Wkano

Hvordan å være populær i syvende klasse

Syvende klasse er et helt nytt liv for deg. Det er populære barna, nye fag, tonnevis av lekser, og, selvfølgelig, konkurranse. Konkurransen slår ut hele tiden. Du må lære deg å være forberedt, så les nedenfor for en offisiell syvende klasse guide til å være populære.

Trinn

Hvordan å være populær i syvende klasse. Holde seg unna trøbbel.
Hvordan å være populær i syvende klasse. Holde seg unna trøbbel.
 1. 1
  Vær deg selv. Nøkkelen til å være populær er bare å være deg selv og hvem du er. Hvis du fortsatt ikke vet hva din egen personlighet er, så finn ut! Ikke kopier andre. Å være populær måte å være deg selv og ingen andre. Det spiller ingen rolle om du er rar eller ren, kan du være populære.
 2. 2
  Vær kreativ. Alle elsker en kreativ person, ikke sant? Vær kreativ og svært original. Alltid komme opp med flotte ideer og være vert for alt. Skriv ned dine nye ideer om partier, sminke, mote, musikk, kunst, etc. og handle på dem. Gjøre alle føle som om egen bakken som de står tilhører deg.
 3. 3
  Være morsom. Det er ingenting bedre enn å gjøre andre folk til å le. Det gjør andre mennesker føler seg fin og bedre. Selv om en veldig sjenert person, hvis du gjør / sier noe morsomt, folk vil innse hva en flott person skjuler seg inne i det kokong. Sprekk en vits nå og da, men ikke overdriv. Ikke være en stor klassens klovn. Være normal og morsom.
 4. 4
  Deltar. Å være populær måte å la verden se deg, så bli med noen nye klubber. Gå til skolen danser. Ikke bli med "the chess club", men bli med skoleaktiviteter som debatten lag eller sport team. Den raskeste måten å bli populær, er å være veldig sporty. En annen god måte er å delta på lokale arrangementer som open mic night eller noe langs disse linjene, vil du være i stand til å gi til venner og snakke med dine venner, som spiller en stor rolle i å bli den populære jenta. Anbefalte aktiviteter for popularitet gjør to idretter, to klubber, og å være i Advanced eller IB klasser. God sport å prøve inkluderer cheerleading, volleyball og softball. Gode ​​klubber til å delta er Student Council, Spirit, NJHS, og Art.
 5. 5
  Kle stilen. Populære jenter slitasje skjorter fra Abercrombie og Fitch, Aeropostale, og Hollister. De også bære Abercrombie og europeiske Eagle jeans. Deres undies er nesten alltid fra Victorias Secret, og de har noen PINK yoga bukser og skjorter. Så, slitasje lyse og pastell farger. Har disse farge skjorter hvis skolen din gjør du bære pologensere fra de ovennevnte merker: blek rosa, sjokkrosa, hvit, påfugl blå, kelly grønn, royal lilla og svart. Også få noen få par kule bukser i fargene som kreves av skolen din. Sørg for at de er så tynne som mulig. Sko bør være Sperry sin topsiders, Toms, Bobs, Converse, Vans og Uggs. Jakker bør være hoodies som sier Aeropostale eller Hollister på dem. Men vær advart, noen vil være populars slitasje Aeropostale skjorter. Sørg for å ha noen av de andre merkene også. Men, selv om de fleste populære jenter tilber Abercrombie, noen har ikke noen merkenavn skjorter og i stedet bære hva merkevaren deres familie har råd til.
 6. 6
  Være entusiastisk. Du kan ikke være populært hvis du er sjenert og blank hele tiden. Være pratsom, være morsom, være hyper, og være entusiastisk. Du må lære å være helt morsom og kul slik at folk vil like deg mer og betale mer oppmerksomhet til deg. Ta deg tid til å snakke med den nye jenta og bli hennes venn. Snakke med personen foran deg i lunsj linje. Virkelig, kan du snakke med noen du liker, så lenge de ikke har et dårlig rykte. Ikke vær redd for å si hei til tilfeldige personer.
 7. 7
  Vær høflig. På grunn av stereotypier, folk tror at populære jenter er gjennomsnitt, snobbete, og selvtillit absorbert. Du kan vise dem at du ikke liker det. Vær snill mot alle du møter, selv folk som kan misliker deg. Det er sant at noen populære jenter passe stereotypier, men Queen Bees er virkelig fin, flørtende, glade og morsomme mennesker.
 8. 8
  Holde seg unna trøbbel. En populær gutt omdømme kunne bli ødelagt ved å gjøre noe stygt. Som nevnt før, må du være morsom og entusiastisk, men aldri gå for langt. Ikke ta mange sjanser. Du ønsker ikke å bli kastet ut av skolen for tull grunner. Prøv ikke å noen gang få en interneringsleir, henvisning, suspensjon, eller enda verre, en utvisning.
 9. 9
  Være en god student. Ikke vær en åpenlyst opplagt englebarn som får folk til å ringe deg navnene og gjøre narr av deg. Spør læreren å hjelpe deg ut. Alltid heve hånden og studere mye. Sørg for at du vet svarene. Gjør læreren være stolt av deg. Få et høyt nivå i skolearbeidet. Det er en annen viktig å være populær. Du må være god på studier, slik at folk ikke går rundt å anklage deg for å mislykkes og å være en taper på skolen hele tiden. Komme i topp 5% er ikke nødvendig, men det er en fin tilsetningsstoff. Husk å ikke helt konsumere livet med å studere.
 10. 10
  Være inspirerende. Gjør din regel nummer én: ikke kopiere andre. Gjøre andre kopierer deg. Du er din egen person, og det er viktig å få andre til å føle seg inspirert. Å være populær måte å være original. Så kan du bruke alle de populære merkene og en dag ha en Izod polo med en cardigan og søte shorts. Folk vil snart følge uvanlig ny stil.
 11. 11
  Å være populær, betyr ikke å ha massevis av venner. Det betyr å ha KVALITET venner. Ikke bland forskjellen. Så kan du lage en haug av "venner", men du må også ha noen få utvalgte venner.
 12. 12
  Være sympatisk. Hvis alle vennene dine liker deg, og folk som du nettopp har møtt som deg, kan populære folk begynner å like deg. Hvis dette er tilfelle, kan du gjøre noen populære venner og bli populær!

Tips

 • Hvis du er en jente, ha liten make-up. Du ønsker ikke å komme i trøbbel på skolen, spesielt hvis du har en no-makeup regelen. Hvis du ikke har lov sminke på skolen, slitasje chapstick eller mindre skinnende lipgloss. Når du skal ut på sosiale steder, bære en skvett av lipgloss, et strøk av øyenskygge (valgfritt), mascara og noen rødme. Prøv å gjøre det mer naturlig. Tung make-up er helt brutto.
 • Prøv å bånd med andre kjønn, slik at du er mer kjent i hele skolen. Hvis du bor med din egen kjønn ikke så mange mennesker vil kjenne deg, men hvis du blander den opp litt din popularitet vil øke og gutter / jenter kan date deg.
 • Ikke følger mengden, ingen vil legge merke til deg!
 • Ha håret annerledes hele tiden. Du kan fishtail flette, musefletter, fransk flette, etc.
 • Du kan være en jentete guttejente sporty morsom populære jenta. Du kan gjøre alle idretter du vil. Bare sørg for at du er litt jentete løpet av spillet.
 • Ikke bryte noen regler, da det anses som dårlig.
 • Å være populær, betyr ikke at du trenger kule klær. Vel, det gjør ikke skade noen hvis du gjør det, men det er ikke nødvendig.

Advarsler

 • Ikke vær snobbete. Hvis du ønsker å være populær, må du gjøre det på den riktige måten. Ikke gjør folk hater deg.
 • Ikke bli som Sharpay Evans eller Massie Block. Bare fordi populære jenter kan bety på TV og i bøker, betyr ikke at du trenger å være sånn, også! Plus, hvis du prøver å være som dem, vil folk tro du er en wannabe.
 • Ikke skryte om deg selv eller at "du er så rik".
 • Ikke lyv. Hvis det er en virkelig bitte bitte liten løgn (f.eks du fått en ny penn), så det er greit. Aldri lyve om slike store og viktige situasjoner. Sannheten kunne komme ut når som helst og kan ende opp med å bli pinlig.
 • Bruk enkle antrekk med et sammenstøt mellom mix-matchet farger. Være enkel, ung, men sofistikert.
 • Prøv å ikke banne mye