reaksjonstid og hånd-til-øye-koordinasjon. Dessuten er direktemeldinger med andre nattlige vennene annen enkel måte å fordrive tiden.
 9. 9
  Ta en kald dusj. Hvis alle trinnene ovenfor ikke hjelper deg å vare lenger enn vanlig sove tid, så må man ty til det uunngåelige. Kalddusj er den enkleste måten å sjokkere hjernen din inn i våken tilstand. Som nervene raskt sende signaler over synapser, vil kulden sakte våkne opp. Forhåpentligvis la trinnene ovenfor har du holde seg våken lenge nok til å oppnå det du har satt ut før du går på denne krevende natt. Prøv å ikke overdrive selv.
 10. 10
  Også prøve og holde deg tankene aktiv, for eksempel jeg skriver en utsettelse på denne artikkelen, kan du prøve å gjøre noen tankevekkende lekser mens du lytter til "up-beat 'musikk. Men prøv å holde deg til naturlig sukker, som te, kaffe, bananer, på denne måten vil du ikke ha et poeng av lav energi. mens hvis du finner deg selv drivende utenfor, prøv å gå en rask tur / jogge / sprint (dette fungerer best hvis det er spesielt kaldt utenfor) som vil få pulsen opp og også du vil være konsentrere seg om dine fremskritt (hvis ikke, prøv det) som igjen vil gjøre ditt sinn føler seg mer våken

Tips

 • Ikke drikke for mye kaffe det er ikke sunt
 • Ikke bekymre deg, vil du ikke alltid holde seg våken for slik du vil den aller første natten. Øv sove senere og senere, og det vil komme naturlig.
 • Du kan gjøre rommet kaldere ved å åpne vinduet. Selv om dette vil redusere effekten av den kalde dusjen, kan dette bidra til å holde deg våken nok til å ikke ty til det skrittet.
 • Ikke forbruke noe sukker. Det vil gjøre deg krasje.
 • Har et mål satt i tankene for hvor sent du ønsker å sove. Det er vanlig for folk å overshoot, og får altfor trøtt til å fullføre sitt arbeid for natten.
 • Pass på å la folk du bor med vet hvor sent du har tenkt å holde seg. Sørg for at de er ok med hva skritt du følge i guiden.

Advarsler

 • Være forberedt på konsekvensene neste dag. Med mindre du er vant til denne mengde søvn, ikke har tenkt på å gjøre dette før en stor test eller viktig begivenhet.
 • Dette kan endre din sove mønster permanent hvis det gjøres på en jevnlig basis, og er. Du kan ikke være i stand til å gå tilbake til den gamle sove mønster med mindre du angir et mål for å sove tidligere hver dag. Gjør dette på eget ansvar!
 • Selv om du ikke er allergisk, høy koffeinholdige drikker er fortsatt farlig
 • Pass på at du ikke er allergisk mot noen av de høye koffeinholdige drikker som det kunne være farlig for helsen din.
 • Noen foreldre kan ikke tillate deg å sove sent og sette en sengetid. Ikke, jeg gjentar, ikke prøv å holde deg sent hvis de ikke tillater dette. Alle som vil skje er at du blir straffet, og vi ønsker ikke det!
 • Forsiktig rundt ved hjelp av brann!
 • Hvis du finner karakterene dine slippe skolen, stoppe denne aktiviteten umiddelbart. Fordelene med å sove senere ikke oppveier fordelene med en god utdannelse.